Çevrenizde Örnek Gösterecekleriniz Var mi (Yada Siz Ne Düşünürsünüz)

canım nette ücretsiz online sorular var
onlar çok işini görür

ben 2010 da kpss ye 2 hafta da hazırlanmıştım (69 almıştım çok da yüksek değil amaaa)
ticaret lisesi çıkışlıyım ve hiçbir dershaneye gitmedim
tarihim berbat ötesiydi
2 haftada öncelikle tüm derslerden kitap aldım 1 tane
sürekli netten soru çözdüm
kitaptan matematikleri çözdüm sonra nete takıldım yine

youtube de milyan tane soru çözen hocalar var
facebookta katıl gruplara (bunun çok çok faydası var) orada güzel anlatan hocaların adı paylaşılıyor muhakkak
onlardan tüyo al illa ki soru sormana gerek yok (tanıdık çıkmasın dye)
grupta üstte arama butonunda sorulan sorulara ulaşabiliyorsunuz
ayrıca gruplarda muhakkak soru bankası öneren oluyor ben kpss çalıştığım zaman oradan tavsiye edileni almıştım gerçekten çok farklı çıkmamıştı

önlisans mezunuyum dershane falan hiç gitmedim

Ben varım. Ben!
Yoksulluk ya da yokluk çekmedim.

Ama sırf usendigimden dershaneye gitmedim.

dershaneye bile gitmeden ilk 10 bine girdim. Hem de ilk girişte. Sadece okulda dinledigim derslerle. Evde oturup test çözerek.

Ama şunu soliim. Okulum çok iyi bir okuldu. Hocalar süperdi. Ben de ders dinleyen biriydim. Temelim vardı yani.

Canım bende çalışıyorum ve benimde matematiğim berbat eşim anlatıyor sağolsun ama ben antrenmanlarla matematik diye 4 adet kitap vr o kadar çok işime yaradı ki anlatamam istersen bende gönderebilirim başka bi isim ver kargo şubeden alırsın ihtiyacın olursa yaz bana
Allah razi olsun duymustum o kitabi ygs icin ilk ikisi lazimdi ams tanesi 30 liraydi onun yerine 3 soru bankasi aldim

Benim cevremde anlatacak kimsemde yok insallah sizde basarili olursunuz

Valla kitaplara talip olmayi cok istiyorum ama iste KK cok buyuk bi platform olunca illaki bi tanidiga denk gelirim cekincesi fark farkli isim vermeyide bana yardimci olmaya calisan birine guvenmiyorum dusuncesi vicdanimi rahatsiz ediyor yoksa o kitaplara gercektwn ihtiyacım var Allah razi olsun bakayim cok sıkintisini cekersem isterim sizden insalkah yinede cok tesekkur ederim

canım nette ücretsiz online sorular var
onlar çok işini görür

ben 2010 da kpss ye 2 hafta da hazırlanmıştım (69 almıştım çok da yüksek değil amaaa)
ticaret lisesi çıkışlıyım ve hiçbir dershaneye gitmedim
tarihim berbat ötesiydi
2 haftada öncelikle tüm derslerden kitap aldım 1 tane
sürekli netten soru çözdüm
kitaptan matematikleri çözdüm sonra nete takıldım yine

youtube de milyan tane soru çözen hocalar var
facebookta katıl gruplara (bunun çok çok faydası var) orada güzel anlatan hocaların adı paylaşılıyor muhakkak
onlardan tüyo al illa ki soru sormana gerek yok (tanıdık çıkmasın dye)
grupta üstte arama butonunda sorulan sorulara ulaşabiliyorsunuz
ayrıca gruplarda muhakkak soru bankası öneren oluyor ben kpss çalıştığım zaman oradan tavsiye edileni almıştım gerçekten çok farklı çıkmamıştı

önlisans mezunuyum dershane falan hiç gitmedim
Youtubeden konu anlatimlari izliyordum ama soru cozumleri oldugunu bilmiyordum facebookta ki gruplarinda oyle etkili oldugunu bilmiyordum onerilerinizin hepsine dikkat edecegim cok tesekkurler

Ben varım. Ben!
Yoksulluk ya da yokluk çekmedim.

Ama sırf usendigimden dershaneye gitmedim.

dershaneye bile gitmeden ilk 10 bine girdim. Hem de ilk girişte. Sadece okulda dinledigim derslerle. Evde oturup test çözerek.

