Tolinin kpss calisma gunlugu:)

Data soru bankasını çözüyorum ayırmış padişahları ayrı ayrı çalışmalıyız sanırım
Bende zorlanıyorum o konuda o dönemde ıslahat çok birde padişahlar karışıyor aziz hamit

kizlar tarihin başına gelip sonunu unuturum sonuna gelip başını bu ne lanet bişe ya /;

allahın cezası

soru: ataturk doneminde kurulan turk dil kurumunun amaclari arasinda durumlarindan hangileeri yer almaktadir

a.turkceyi bilim dali haline getirmek
b.okuma yazma oranini artirmak
c.turkceyi yabanci dillerin tesirinden kurtarmak

cevab bekliyorum yanlis yaptim ben cevabtan suphe duydum

a ve c

dogru cevap....bilim hedefi oldugunu bilmiyordum mantik ne burda ?
Türk dil.kurumunun kuruluş amaçları arası da turkceyi ekonomik ve bilimsel alanda zengin bir dil haline getirmekte var cnm yanı konu anlatimlilarda kuruluş amaçları içerisinde geçiyor

Data soru bankasını çözüyorum ayırmış padişahları ayrı ayrı çalışmalıyız sanırım
Bende zorlanıyorum o konuda o dönemde ıslahat çok birde padişahlar karışıyor aziz hamit
İyyyy o konu benimmde en sevmedigim

kizlar tarihin başına gelip sonunu unuturum sonuna gelip başını bu ne lanet bişe ya /;

allahın cezası
O durum bendede öyle ama tekrarlara basladim oturmaya basladi konular

bugun dersı cok ıhmal ettım
dundee offf
tolin
Bugün daha bitmedi hadi kalk başla

ben şu 19. yy ıslahatlarını bıdaha dınlıycem ya uffffff ufffff valla bıktım tarıhten

tekrar ediyoruz çok güzel test de çözüyoruz ,sonra denemede bir soru çıkıyor aslında biliyoruz ama anlık bir karıştırma da gidiyor ya nasıl sinir oluyorum

tekrar ediyoruz çok güzel test de çözüyoruz ,sonra denemede bir soru çıkıyor aslında biliyoruz ama anlık bir karıştırma da gidiyor ya nasıl sinir oluyorum
ufff aynen vrecel ya bıde gecen senenın sorularına bakıyorum tarıh cok cok zor be vrecel napcaz bılmıyorum valla bugun modum cok dusuk

ufff aynen vrecel ya bıde gecen senenın sorularına bakıyorum tarıh cok cok zor be vrecel napcaz bılmıyorum valla bugun modum cok dusuk
Tarih artik sinavlarda cok puan belirleyici oldu canim
Ama guzel calismayla 20 net yapilir gibi geliyor.
Bir 6 soru da cok detay geliyor ve stansart sapmasi cok yuksek oluyor.

Tarih artik sinavlarda cok puan belirleyici oldu canim
Ama guzel calismayla 20 net yapilir gibi geliyor.
Bir 6 soru da cok detay geliyor ve stansart sapmasi cok yuksek oluyor.

soru bazında standart sapma kesinlikle yok o konu yanlış biliniyor

ders bazında da yok yani tarih için

GK ve GY olarak var

kesin bilgi : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…