• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

kesın kararlımsın?kardesın neden gelıyo?

ben uzlaşma tarafıydım aslında bıksamda sürekli basit ve aynı sorun yüzünden konuşmakdan yine konuşacaktım ona rağmen karşılaştığım tavır uzlaşmaya yanaşmayınca direk git deyince napim mecbur artık kalmam ya sıkıldım zaten sürekli aynı konu sürekli bi ayar çek dur olmuyo yani

anladım pekı ona soyledınmı boşanacagını?

o direk dedi zaten yani ben böyle böyle dedim nereye kadar böle olacak gibi konuştum bekliyorum düzelmiyosun sorun ne dedim gideceksen git ama ailenden kimse sakı arayıpda beni rahatsız etmesin diye direk sonuca bağladı işi ben bilerek yaptığını düşünüyorum artık

yani adam karısının çocuğunun evden gitmesini kafasında haletmiş onu takmıyoda ailemden boşanma aşamasında arayıpda bişeyler sölemesinden rahatsız olacağını sölüyo

o direk dedi zaten yani ben böyle böyle dedim nereye kadar böle olacak gibi konuştum bekliyorum düzelmiyosun sorun ne dedim gideceksen git ama ailenden kimse sakı arayıpda beni rahatsız etmesin diye direk sonuca bağladı işi ben bilerek yaptığını düşünüyorum artık

ayyy o ne sacma bı tavır oyle ya sınır oldum kocana:19::19::19:

ben ne sinir oluyorum ne üzülüyorum öle bi tuhafımki şuan ve o konuşmanın ardından kalktı güzel yemek yedi tatlısını yedi uzandı tv izliyo hiç oralı deil yani tecrübeli ondan heralde

sen pekı bosanırsan nasıl gecınıceksın calısıyomusun?

sen pekı bosanırsan nasıl gecınıceksın calısıyomusun?

şuan çalışmıyorum ama tabiki çalışacam ya ablama yada kız kardeşime yakın bi ev tutacam kızıma bakmaları lazım çalışacam önceden yaptığım gibi sosyoloji okudum ama sağlam ajanslarda organizasyon oyuncu drektörlüğü vs vs yaptım yani çalışmakdan para kazanamamakdan tırsmıyorum ya ne iş olsa ben çalışırım

şuan çalışmıyorum ama tabiki çalışacam ya ablama yada kız kardeşime yakın bi ev tutacam kızıma bakmaları lazım çalışacam önceden yaptığım gibi sosyoloji okudum ama sağlam ajanslarda organizasyon oyuncu drektörlüğü vs vs yaptım yani çalışmakdan para kazanamamakdan tırsmıyorum ya ne iş olsa ben çalışırım

kesın kararlısın yanı bosanıyosun pekı ne zaman baslatıcaksın ıslemlerı?

kesın kararlısın yanı bosanıyosun pekı ne zaman baslatıcaksın ıslemlerı?

kararlı olmak istemezdim inan hiç hemde ama karşımdaki insan okadar kaçıyoki sorun haletmekden mecbur kaldım ben böyle yaşayamam mecbur kız kardeşim pazartesi geliyor yarın deil diğer gün onla dönecem bi kaç güne gidiyimde sonrasına bakaeım zaten boşanmak işin en kolay kısmı ne o ne ben asla sorun çıkmaz tek celsede biter paylaşacak bişide yok

kararlı olmak istemezdim inan hiç hemde ama karşımdaki insan okadar kaçıyoki sorun haletmekden mecbur kaldım ben böyle yaşayamam mecbur kız kardeşim pazartesi geliyor yarın deil diğer gün onla dönecem bi kaç güne gidiyimde sonrasına bakaeım zaten boşanmak işin en kolay kısmı ne o ne ben asla sorun çıkmaz tek celsede biter paylaşacak bişide yok

aılenın haberı varmı pekı onlar ne dıyo?

ablam ve kız kardeşimin haberi var bişey demiyolar annem ve erkek kardeşimin yok bilselerde deişmez zaten annem evli başka şehirde

senın kocan aynı benım eskı erkek arkadasım o yuzden senı cok ıyı anlıyorum:31::31:

İyi geceler bişey öğrenmek istiyodum hatta konu açıcaktım ama yapamadım buraya sorsam sakıncası yoktur sohbet olduğu için heralde

ıyı geceler canım üzme kendını:38::38:

sor bacım sorrr:21::21:

Nazara karşı bildiğimiz dualar var en etkili şeyde duadır tabiki ama mesela benim bünyem hassastır biri biyerimi beğensin hemen ağırlık çöker biyerimde bişey falan çıkar zaten dua okurum ama nazara karşı alabileceğim önlemler nedir sarımsak soğan falan onlar vardır biliyoruz ama fazla bilinmedik yöntemler önlemler falan varsa paylaşabilir misiniz dicektim konuda açamadım :)

ben uyumaya çalışıyım kendimi toplamam lazım tolin saol görüşürüz

bende geyigi gorunce geleyim dedim. baktim uzucu bir mevzu. efuli ile de uyuyamayanlar topiginde geyik yapmistik. velhasil kendisi icin hayirlisi olsun. gerci bir seyin hayirli olup olmadigini maalesef zaman gosteriyor.

