Bu soruyu sorduğuna pişman ediyim mi abla seni
O yok ama hoşlaştığım varAçıldım çocuğa Büyük ama çocuk 24 25 2 yıldır hoşlanıyo benden içten içe
Çocuk bana çok istiyorum çok niyetim var ama babanla aramız iyiDuyarsa hoş olmaz dedi
Bugün çalıştığı markete gittim.Çocuk tabiri caizse eşek gibi hiç gözünü ayırmadan bana baktı ve peşimde idi.
Bir ara kapının köşesinden gizli bakan gözlerini gördümArkadaşım hayvan gibi seviyo seni dedi Ama yok çıkamıyoruz
Yine mesaj atıcam ama niçin eziyet ediyorsun diyeİçimde kalıp dert mi edicem
Sınavdan sonra at gitsin. Düzgün bir çocuğa benziyor babanı bile hesap ettiğine göre. Ne iş yapıyor?
Bu soruyu sorduğuna pişman ediyim mi abla seni
O yok ama hoşlaştığım varAçıldım çocuğa Büyük ama çocuk 24 25 2 yıldır hoşlanıyo benden içten içe
Çocuk bana çok istiyorum çok niyetim var ama babanla aramız iyiDuyarsa hoş olmaz dedi
Bugün çalıştığı markete gittim.Çocuk tabiri caizse eşek gibi hiç gözünü ayırmadan bana baktı ve peşimde idi.
Bir ara kapının köşesinden gizli bakan gözlerini gördümArkadaşım hayvan gibi seviyo seni dedi Ama yok çıkamıyoruz
Yine mesaj atıcam ama niçin eziyet ediyorsun diyeİçimde kalıp dert mi edicem
Olaylar olaylar
İnşallah beraber olursunuz
Öyle yada böyle çıkıcam çocuklaÇıkmam lazımm
Çok düşünüyorum onu..Bugünde anladım ki beni seviyor
Öyle yada böyle çıkıcam çocuklaÇıkmam lazımm
Çok düşünüyorum onu..Bugünde anladım ki beni seviyor
Hayırlısını iste bee çıkıpta çok üzülme sonra
Hayırlısı olsun. Daha önce hiç buluşup konuştunuz mu? Sana uygun birisi mi? Ailene? Okuyor mu?Bak ben seni pişman ettim sorularımla
Bu zamana kadar eğitimli eli yüzü düzgün bii sürü kişi teklif etti..Lakin hiçbiri bana bakarken kızarmıyodu ve bana bakmaya utanmıyodu..O yüzden inşallah bu hayırlım olur,bide benim olur
Yaz he hemen bir şey olursa
Arkadaşım hemen mesaj at diyor ama pazartesi atacağım..İnat etmesin yaHemen yazıcam ahahaha
aslına bakarsan bi an önce burdan kaçıp gitmek istiyorum ozaman nefes alacağımı düşünüyorum gözümde hiç bişi yok ama herkes bu nedenden evlilik bitmez diyo ya aldatması dayak yemem işkence görmem gerekiyormuş ancak öle boşanılırmış bunları geçde ben kızıma kıyamıyorum bilmiyorum ne yapacağımıda sürekli uyuyorum çok iyi geliyor gerçekden kafam içim karma karışık halim yok
MerhabaaaaaaaaaaaSelammmmmmmmmmm
Aaaa tesekkur ederim seni biraz mutlu edebildiysem ne mutlu bana yok yok gitmem biyere sende uğra buralara sik sikSlm Tolinnnçat diye dalmak serbestmiş daldım bende tolincim öncelikle topiğin hayılrı olsun sana çokkkk tşk ederim canımın çok sıkkın olduğu bir zamanda tesadüfen senin yorumlarını okumuştum ve tebessüm etmemi sağlamıştın cnmmm sakın buralardan kopma olurmu herkese iyi pazarlar dilerim Muneyii de fazla kızdırmamaya çalış sensiz kalmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?