- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.522
canım benim bir arkadaşım ÖSYM böyle sormaz çok abartmislar demişti.kızlar tarihsavar aşına arşiv 3000 cozen varsa gorüşünü yazabılırmı tek benmı begenmedım?
sende mi öyle düşünüyorsun. ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim bir arkadaşım ÖSYM böyle sormaz çok abartmislar demişti.kızlar tarihsavar aşına arşiv 3000 cozen varsa gorüşünü yazabılırmı tek benmı begenmedım?
yok ya ben hıc begenmedım mesela harzemşahların hangı boydan geldgını sormus o kadar tarih bılsem sayısalcı olmazdımkiArşiv 3000 başlamadım daha, tarihsavar almadım zaten. Niye beğenmedin tanıtım kitabı iyi gibiydi :/
savar eh işte bı kıtap ve soruları aşina ile benzer savardakı cogu soru asınadad varsavar i cozdum sadece ve begenmedim
abartmıslar degılde sacmalamıslar bencede oyle sormaz osymcanım benim bir arkadaşım ÖSYM böyle sormaz çok abartmislar demişti.
sende mi öyle düşünüyorsun. ...
Aaa tolin kusura bakma ya girmeyi unuttum kaç gündür umarım acil bişe değildi /;ponti nerelerdesın sana bikac sorum olecek sıteye girdiğinde ugra
Yok acil değildi ben yds ye gircem ama hic calismadim sinav taktiği ver diycektimAaa tolin kusura bakma ya girmeyi unuttum kaç gündür umarım acil bişe değildi /;
Yok acil değildi ben yds ye gircem ama hic calismadim sinav taktiği ver diycektim
Yok haklisin ya gereksiz bilgi dolu ben begenmedim pek ama cozuyorum genedekizlar arşiv ben de aldım ama bazıları çok gereksiz hep yabancı hükümdarın adlarını sormuşlar falan bu ciddi bilgi gerektirir birini ezberlesem diğerini bilemem yani .... Bu arada bu bahsettigim car ikinci Nikola gibi şeyler değil örnek vereyim bi be mi salağim anlamadım Eki Görüntüle 1771800
Yalniz şöyle birşey var ben calismiycam bana dedilerki bütün siklari ayni işaretle 20 alirsin dediler ama böyle kesin gelen sorular varsa onlara calisayim mesela KPSS de rasyonel sayi sorusu her sene gelir boyle sorular yada konular varmi?Ben ortalama bi puan aldım ama kısa sürede aldım yani benim tavsiyem sana kelime ezbere yap ve çeviri yaparak çalış çok iyi oluyor
kitap alacağın zaman falan yine konuşalım
Yok haklisin ya gereksiz bilgi dolu ben begenmedim pek ama cozuyorum genede
Yalniz şöyle birşey var ben calismiycam bana dedilerki bütün siklari ayni işaretle 20 alirsin dediler ama böyle kesin gelen sorular varsa onlara calisayim mesela KPSS de rasyonel sayi sorusu her sene gelir boyle sorular yada konular varmi?
evetSen puan turu hesaplansin diye mi gireceksin
ya benım yds den cok beklentım yok kpss den yuksek almak hedefım bana dedılerkı p4 puanı kpssnın yuzde 90 ı yds nın yuzde 10 u alınarak heseplanıyormus kpss den yuksek alırsam zaten p4 ten baya bı puan gelıyor suan birde yds ye bulaşmak ıstemıyorumkanka bence kpss şu an bitmiş durumda değilse yds ıcın zaman ayır tabi ama yoksa yetişmeyebilir
aynen sen sadece gir hesaplansin sıkma canini benceya benım yds den cok beklentım yok kpss den yuksek almak hedefım bana dedılerkı p4 puanı kpssnın yuzde 90 ı yds nın yuzde 10 u alınarak heseplanıyormus kpss den yuksek alırsam zaten p4 ten baya bı puan gelıyor suan birde yds ye bulaşmak ıstemıyorum
sormaaa bdv benı ters carptıdıone naptında ban yedin
herkese gunaydınnn bugun erken baslıyoruzzzz
kendınle yarıs en ıyısıaynen sen sadece gir hesaplansin sıkma canini bence
ya benim moralim bozuldu o konuda kanka bakiyroum instagrama taglara ya da facebokta sayfalara millet uçmuş ya aylardır eşşek gini çalışiyolar ben ne halt yiycem yetismiyor bacım /:
gırıyorsun hepsını oo piti piti yapıyorsun sonra kalan bır saat kafanı sıraya koyup uyuyosunYok acil değildi ben yds ye gircem ama hic calismadim sinav taktiği ver diycektim
ayırarak calısılmalı bencekolay gelsin herkese bişeycik sorucaktım sizlere şimdi ramazan hoca osmanlıda tanzimat dönemi ıslahatlarını padişahları ayırmadan işledi ayrılmaz dedi kitaplarda ayırıyorlar siz ne düşünüyorsunuz sorular ayırıyor mu yoksa genel mi alıyor
ya sen kımseye bakma sen sadece kendıne bak ben hep goruyorum daha yenı baslayanlar bıle var sen tarıhı bıtırdın e matematıgınde var yanı baya onde baslıyorsun ha baska tavsıyemde kalıtelı yayınları coz kotu yayınlarla zaman harcamaaynen sen sadece gir hesaplansin sıkma canini bence
ya benim moralim bozuldu o konuda kanka bakiyroum instagrama taglara ya da facebokta sayfalara millet uçmuş ya aylardır eşşek gini çalışiyolar ben ne halt yiycem yetismiyor bacım /:
anayasanın pusulası cok kalıtelı tavsıye ederımsormaaa bdv benı ters carptı
gunaydın hepımızeee
ıyı hafta sonlarııı
kızlar vatandaslıktan soyle bolcana kıtap onerısı varmı acabaa
bu aradaa calısmalar nasılll
ben o donemı hıc ama hıc anlamadım bu yuzdenmı acaba?padısah padısah calıssam dahamı kolay olur?kolay gelsin herkese bişeycik sorucaktım sizlere şimdi ramazan hoca osmanlıda tanzimat dönemi ıslahatlarını padişahları ayırmadan işledi ayrılmaz dedi kitaplarda ayırıyorlar siz ne düşünüyorsunuz sorular ayırıyor mu yoksa genel mi alıyor