• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

tembelleeer yenimi kalktınız lann sabah 7 den beri ayakta koştuyorum şuandada çaki geldi laptop un ekranını kapatmaya çalışıyo çok büyük işkencelerle yazıyorum ayağımı gıdıklıyo çimdik atıp kaçıyo delirecem

tembelleeer yenimi kalktınız lann sabah 7 den beri ayakta koştuyorum şuandada çaki geldi laptop un ekranını kapatmaya çalışıyo çok büyük işkencelerle yazıyorum ayağımı gıdıklıyo çimdik atıp kaçıyo delirecem

çaki kim?:1::1:

tembelleeer yenimi kalktınız lann sabah 7 den beri ayakta koştuyorum şuandada çaki geldi laptop un ekranını kapatmaya çalışıyo çok büyük işkencelerle yazıyorum ayağımı gıdıklıyo çimdik atıp kaçıyo delirecem[/QUOT

bir evlat annesinin zıpırlıklarını bu kadar alır çimdik atıp kaçıyor he cimcime işte aynı sen :1:

geldımmm ama pek buralarla ılgılenemıyorum bu ara:1:napıyosun:23::23::27:

Ne olsun vakit geçirmeye uğraşıyorum. Sen neler yapıyorsun? Tam polemiklik konu hiç bulaşmıyorum. Sende bulaşma banlanırsan biz ne yaparız sensiz?:25:

Ne olsun vakit geçirmeye uğraşıyorum. Sen neler yapıyorsun? Tam polemiklik konu hiç bulaşmıyorum. Sende bulaşma banlanırsan biz ne yaparız sensiz?:25:

napıyım bende bi taraftan ders calısıyorum aradada buraya takılıyorum:1::1::1:

Back