TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Sınavdan sonra at gitsin. Düzgün bir çocuğa benziyor babanı bile hesap ettiğine göre. Ne iş yapıyor?

Sınavdan sonra at gitsin. Düzgün bir çocuğa benziyor babanı bile hesap ettiğine göre. Ne iş yapıyor?

Pazartesi atacağım.
Çok düzgün..2 yıldır ilgisini fark ediyordum alay ediyodum
Bende tutuldum
Başı hep yerde ve aileme aşırı değer veriyor..
Kasiyer

Olaylar olaylar
İnşallah beraber olursunuz

Öyle yada böyle çıkıcam çocukla Çıkmam lazımm
Çok düşünüyorum onu..Bugünde anladım ki beni seviyor

Hayırlısı olsun. Daha önce hiç buluşup konuştunuz mu? Sana uygun birisi mi? Ailene? Okuyor mu? Bak ben seni pişman ettim sorularımla

Hayırlısını iste bee çıkıpta çok üzülme sonra

Bu zamana kadar eğitimli eli yüzü düzgün bii sürü kişi teklif etti..Lakin hiçbiri bana bakarken kızarmıyodu ve bana bakmaya utanmıyodu..O yüzden inşallah bu hayırlım olur,bide benim olur

Hayırlısı olsun. Daha önce hiç buluşup konuştunuz mu? Sana uygun birisi mi? Ailene? Okuyor mu? Bak ben seni pişman ettim sorularımla

Hayır hiç öyle muhabbetler olmadı abla aşırı derece de utangaç beni görünce çok kızarıyor.
Bide konuşacak mıyız bi ara yanına gittim rahatsız etmedim değil mi dedim başı yerde yok yok hanımefendi dedi
Okumuyor sanırım,beraber olursak açıköğretim okumasını isteyeceğim
Aileme değil galiba,benim ailem yaşadığımız yerin ileri gelenlerinden diyeyim,o yüzden çok çekiniyor..

Bu zamana kadar eğitimli eli yüzü düzgün bii sürü kişi teklif etti..Lakin hiçbiri bana bakarken kızarmıyodu ve bana bakmaya utanmıyodu..O yüzden inşallah bu hayırlım olur,bide benim olur

İnşallah inşallah amiiiiiiiiiin

bende cok duydum o lafları. dövmüyor sövmüyor daha ne istiyorsun erkektir duygularını gösteremez erkektir öyle olur böyleolur... eee? kadındır kapris yapar kadındır ilgi bekler diyen var mı yok. ve bunları söyleyenlerin hepsi kadın olmasına rağmen. eski nesil şunu anlamıyor, evlilik sevgi bittiğinde biter. aldatma sevgiyi bitirdiği için evliliği bitirir. şiddette öyle.

Slm Tolinnn çat diye dalmak serbestmiş daldım bende tolincim öncelikle topiğin hayılrı olsun sana çokkkk tşk ederim canımın çok sıkkın olduğu bir zamanda tesadüfen senin yorumlarını okumuştum ve tebessüm etmemi sağlamıştın cnmmm sakın buralardan kopma olurmu herkese iyi pazarlar dilerimMuneyii de fazla kızdırmamaya çalış sensiz kalmayalım

Aaaa tesekkur ederim seni biraz mutlu edebildiysem ne mutlu bana yok yok gitmem biyere sende uğra buralara sik sik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…