- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
İçine etmek bizim isimiz
Hahaha bitkimi bu be insan insan![]()
ee gül gibiydi hani benim zat-ı muhterem kayınvalideciğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçine etmek bizim isimiz
Hahaha bitkimi bu be insan insan![]()
İçine etmek bizim isimiz
Ahahahahaha delisin sen ya![]()
Ahahahahaha delisin sen ya![]()
kocam da öyle der gerçeklik payı var galiba![]()
Var var kesin var![]()
ama zarar veren cinsten değilim relax baby
Kanla arkadan baglamali çömlekte giyiyomusunama zarar veren cinsten değilim relax baby
![]()
Kanla arkadan baglamali çömlekte giyiyomusun![]()
çömlek pek problem olmuyo da uzay gemimi almaları kanıma dokunuyo ya
kizlar nasilsiniz? benim bir topige kapagi atmam gerekirdi, meger buranin raconu oymus. bu sayede cevre yapiyorsun, sanin alip yuruyor.
alah alah öylemiymiş peki sana kim söyledi bunu
toliiin nerdesin sen la kaç gündür gerçi bende giriyodum ama randımanlı deilim şu aralar 3 gün üst üste güneşlendim 7 tl ye satılan kızarmış tavuklar gibi oldum töbe bismillah bişi oldu bana yüz üstüde uyuya kalmışım arkamdaki bikini fiyonku modeliyle yanmışım öle sanırsın sırtıma yılan çöreklenmiş gibi duruyo off çok talihsizim lann evde çarşafla geziyom çakma filmlerden çıkma ruhlar gibiyim
Derdin neydide o kadar guneslendin deluuuu![]()
Huninde varmi senin?çömlek pek problem olmuyo da uzay gemimi almaları kanıma dokunuyo ya
Biz burdayiz sen nerdesinkizlar nasilsiniz? benim bir topige kapagi atmam gerekirdi, meger buranin raconu oymus. bu sayede cevre yapiyorsun, sanin alip yuruyor.![]()
Bekliyoruzzselam bende geldim yani gelicem heran gelebilirim şu okulda yazdı tatildi halledeyim taşınayım neti halledeyimayy ne zor işler
![]()
Nerdesin sen ailenin yanindamisin?ne biliyim can sıkıtnısı kafa dağıtma çabasıydı kafam dağılmadı vicıdım perte çıktı![]()
Huninde varmi senin?
Biz burdayiz sen nerdesin![]()
uzay kraliçe tacım görünmezlik pelerinim var tacım roket atabiliyor ama sayılır mı![]()
Bekliyoruzz
Nerdesin sen ailenin yanindamisin?
Bencede yerin yurdun belli olsunmerci tolin bekleyenim olsun benimde degilmi yanii :):):)![]()
Sen fena siyirmissin kankauzay kraliçe tacım görünmezlik pelerinim var tacım roket atabiliyor ama sayılır mı![]()
![]()