Nazara karşı bildiğimiz dualar var en etkili şeyde duadır tabiki ama mesela benim bünyem hassastır biri biyerimi beğensin hemen ağırlık çöker biyerimde bişey falan çıkar zaten dua okurum ama nazara karşı alabileceğim önlemler nedir sarımsak soğan falan onlar vardır biliyoruz ama fazla bilinmedik yöntemler önlemler falan varsa paylaşabilir misiniz dicektim konuda açamadım :)
zar değer diye düşünmeyin. Çoğu kadının bilinçaltında bu çekirdek inanç var. Bi düşünsenize buna inanmanın sonuçları neler olabilir. Kısaca cok daha fazla nazar değmesi olmuştur. Bunun yerine bana nazar edenin negatif enerjisi anında kendisine döner inancını veya buna benzer bi çekirdek inanç yerleştirin. Bunun için olumlama tekniği, reiki veya eft kullanabilirsiniz.

Zihinsel pin pon topu tekniği: Birisi size iltifat ettiğinde anında karşı övgüyle yanıt verin. Saçın ne güzel olmuş şekerim. Hayatım seninde ayakkabıların harika vallahi. Ay ne kadar karizmatiksiniz. O sizin güzelliğiniz. Gibi… Bu şekilde kişinin o anda size yoğunlaştırmak üzere olduğu ki topunu masa tenisi maçı yapar gibi kendisine iade edersiniz J

Meditasyon yapın. İşte size örnek bir meditasyon: üzerinizde nazar olduğunu hissettiğinizde yada şüphelendiğinizde (kendini bitkin, tutuk,tükenmiş, hayattan keyif almayan bir şekilde bulmak bazı işaretlerdir) etrafınızı saran kocaman mor bir enerji balonu imgeleyin. Bu mor balon pozitif enerji ile dolu ve bu mor enerji lavanta yada yasemin kokuyor. Bu mor enerji şimdi bi kac dakika boyunca üzerinizdeki tüm nazar ve negatif enerjiyi pozitife çevirecek yada toprağa gönderecek.Siz sadece mor enerji balonu ile bütünleştiğinizi imgeleyin. Rengini görün,kokusunu koklayın her nefeste. Renklerin bilinçdışı düzeyde anlam ve işlevleri vardır. Morun işlevi negatifi pozitife çevirmesi ve kişiyi korumasıdır. Aynı zamanda topraklar bu sırada ayaklarınızın altından bir akım hissederseniz rahat olun.

Üzerinizde ametist taşıyın ve/veya evinizde bulundurun. Ancak taşın haftalık olarak arındırılması ve şarj edilmesini mutlaka yapın.

Dijital Muska Taşıyın. Boyunda taşınan minik enerji tıbbı ürünleridir. Auranızda sürekli olarak bir koruyucu kalkan yaratır ve hem nazar gibi negatif enerjilere hemde cep telefonu vb gibi radyasyon yayan aletlere karşı auranızı büyük oranda korur.

Düzenli olarak topraklanın ve auranızı kuvvetlendirin.

Evinizi sirkeli su ve/veya adaçayı suyu ile paspaslayın. Bu, eve daha önce girmiş olan kişilerin evin tabanına attığı negatif enerji kodlamalarının tamamını temizler ve haftada bir kere düzenli olarak yapıldığında bu evde yaşayan kişilerin yaşam kalitesini uzun vadede arttırır.

Dualar: hergün evden çıkmadan önce 7 fatiha ve 1 ayetel kürsü okuyun.

Günde 21 kere felak ve nas surelerini okuyun.

Zikir çekin özellikle la ilahe illallah zikrinin koruyucu etkisi yüksektir.

Daha önce yazmış olduğum başmelek Mikail ile korunma çalışmasını günlük olarak yapın.

Daha önce yazmış olduğum Tuzlu su Banyosunu Auranızı Temizlemek ve Kuvvetlendirmek yani korunmak ve arınmak için kullanın.

Reiki ile korunmak için ( reikiye inisiye olmuş olanlar için) aşağıdaki niyeti hergun aklınıza geldikçe sadece okuyun Reiki şimdi tüm vücudumu dolaşıyor kalp çakramdan akıyor üzerimdeki negatifi pozitife çeviriyor ve beni tam anlamıyla koruyor. Teşekkür ederim.

Olumlama yapın. Örnek bi kaç olumlama:

Allah beni her zaman korur.

Auram çok güçlüdür

Herşey yolunda ve güvendeyim

Çakralarım açık ve dengededir. Vs vs
bunu buldum umarım işine yarar:34::34:
bende geyigi gorunce geleyim dedim. baktim uzucu bir mevzu. efuli ile de uyuyamayanlar topiginde geyik yapmistik. velhasil kendisi icin hayirlisi olsun. gerci bir seyin hayirli olup olmadigini maalesef zaman gosteriyor.

hosgeldınnn:3::3::3:

Canım çok sağ ol mesela arpacık bende çok sıkıldığım zaman çıkar dün birisi yüzümü çok beğendiğini söyledi gözümde arpacık çıktı daha 2 gün olmadan bu arada bu iltifata karşılık çok hoşuma gitti :9:

Canım çok sağ ol mesela arpacık bende çok sıkıldığım zaman çıkar dün birisi yüzümü çok beğendiğini söyledi gözümde arpacık çıktı daha 2 gün olmadan bu arada bu iltifata karşılık çok hoşuma gitti :9:

o bendede oluyo mesela bazen makyajlı falan dısarı cıktıgımda eve gelınce kafamın ustunde okuz oturuyomus gıbı hıssedıyorum banada cok nazar edıyolar:31::31::31:

Back