TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

kizlar nasilsiniz? benim bir topige kapagi atmam gerekirdi, meger buranin raconu oymus. bu sayede cevre yapiyorsun, sanin alip yuruyor.

toliiin nerdesin sen la kaç gündür gerçi bende giriyodum ama randımanlı deilim şu aralar 3 gün üst üste güneşlendim 7 tl ye satılan kızarmış tavuklar gibi oldum töbe bismillah bişi oldu bana yüz üstüde uyuya kalmışım arkamdaki bikini fiyonku modeliyle yanmışım öle sanırsın sırtıma yılan çöreklenmiş gibi duruyo off çok talihsizim lann evde çarşafla geziyom çakma filmlerden çıkma ruhlar gibiyim

toliiin nerdesin sen la kaç gündür gerçi bende giriyodum ama randımanlı deilim şu aralar 3 gün üst üste güneşlendim 7 tl ye satılan kızarmış tavuklar gibi oldum töbe bismillah bişi oldu bana yüz üstüde uyuya kalmışım arkamdaki bikini fiyonku modeliyle yanmışım öle sanırsın sırtıma yılan çöreklenmiş gibi duruyo off çok talihsizim lann evde çarşafla geziyom çakma filmlerden çıkma ruhlar gibiyim

Derdin neydide o kadar guneslendin deluuuu:33:

selam bende geldim yani gelicem heran gelebilirim şu okulda yazdı tatildi halledeyim taşınayım neti halledeyim :37: ayy ne zor işler:1:

Bekliyoruzz:3:

Nerdesin sen ailenin yanindamisin?

yok okadar üşengecimki ailem benim yanımda :27:hala sorunlar halolmadı hala konuşmuyorum telafi etmeye çalışıyor hemde bayaa bayaa başarılı ama odun odundur işte ağzına alıpda bi zöür dileyemedi bende bişeyler koptu gittii sanki ilkkez bu hisleri yaşıyorum soğuk kanlılıkla kendimi izliyorum öyle sanırım saldım herşeyi pes etti bünye :27: sen ne alemdesin okul bittimi terkettinmi memleketimi :27:

Back