Ama şunu soliim. Okulum çok iyi bir okuldu. Hocalar süperdi. Ben de ders dinleyen biriydim. Temelim vardı yani.
Maalesef bende temelde mevcut degil ortaokulu ve liseyi aciktan okudum

İmkansızlık değik isteksizlik kaybettirir. İnternette bir sürü soru var.. Bu azimle kazanacağına inanıyorum. Babam okula eşekle gidermiş. Ankara ünv okudu yıl 1976.. Yaşadığım ilde köyde tanıdık çok hiç biri dershaneye gitmiyor. Tıp mühendislik vs kazanan çok. Okula çizmelerle 1 saat yol yürüyen çocuklar bunlar..

Canım ben ablamdan kalanlar ile hazırlandim.. ablam da bi arkadaşından almıştı.. hepsi çözülmüş hirpalanmisti.. inan önce 1 saat silgi ile kitaplara giristim :) sonra test çözdüm.. 3-5 kitabım vardi zaten.. konuları iyi bilince öyle günde 500 soru çözmeye gerek yok.. derece bile yaptım:)
Üzülme düşünme sadece kafanı vererek anlayarak oku çöz.. 2.el kitap bulabilirsin burada da.. Hayır deme gondermek isteyen olursa.. dersanelere gidip rica etsen bile verirler kendi yayınlarını..

İmkansızlık değik isteksizlik kaybettirir. İnternette bir sürü soru var.. Bu azimle kazanacağına inanıyorum. Babam okula eşekle gidermiş. Ankara ünv okudu yıl 1976.. Yaşadığım ilde köyde tanıdık çok hiç biri dershaneye gitmiyor. Tıp mühendislik vs kazanan çok. Okula çizmelerle 1 saat yol yürüyen çocuklar bunlar..
Yorumunuz icin cok tesekkurler aslinda boyle moral verecek motive edecek seyler duymak icin acmistim konuyu

Allah razi olsun yardimci olmak isteyenlerde oldu
Insallah soz ettiginiz iyi orneklerden biri olmakta bana nasip olur

Canım ben ablamdan kalanlar ile hazırlandim.. ablam da bi arkadaşından almıştı.. hepsi çözülmüş hirpalanmisti.. inan önce 1 saat silgi ile kitaplara giristim :) sonra test çözdüm.. 3-5 kitabım vardi zaten.. konuları iyi bilince öyle günde 500 soru çözmeye gerek yok.. derece bile yaptım:)
Üzülme düşünme sadece kafanı vererek anlayarak oku çöz.. 2.el kitap bulabilirsin burada da.. Hayır deme gondermek isteyen olursa.. dersanelere gidip rica etsen bile verirler kendi yayınlarını..

Ilk hazirlandigim donem bende arkadaslarimdan kullandiklari kitaplari almistim cozulen şiklara gozum takilmasin diye şıklarin hepsini karalayip tekrar kitabi silerdim yani durumunuzu anliyorum:)

Dershanelerden isteme secenegini dusunemem bile cunku hem ben yapamam hem kucuk yer duyulursa babamla cok fena karsi karsiya geliriz zaten gizli sakli calisiyirum

Aslinda cevremde girmis yada girecek olan olsa onlardan isterdim kitaplarini ama yok

Insallah 2. el satan yerler bulup oradan temiz ederim soyledikleriniz icini ferahlatti insallah iyice çalışmak isimi gorur netten falanda sorulari cozucsm insallah isine yarar

Onerileriniz icin tesekkurler :)

Allah razi olsun duymustum o kitabi ygs icin ilk ikisi lazimdi ams tanesi 30 liraydi onun yerine 3 soru bankasi aldim

Benim cevremde anlatacak kimsemde yok insallah sizde basarili olursunuz

Valla kitaplara talip olmayi cok istiyorum ama iste KK cok buyuk bi platform olunca illaki bi tanidiga denk gelirim cekincesi fark farkli isim vermeyide bana yardimci olmaya calisan birine guvenmiyorum dusuncesi vicdanimi rahatsiz ediyor yoksa o kitaplara gercektwn ihtiyacım var Allah razi olsun bakayim cok sıkintisini cekersem isterim sizden insalkah yinede cok tesekkur ederim
Hiç rahatsız olma çokta haklısın. eger istersen hemen gönderebilirim gerçekten çok faydası olucaktır birde ben kısa kısa notlar alıyorum onlarında fotolarını atabilirim sana. takıldığımız yerlerdede yardımcı olabiliriz birbirimize

Hiç rahatsız olma çokta haklısın. eger istersen hemen gönderebilirim gerçekten çok faydası olucaktır birde ben kısa kısa notlar alıyorum onlarında fotolarını atabilirim sana. takıldığımız yerlerdede yardımcı olabiliriz birbirimize

