- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Hangi kitaplar lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok trsekkur ederim yok pdf sikintı olmaz zaten cogunlukla netten buldugum sorulari cozuyorum burda link verilmiyormus sanirim ama ozelden mesaj olqrak atarsaniz cok sevinirimBen de mezun olarak evde kendi başıma hazırlanıyorum.
Eğer bilgisayar ekranından bakmak sıkıntı olmazsa internette binlerce pdf arşivi var.
Konu anlatımı için de hoca tavsiye edebilirim size.
Burdan link paylaşmak sıkıntı olur sanırım.
Eğer isterseniz pdf linklerini ve hocaların isimlerini atabilirim size.
Başarılar dilerim.
Allah razı olsun insallah bu sefer basaririm cunku gercekten cok umitliyim bu seferde hevesim kursagimda kalirsa buyuk husrana ugrarim diye dusunuyorum ama hersey nasip elimden geleni yapip gerisini Allaha havale edicem nasip eder insallah:)Sorularınızın cevabını bilmiyorum ama hayallerinize bir adım daha atmanıza inanın çook sevindim. Bu azimle inanıyorum hayalinize kavuşacağınıza. Başarılar dilerim.
Yakın bir akrabam babası oldu olası sorumsuzdu dershanesiz bursa fen lisesini kazandı lisede sadece son sınıfta gitti dershaneye oda yalan olmasn yarı bursluydu hatrladğm kadarıyla Ankarada makine mühendisliğini bitirdi askerde sınavla dereceye girdi ve babası o askere giderken bile gelmedi hep eksikti maddi manevi olarak sonra kpss ile Eskişehire atandı şuanda annesine de destek oluyor kendide bolluk içinde yaşıyor diyeceğim o ki canım zahmet çekmeden olmuyor hepimiz geçtik bu yollardan türlü zorlukla uğrastk rabbim yardımcın olsun dualarm seninle
Turkce tarif cografya ve felsefe calisiyirum din k.mufredati nasil onunla ilgili hic bilmiyorum benim ilk girdigim zamsn isteyenler din isteyenler felsede yapiyordu din zorunlu degildi sindi zorunlu mu bilmiyorumArkadaşımın çalışma hayatı olan babası bu sene tıbbi dokümantasyon kazandı okuyor
Ben 36 yaşındayım bu sene ikinci üni kazandım Benim eski bilgilerim vardı üstüne kpss çalıştım vs ama az mat 6 fen ile Bursa'daki ygs ile alan tüm bölümlere girebiliyordum
Tarih coğrafya ve özellikle din çalışmanı öneririm felsefe grubu da tabii
Ya aslinda kimligimin ifsa olmasindan cekiniyorum ama yapi olarakta kimseden simdiye kadar birsey almaya aliskin degilim bi ara bi kac kitap alabileyim diye yakinlarimdan falan birc alayim sonra oderim diye dusundum ama yapadim cunku aliskin degilimBence riske girip buradan gonderilecek yardımları kabul etmelisiniz. Tanıdığınız insanlar buradan kitap yardımı yapabilen insanlar mı ki neden korkuyorsunuz bu kadar? Evinize uzak bir kargo subesine gonderilir. Gidip o subeden teslim alırsınız. Bir arkadaşınızla anlaşırsınız onun adına gönderilir. Bir çok çözümü var aslında. Açıkçası insanlar günde yüzlerce soru çözüyorlar. Çok az var istisna. Bence buradan bir konu açın kitap yardımı için. Bir sürü kaynağınız olur.
Turkce tarif cografya ve felsefe calisiyirum din k.mufredati nasil onunla ilgili hic bilmiyorum benim ilk girdigim zamsn isteyenler din isteyenler felsede yapiyordu din zorunlu degildi sindi zorunlu mu bilmiyorum
Hic temelim olmadigi icin matematik ve fen bilgim yok onuda insallah oldugu kadariyla sinaca kadar ne kadar yetistirebilirsem sıkı sıkıya calismayi dusunuyorum insallah iyi bi sonuc almsk nasip okur
Valla zorunlu oldugunu bilmiyordum suan mufredati ne onuda bilmiyorum bi arastirayim cok tesekkur ettim cunku hic bilgim yoktu bilmeden sinava girecektim resmenŞimdi zorunlu ben girdiğimde hiç yoktu din o nedenle bana zor geldi
Müfredat ösym sitesinde vardır fark yaratıcı sorular geliyormuş yani yapan az oluyor öne geçiriyor yapanı
Ayyy ne guzel olurdu valla tum angaryalaribi bile seve seve yapardim hatta su serumu akmayan hastalara bile seve seve bakardimLucky gibi bana da matematikte danışabilirsin .Hadi yetiş de meslektaşım ol.Beraber çalışalım .iyi insanlara ihtiyacım var bu meslekte![]()