Tesekkur ederim:)Maşallah baya ilerlemişsin.
Tarih calisirken ozel bi yontemin varmiydi?ben biraz zorlaniyorum tarih calisirkenKpss'ye hazırlandığım dönem tam bir tarih canavarıydım. O kadar severek o kadar merakla çalışıyordum ki, sınav değil öğrenmiş olmaktı benim için önemli olan aldığım puanda da tarihin payı çok büyüktü o sebeple.
Atanamadım orası ayrı. Bu yıl ben de girmeyi planlıyorum. Tabi eskisi kadar hırslı değilim ama deneyeceğim şansımı bir kez daha.
Umarım isteyen herkes daha doğrusu emek veren herkes hak ettiğini alır. Malum ülkemizde çok zor.
Başarılar.
Cok tesekkur ederim hosgeldin sen yenimi baslayacaksin?:)Kolay gelsin tolin
senin bu azimli çalışman bizlere örnek olsun dilerim
Başarılar!
Anladim oturur zamanla ama biraz hizlan zaman daraliyor cunkuBaşladım sayılır ufak ufak ama daha tam bir düzen oturtamadım
düzensiz çalışıyorum.
Tarih calisirken ozel bi yontemin varmiydi?ben biraz zorlaniyorum tarih calisirken
Haklısın farkındayım soru bankası eksiğim var onları tamamlayacağım en kısa zamanda 2014te dershaneye giderek hazırlanmıştım o yüzden konu anlatımından çok soru çözmeye ağırlık vereceğim.Anladim oturur zamanla ama biraz hizlan zaman daraliyor cunku
Cok tesekkur ederim bende sevmeye calisacagim ya yoksa oteki turlu gercekten olmuyor:)Müfredata uygun temelim yoktu. Osmanlı dönemini maddeler halinde notlar tutarak çalıştım. Ama deftere değil. Bildiğimiz müsveddelere yani hep elimin altında, gözümün önündeydi. Daha sonra sevmeye başladım. Çünkü ilgimi çekti. Açıkçası sınav için değil öğrenmek için çalıştım bu çok etkili bir yöntem.
Kronoloji sıralamalarını bile şaşırmazdım.
İşin içine biraz ezberde giriyor açıkçası ama öğreniyorsunuz da.
İhtiyaç Yayınları ile hazırlanmıştım, Bugün olsa yine onunla hazırlanırım. Tarihte tek geçerim. Soru bankası olarak da Yargı'nın Çözümlü tarih kitabı vardı son aylarda sadece onları okudum.
Arasıra sadece açıp okuyun aklınızda kalması için uğraşmayın. Alıyor zaten onu bilinç altınız.
Tarihi biraz zamana yaymak önemli kısaca. Hemen olmasını beklemeyin ama istikrarlı gider ve kendinizi zorlamazsanız üstesinden kesinlikle gelirsiniz.
Seyi yanlis yazmisim ya cografya icin cografyanin pusulasi degik cografyanin doktrini yani su kitapHaklısın farkındayım soru bankası eksiğim var onları tamamlayacağım en kısa zamanda 2014te dershaneye giderek hazırlanmıştım o yüzden konu anlatımından çok soru çözmeye ağırlık vereceğim.
Konu da çalışacağım tabii ki unuttum çünkü çoğunu ama soruya daha çok ihtiyacım var .
Senin önerdiğin kaynakları da not aldım antrenmanlarla matematiği alacağım matematikte sıkıntım var .