Nazara karşı bildiğimiz dualar var en etkili şeyde duadır tabiki ama mesela benim bünyem hassastır biri biyerimi beğensin hemen ağırlık çöker biyerimde bişey falan çıkar zaten dua okurum ama nazara karşı alabileceğim önlemler nedir sarımsak soğan falan onlar vardır biliyoruz ama fazla bilinmedik yöntemler önlemler falan varsa paylaşabilir misiniz dicektim konuda açamadım :)
arkadasim donuna nazar boncugu takmisti. ozellikle kirmizi kurdela kesip onu da iccamasirinda sakliyordu. kirmizi nazari geri puskurtuyormus.
bende boyle seylerin psikolojik olduguna inaniyorum. sen inandigindan ucuk cikiyor. yoksa ucuk virus ile alakali.
@tolin, hosbulduk kuzum!
arkadasim donuna nazar boncugu takmisti. ozellikle kirmizi kurdela kesip onu da iccamasirinda sakliyordu. kirmizi nazari geri puskurtuyormus.
bende boyle seylerin psikolojik olduguna inaniyorum. sen inandigindan ucuk cikiyor. yoksa ucuk virus ile alakali.
@tolin, hosbulduk kuzum!
bende baska bir sey soracagim. simdi kizlar fotograf albumu yayinlayip yorum istiyorlar ya! niye boyle seyler yapiyorlar? hani erkek yokki aramizda, cok guzelsin vs diyelim. bana ne ablanin cakma kirpiklerinden, alici degil bakiciyim sadece
sanal alemde insanlar neden fot.yayinlar anlayamiyorum.
bende baska bir sey soracagim. simdi kizlar fotograf albumu yayinlayip yorum istiyorlar ya! niye boyle seyler yapiyorlar? hani erkek yokki aramizda, cok guzelsin vs diyelim. bana ne ablanin cakma kirpiklerinden, alici degil bakiciyim sadece
o direk dedi zaten yani ben böyle böyle dedim nereye kadar böle olacak gibi konuştum bekliyorum düzelmiyosun sorun ne dedim gideceksen git ama ailenden kimse sakı arayıpda beni rahatsız etmesin diye direk sonuca bağladı işi ben bilerek yaptığını düşünüyorum artık
Günaydııın mutlu pazarlar
Tünaydinlar :) Mutlu Pazarlarrr
tünaydın kızlarrr
iyilik canım senden naber?
Tolinnn sesime ses veeerNeredesinn? Herkes mi dışarıda pazar pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?