kesın kararlımsın?kardesın neden gelıyo?
anladım pekı ona soyledınmı boşanacagını?
o direk dedi zaten yani ben böyle böyle dedim nereye kadar böle olacak gibi konuştum bekliyorum düzelmiyosun sorun ne dedim gideceksen git ama ailenden kimse sakı arayıpda beni rahatsız etmesin diye direk sonuca bağladı işi ben bilerek yaptığını düşünüyorum artık
ayyy o ne sacma bı tavır oyle ya sınır oldum kocana
ben ne sinir oluyorum ne üzülüyorum öle bi tuhafımki şuan ve o konuşmanın ardından kalktı güzel yemek yedi tatlısını yedi uzandı tv izliyo hiç oralı deil yani tecrübeli ondan heralde
sen pekı bosanırsan nasıl gecınıceksın calısıyomusun?
şuan çalışmıyorum ama tabiki çalışacam ya ablama yada kız kardeşime yakın bi ev tutacam kızıma bakmaları lazım çalışacam önceden yaptığım gibi sosyoloji okudum ama sağlam ajanslarda organizasyon oyuncu drektörlüğü vs vs yaptım yani çalışmakdan para kazanamamakdan tırsmıyorum ya ne iş olsa ben çalışırım
kesın kararlısın yanı bosanıyosun pekı ne zaman baslatıcaksın ıslemlerı?
kararlı olmak istemezdim inan hiç hemde ama karşımdaki insan okadar kaçıyoki sorun haletmekden mecbur kaldım ben böyle yaşayamam mecbur kız kardeşim pazartesi geliyor yarın deil diğer gün onla dönecem bi kaç güne gidiyimde sonrasına bakaeım zaten boşanmak işin en kolay kısmı ne o ne ben asla sorun çıkmaz tek celsede biter paylaşacak bişide yok
aılenın haberı varmı pekı onlar ne dıyo?
ablam ve kız kardeşimin haberi var bişey demiyolar annem ve erkek kardeşimin yok bilselerde deişmez zaten annem evli başka şehirde
senın kocan aynı benım eskı erkek arkadasım o yuzden senı cok ıyı anlıyorum
ıyı geceler canım üzme kendınıben uyumaya çalışıyım kendimi toplamam lazım tolin saol görüşürüz
İyi geceler bişey öğrenmek istiyodum hatta konu açıcaktım ama yapamadım buraya sorsam sakıncası yoktur sohbet olduğu için heralde
ıyı geceler canım üzme kendını
sor bacım sorrr
ben uyumaya çalışıyım kendimi toplamam lazım tolin saol görüşürüz
zar değer diye düşünmeyin. Çoğu kadının bilinçaltında bu çekirdek inanç var. Bi düşünsenize buna inanmanın sonuçları neler olabilir. Kısaca cok daha fazla nazar değmesi olmuştur. Bunun yerine bana nazar edenin negatif enerjisi anında kendisine döner inancını veya buna benzer bi çekirdek inanç yerleştirin. Bunun için olumlama tekniği, reiki veya eft kullanabilirsiniz.Nazara karşı bildiğimiz dualar var en etkili şeyde duadır tabiki ama mesela benim bünyem hassastır biri biyerimi beğensin hemen ağırlık çöker biyerimde bişey falan çıkar zaten dua okurum ama nazara karşı alabileceğim önlemler nedir sarımsak soğan falan onlar vardır biliyoruz ama fazla bilinmedik yöntemler önlemler falan varsa paylaşabilir misiniz dicektim konuda açamadım :)
bende geyigi gorunce geleyim dedim. baktim uzucu bir mevzu. efuli ile de uyuyamayanlar topiginde geyik yapmistik. velhasil kendisi icin hayirlisi olsun. gerci bir seyin hayirli olup olmadigini maalesef zaman gosteriyor.
Canım çok sağ ol mesela arpacık bende çok sıkıldığım zaman çıkar dün birisi yüzümü çok beğendiğini söyledi gözümde arpacık çıktı daha 2 gün olmadan bu arada bu iltifata karşılık çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?