Tolinin kpss calisma gunlugu:)

Arşiv 3000 başlamadım daha, tarihsavar almadım zaten. Niye beğenmedin tanıtım kitabı iyi gibiydi :/
yok ya ben hıc begenmedım mesela harzemşahların hangı boydan geldgını sormus o kadar tarih bılsem sayısalcı olmazdımki:KK64:

savar i cozdum sadece ve begenmedim :stop:
savar eh işte bı kıtap ve soruları aşina ile benzer savardakı cogu soru asınadad var:KK51:

canım benim bir arkadaşım ÖSYM böyle sormaz çok abartmislar demişti.
sende mi öyle düşünüyorsun. ...
abartmıslar degılde sacmalamıslar bencede oyle sormaz osym:KK51:

kizlar arşiv ben de aldım ama bazıları çok gereksiz hep yabancı hükümdarın adlarını sormuşlar falan bu ciddi bilgi gerektirir birini ezberlesem diğerini bilemem yani .... Bu arada bu bahsettigim car ikinci Nikola gibi şeyler değil örnek vereyim bi be mi salağim anlamadım
FB_IMG_1455204020723.jpg

Yok acil değildi ben yds ye gircem ama hic calismadim sinav taktiği ver diycektim :emir_bebek:

Ben ortalama bi puan aldım ama kısa sürede aldım yani benim tavsiyem sana kelime ezbere yap ve çeviri yaparak çalış çok iyi oluyor

kitap alacağın zaman falan yine konuşalım

kizlar arşiv ben de aldım ama bazıları çok gereksiz hep yabancı hükümdarın adlarını sormuşlar falan bu ciddi bilgi gerektirir birini ezberlesem diğerini bilemem yani .... Bu arada bu bahsettigim car ikinci Nikola gibi şeyler değil örnek vereyim bi be mi salağim anlamadım Eki Görüntüle 1771800
Yok haklisin ya gereksiz bilgi dolu ben begenmedim pek ama cozuyorum genede :KK12:

Ben ortalama bi puan aldım ama kısa sürede aldım yani benim tavsiyem sana kelime ezbere yap ve çeviri yaparak çalış çok iyi oluyor

kitap alacağın zaman falan yine konuşalım
Yalniz şöyle birşey var ben calismiycam bana dedilerki bütün siklari ayni işaretle 20 alirsin dediler ama böyle kesin gelen sorular varsa onlara calisayim mesela KPSS de rasyonel sayi sorusu her sene gelir boyle sorular yada konular varmi?

Yok haklisin ya gereksiz bilgi dolu ben begenmedim pek ama cozuyorum genede :KK12:

Yalniz şöyle birşey var ben calismiycam bana dedilerki bütün siklari ayni işaretle 20 alirsin dediler ama böyle kesin gelen sorular varsa onlara calisayim mesela KPSS de rasyonel sayi sorusu her sene gelir boyle sorular yada konular varmi?

ya sorular konu konu değil sonucta bir dil soru tipleri var sadece sana şunu söyleyeyim o zaman bazı soru tipleri en basitleri olarak adlandırıliyor mesela sonda 5 tane alakasız cümleyi bulma sorusu oluyor onlar sonra diyalog soruları ve kelime soruları totalde bu saydığım bölümler 16 soru falan ediyor ama bunları yapman için yine kelime bilgisi lazım

kanka bence kpss şu an bitmiş durumda değilse yds ıcın zaman ayır tabi ama yoksa yetişmeyebilir
ya benım yds den cok beklentım yok kpss den yuksek almak hedefım bana dedılerkı p4 puanı kpssnın yuzde 90 ı yds nın yuzde 10 u alınarak heseplanıyormus kpss den yuksek alırsam zaten p4 ten baya bı puan gelıyor suan birde yds ye bulaşmak ıstemıyorum:KK43:

ya benım yds den cok beklentım yok kpss den yuksek almak hedefım bana dedılerkı p4 puanı kpssnın yuzde 90 ı yds nın yuzde 10 u alınarak heseplanıyormus kpss den yuksek alırsam zaten p4 ten baya bı puan gelıyor suan birde yds ye bulaşmak ıstemıyorum:KK43:
aynen sen sadece gir hesaplansin sıkma canini bence

ya benim moralim bozuldu o konuda kanka bakiyroum instagrama taglara ya da facebokta sayfalara millet uçmuş ya aylardır eşşek gini çalışiyolar ben ne halt yiycem yetismiyor bacım /:

dıone naptında ban yedin :KK48:
herkese gunaydınnn bugun erken baslıyoruzzzz:KK3::KK3:
sormaaa bdv benı ters carptı :KK70:
gunaydın hepımızeee
ıyı hafta sonlarııı
kızlar vatandaslıktan soyle bolcana kıtap onerısı varmı acabaa

bu aradaa calısmalar nasılll

ya benim moralim bozuldu o konuda kanka bakiyroum instagrama taglara ya da facebokta sayfalara millet uçmuş ya aylardır eşşek gini çalışiyolar ben ne halt yiycem yetismiyor bacım /:
kendınle yarıs en ıyısı
yoksa baskasının soru sayısına konu calısmasına bakarak daha da stres oluyo ınsann

Yok acil değildi ben yds ye gircem ama hic calismadim sinav taktiği ver diycektim :emir_bebek:
gırıyorsun hepsını oo piti piti yapıyorsun sonra kalan bır saat kafanı sıraya koyup uyuyosun :KK70:
genel atmosferde boyle sınıflarda ztn :KK70:

kolay gelsin herkese bişeycik sorucaktım sizlere şimdi ramazan hoca osmanlıda tanzimat dönemi ıslahatlarını padişahları ayırmadan işledi ayrılmaz dedi kitaplarda ayırıyorlar siz ne düşünüyorsunuz sorular ayırıyor mu yoksa genel mi alıyor

kolay gelsin herkese bişeycik sorucaktım sizlere şimdi ramazan hoca osmanlıda tanzimat dönemi ıslahatlarını padişahları ayırmadan işledi ayrılmaz dedi kitaplarda ayırıyorlar siz ne düşünüyorsunuz sorular ayırıyor mu yoksa genel mi alıyor
ayırarak calısılmalı bence

ya sen kımseye bakma sen sadece kendıne bak ben hep goruyorum daha yenı baslayanlar bıle var sen tarıhı bıtırdın e matematıgınde var yanı baya onde baslıyorsun ha baska tavsıyemde kalıtelı yayınları coz kotu yayınlarla zaman harcama:KK51:

sormaaa bdv benı ters carptı :KK70:
gunaydın hepımızeee
ıyı hafta sonlarııı
kızlar vatandaslıktan soyle bolcana kıtap onerısı varmı acabaa

bu aradaa calısmalar nasılll
anayasanın pusulası cok kalıtelı tavsıye ederım:KK51:

ben o donemı hıc ama hıc anlamadım bu yuzdenmı acaba?padısah padısah calıssam dahamı kolay olur?o_O

X