Sizde universiteye mi hazirlaniyorsunuz eger oyleyse insallah hayirlisiyla istediginiz yeri kazanmak nasip olur

Iyi niyetinizden hic suphem yok gercekten tesekkur ederim ama sanirim benim sirunum sadece burasi olmasiykada alakali degil

Mesela bi ara en azindan bi kac kitap almak icin yakinlarimdan borc isteyeyim diye dusundum ama sanirim kimseden birsey kabul etmemeye alismisim ama sahiden cok ihtiyacini hissedersem kesinlikle mesaj atip isteyecegimden emin olabilirsiniz tekrar tekrar tesekkur ederim

Bende kiziyorum kendime keske 2-3 yil once calissaydim falan diye ama zaten oyke bir niyetim yoktu icimde hep saglikci olma istegi kaldi o istegi nasil icinden atabilirim diye konu actigimda burdaki yorumlarla fikrim degisti ve ygs ye hazirlandim o yuzden zaman kaybim cok fazla ortaokul ve liseyi disardan okudugum icinde temel sıkintim var ama bu sefer icinde farkli bi umit var basaricam insallah:)

Allah seninde gönlüne gore versin insallah niyetlendigin herseyde muaffak olursun
Sağ ol canım :KK200:

lise 1. sınıfta bi çocuk vardı.durumları çok kötü ve karton toplayarak geçiniyolardı.bizim zamanda da ders kitaplarını devlet vermiyor herkes kendisi alıyordu. bi öğretmenimiz bu çocuğa bi ders kitabı hediye etti.hayatında ilk defa kendine ait yeni bi kitabı olmuş.bayramlık alınmış çocuk gibi sevinmişti. ve ertesi güne uyumamış kitabı bitirmiş bütün soruları çözmüş. Süleyman şimdi üst düzey yönetici..

Facebook ya da instagram sayfalarında kitap paylaşımı oluyor.
Kazananlar hediye ediyo kitaplarını

Ya da Bi etüt merkezine gitsen illaki kitap vardır verirler diye düşünüyorum

Burada bu konuda topikler yok mu. Yoksa da sen bir tane ac. Beraber calisacagin arkadaslar bulursun.

Ek olarak: Madem kitap istemiyorsun matematikten bir sorun oldugunda bana ozelden sorabilirsin. Bazen gonullu olarak burada bile ogrencilere yardim ediyorum. Ogretmen degilim yanlis anlasilmasin. :)

lise 1. sınıfta bi çocuk vardı.durumları çok kötü ve karton toplayarak geçiniyolardı.bizim zamanda da ders kitaplarını devlet vermiyor herkes kendisi alıyordu. bi öğretmenimiz bu çocuğa bi ders kitabı hediye etti.hayatında ilk defa kendine ait yeni bi kitabı olmuş.bayramlık alınmış çocuk gibi sevinmişti. ve ertesi güne uyumamış kitabı bitirmiş bütün soruları çözmüş. Süleyman şimdi üst düzey yönetici..

Normalde konuyu kendime moral olsun diye acmistim ama bu yorumu okuyunca kendimi unuttum süleymanin hikayesinin mutlu sonla bitmesine cok mutlu oldum :) darisi isteywnlerin ve benim basima olsun insallah

Facebook ya da instagram sayfalarında kitap paylaşımı oluyor.
Kazananlar hediye ediyo kitaplarını

Ya da Bi etüt merkezine gitsen illaki kitap vardır verirler diye düşünüyorum
Sosyal medyayi pek kullanmadigim icin bilmiyorum dogrusu sadece facebokkta gruplar oldugunu duymuştum

Burada bu konuda topikler yok mu. Yoksa da sen bir tane ac. Beraber calisacagin arkadaslar bulursun.

Ek olarak: Madem kitap istemiyorsun matematikten bir sorun oldugunda bana ozelden sorabilirsin. Bazen gonullu olarak burada bile ogrencilere yardim ediyorum. Ogretmen degilim yanlis anlasilmasin. :)
Burda zatwn bi topikte arkadaslarla birbirimize destek oluyoruz bu konuyuda malum sıkintidan dolayi belki moral olacak swyler duyarim diye actim

Desteginiz icinde tesekkur ederim

Ben de mezun olarak evde kendi başıma hazırlanıyorum.
Eğer bilgisayar ekranından bakmak sıkıntı olmazsa internette binlerce pdf arşivi var.
Konu anlatımı için de hoca tavsiye edebilirim size.
Burdan link paylaşmak sıkıntı olur sanırım.
Eğer isterseniz pdf linklerini ve hocaların isimlerini atabilirim size.
Başarılar dilerim.

Back