Tolinin kpss calisma gunlugu:)

sakın bırakmayın kızlar size şunu söyliyim ;

böyle arada bırakmalar yüzünden geçen ay çok istediğim bi işi 0.1 puanla kaçırdım

işte böyle isteksiz takıldığım zamanlar olmasaydı şu an kpss çalışıyor olmayacaktım

yani hayat ihmali affetmiyor...

böyle arada bırakmalar yüzünden geçen ay çok istediğim bi işi 0.1 puanla kaçırdım

işte böyle isteksiz takıldığım zamanlar olmasaydı şu an kpss çalışıyor olmayacaktım

piştttt sen dılbılgısıne nerden calıstın varmı guzel kıtap vıdeo falan ?bıde sende isg varmı ?

Tarih artik sinavlarda cok puan belirleyici oldu canim
Ama guzel calismayla 20 net yapilir gibi geliyor.
Bir 6 soru da cok detay geliyor ve stansart sapmasi cok yuksek oluyor.
valla bılmıyorum safran ben gecen senenın sorularına baktım bitek baba tarıh kıtabında var o sorular bu senede gelır ordan ama kıtap cok kalın bana 20 falan yetmıyor 90 ustu ıcın 23 24 şart:KK43:

piştttt sen dılbılgısıne nerden calıstın varmı guzel kıtap vıdeo falan ?bıde sende isg varmı ?

yok bende isg cınım : )

dil bilgisinde video bakıyorum ama ben aker hocayı pek beğenmedim yani ilk videoya baktım bi çok üstün körü geldi belki diğerleri iyidir bilemem

önder hoca var ona bakıyorum gzüel anlatıyor biraz uzun sürüyor ama ilerletiyorum kolay yerleri tavsiye ederim yani

bende sıfır vırgul ıle kacırdım gecen yıl
cok agladım cokkk
ama sıl bastan basladık
eskı azmım yok kırıldı bıraz umudum ama :KK64:

yok bende isg cınım : )

dil bilgisinde video bakıyorum ama ben aker hocayı pek beğenmedim yani ilk videoya baktım bi çok üstün körü geldi belki diğerleri iyidir bilemem

önder hoca var ona bakıyorum gzüel anlatıyor biraz uzun sürüyor ama ilerletiyorum kolay yerleri tavsiye ederim yani
youtuba onder hoca yazınca cıkıyormu?bakayımda ıyıyse kaydedeyım benımde calısmam lazım cunku dılbılgısı:KK43:
bu arada temmuzdan sonra ısg ye alım olucak eger ısg almayı dusunuyorsan hızlandır derım:KK51:

youtuba onder hoca yazınca cıkıyormu?bakayımda ıyıyse kaydedeyım benımde calısmam lazım cunku dılbılgısı:KK43:
bu arada temmuzdan sonra ısg ye alım olucak eger ısg almayı dusunuyorsan hızlandır derım:KK51:

ama şimdi ancak kpss yetişir ya isg yetiştiremem ki /:

aynen youtbe önder hoca yaz dilbilgisiz olmaz bakmak lazım ve bu adam baya iyi anlatıyor

bende sıfır vırgul ıle kacırdım gecen yıl
cok agladım cokkk
ama sıl bastan basladık
eskı azmım yok kırıldı bıraz umudum ama :KK64:

çok kötü oluyor hiç beklemiyodum o yüzden kpss çalışmadım geç kaldım o şoku atlatıp toparlanmak falan cidden zor ..

ama toparlanmak gerekiyor işte toparlanmazsan sen yine hayatın gerisinde kalıyosun..

soru bazında standart sapma kesinlikle yok o konu yanlış biliniyor

ders bazında da yok yani tarih için

GK ve GY olarak var

kesin bilgi : D
Cografyayi fullemeye calisayim o zaman

valla bılmıyorum safran ben gecen senenın sorularına baktım bitek baba tarıh kıtabında var o sorular bu senede gelır ordan ama kıtap cok kalın bana 20 falan yetmıyor 90 ustu ıcın 23 24 şart:KK43:
Ahh canim benim de 90 ustu sart
Gecen sene dilbilgisi ve geometri eksik girmistim. Bu sene onlara da iyi calisacagim.mutlaka

çok kötü oluyor hiç beklemiyodum o yüzden kpss çalışmadım geç kaldım o şoku atlatıp toparlanmak falan cidden zor ..

ama toparlanmak gerekiyor işte toparlanmazsan sen yine hayatın gerisinde kalıyosun..
aynen bende bu donemı o yuzden gec yakaladım .. e ztn sozeller nankor actım baktım sakır sakr ezberlenen konular ucmus .. keske eylulden baslasaydım dıyorum neyse yınede zamanımız var cnmm :/

ufff aynen vrecel ya bıde gecen senenın sorularına bakıyorum tarıh cok cok zor be vrecel napcaz bılmıyorum valla bugun modum cok dusuk:KK14:

benimde şu sıralar modum çok düşük adapte olup tam verimli çalışamıyorum :KK43: gece yatarken yada sabah kalkınca tarih okumayı düşünüyorum belki bir iki aklımda kalır yavaş yavaş

aynen bende bu donemı o yuzden gec yakaladım .. e ztn sozeller nankor actım baktım sakır sakr ezberlenen konular ucmus .. keske eylulden baslasaydım dıyorum neyse yınede zamanımız var cnmm :/

inşallah yetişir ya /:

açıkcası ben zaten ttup son 2 ay sadece deneme çözeyim derdinde değilim zaten

ben nısanı full deneme dusunuyorumm ..
sımdı konu calısıyorum .. konu soru seklınde .. bırde ben ders ders gıdıyorum .. sen cnm ?

ya muhtemelen benim nisanda bitmez

ben de ders ders gidiyorum hepsi bir gitmek riskli geliyor ya bi de öyle çok geniş zmaan yok sonuçta

tarih tekrarı yapıp soru çözüyorum şimdş onun yanıda dil bilgisi

coğrafya bi kere bitti ama eksiklerim var şu türkçe bitsin bi coğrafyadan yoğun bi soru proğramı yapıcam bi kaç gün . Tarih zaten hiç bitti diyip köseye bırakılamaz

sen nasıl yapıyosun ne durumdasın

X