Tolinin kpss calisma gunlugu:)

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.403
23.872
Merhaba bu sene kpss ye hazirlanmaya karar verdim epeydir gunlugum yoktu ama daha cok motive olmak icin ben de bir gunluk acayim dedim:)biten derslerimi yazayim buraya:)
Matematik----BİTTİ
Geometri-----BİTTİ
Cografya----BİTTİ
Tarihin 2. Konusundayim
Gunluk 300 soru cozmeye calisiyorum
hepinize kolay gelsinnn:))

Tavsiye ettigim yayin yada videolar:
Cografya icin cografyanin pusulasi soru bankasi ben cozuyorum suan cok begendim tavsiye ederim
Vatandaslik icin akif saribas videolari cok guzel tane tane anlatmis
Tarih icin data evveliyat ve tarihin doktorini soru bankasi
Matematik icin zor bir konu anlatimli kitap kolay isteyenler icin ise antremanlarla matematik
Simdilik bu kadar daha begendiklerim oldukca yazarim buraya:)

Dunu 221 bugunu 156 soruyla kapattim cografyadan bir konu tekrar ettim bugun herkese iyi geceler:)

Kpss'ye hazırlandığım dönem tam bir tarih canavarıydım. O kadar severek o kadar merakla çalışıyordum ki, sınav değil öğrenmiş olmaktı benim için önemli olan aldığım puanda da tarihin payı çok büyüktü o sebeple.

Atanamadım orası ayrı. Bu yıl ben de girmeyi planlıyorum. Tabi eskisi kadar hırslı değilim ama deneyeceğim şansımı bir kez daha.

Umarım isteyen herkes daha doğrusu emek veren herkes hak ettiğini alır. Malum ülkemizde çok zor.

Başarılar.

Tarih calisirken ozel bi yontemin varmiydi?ben biraz zorlaniyorum tarih calisirken

Kolay gelsin tolin
senin bu azimli çalışman bizlere örnek olsun dilerim
Başarılar!

Başladım sayılır ufak ufak ama daha tam bir düzen oturtamadım
düzensiz çalışıyorum.

Tarih calisirken ozel bi yontemin varmiydi?ben biraz zorlaniyorum tarih calisirken

Müfredata uygun temelim yoktu. Osmanlı dönemini maddeler halinde notlar tutarak çalıştım. Ama deftere değil. Bildiğimiz müsveddelere yani hep elimin altında, gözümün önündeydi. Daha sonra sevmeye başladım. Çünkü ilgimi çekti. Açıkçası sınav için değil öğrenmek için çalıştım bu çok etkili bir yöntem.

Kronoloji sıralamalarını bile şaşırmazdım.

İşin içine biraz ezberde giriyor açıkçası ama öğreniyorsunuz da.

İhtiyaç Yayınları ile hazırlanmıştım, Bugün olsa yine onunla hazırlanırım. Tarihte tek geçerim. Soru bankası olarak da Yargı'nın Çözümlü tarih kitabı vardı son aylarda sadece onları okudum.

Arasıra sadece açıp okuyun aklınızda kalması için uğraşmayın. Alıyor zaten onu bilinç altınız.

Tarihi biraz zamana yaymak önemli kısaca. Hemen olmasını beklemeyin ama istikrarlı gider ve kendinizi zorlamazsanız üstesinden kesinlikle gelirsiniz.

Anladim oturur zamanla ama biraz hizlan zaman daraliyor cunku
Haklısın farkındayım soru bankası eksiğim var onları tamamlayacağım en kısa zamanda 2014te dershaneye giderek hazırlanmıştım o yüzden konu anlatımından çok soru çözmeye ağırlık vereceğim.
Konu da çalışacağım tabii ki unuttum çünkü çoğunu ama soruya daha çok ihtiyacım var .
Senin önerdiğin kaynakları da not aldım antrenmanlarla matematiği alacağım matematikte sıkıntım var .

Cok tesekkur ederim bende sevmeye calisacagim ya yoksa oteki turlu gercekten olmuyor:)

Seyi yanlis yazmisim ya cografya icin cografyanin pusulasi degik cografyanin doktrini yani su kitap
Bu kitabi siddetle tavsiye ederim cok sey ogrendim antremanlarla matematik ben kullanmadim cunku matematigim iyi ama kullananlar cok memnun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…