ınsallahBu ara o ihmalkarlık bende de var
Bir iki gündür isteksizim derse karşı video izleyemiyorum kendimi zorluyorum yarım kalıyor
Dilerim çabuk geçer yoksa bu böyle gitmez...
piştttt sen dılbılgısıne nerden calıstın varmı guzel kıtap vıdeo falan ?bıde sende isg varmı ?sakın bırakmayın kızlar size şunu söyliyim ;
böyle arada bırakmalar yüzünden geçen ay çok istediğim bi işi 0.1 puanla kaçırdım
işte böyle isteksiz takıldığım zamanlar olmasaydı şu an kpss çalışıyor olmayacaktım
yani hayat ihmali affetmiyor...
valla bılmıyorum safran ben gecen senenın sorularına baktım bitek baba tarıh kıtabında var o sorular bu senede gelır ordan ama kıtap cok kalın bana 20 falan yetmıyor 90 ustu ıcın 23 24 şartTarih artik sinavlarda cok puan belirleyici oldu canim
Ama guzel calismayla 20 net yapilir gibi geliyor.
Bir 6 soru da cok detay geliyor ve stansart sapmasi cok yuksek oluyor.
piştttt sen dılbılgısıne nerden calıstın varmı guzel kıtap vıdeo falan ?bıde sende isg varmı ?
bende sıfır vırgul ıle kacırdım gecen yılsakın bırakmayın kızlar size şunu söyliyim ;
böyle arada bırakmalar yüzünden geçen ay çok istediğim bi işi 0.1 puanla kaçırdım
işte böyle isteksiz takıldığım zamanlar olmasaydı şu an kpss çalışıyor olmayacaktım
yani hayat ihmali affetmiyor...
youtuba onder hoca yazınca cıkıyormu?bakayımda ıyıyse kaydedeyım benımde calısmam lazım cunku dılbılgısıyok bende isg cınım : )
dil bilgisinde video bakıyorum ama ben aker hocayı pek beğenmedim yani ilk videoya baktım bi çok üstün körü geldi belki diğerleri iyidir bilemem
önder hoca var ona bakıyorum gzüel anlatıyor biraz uzun sürüyor ama ilerletiyorum kolay yerleri tavsiye ederim yani
youtuba onder hoca yazınca cıkıyormu?bakayımda ıyıyse kaydedeyım benımde calısmam lazım cunku dılbılgısı
bu arada temmuzdan sonra ısg ye alım olucak eger ısg almayı dusunuyorsan hızlandır derım
bende sıfır vırgul ıle kacırdım gecen yıl
cok agladım cokkk
ama sıl bastan basladık
eskı azmım yok kırıldı bıraz umudum ama
Cografyayi fullemeye calisayim o zamansoru bazında standart sapma kesinlikle yok o konu yanlış biliniyor
ders bazında da yok yani tarih için
GK ve GY olarak var
kesin bilgi : D
Ahh canim benim de 90 ustu sartvalla bılmıyorum safran ben gecen senenın sorularına baktım bitek baba tarıh kıtabında var o sorular bu senede gelır ordan ama kıtap cok kalın bana 20 falan yetmıyor 90 ustu ıcın 23 24 şart
aynen bende bu donemı o yuzden gec yakaladım .. e ztn sozeller nankor actım baktım sakır sakr ezberlenen konular ucmus .. keske eylulden baslasaydım dıyorum neyse yınede zamanımız var cnmm :/çok kötü oluyor hiç beklemiyodum o yüzden kpss çalışmadım geç kaldım o şoku atlatıp toparlanmak falan cidden zor ..
ama toparlanmak gerekiyor işte toparlanmazsan sen yine hayatın gerisinde kalıyosun..
ufff aynen vrecel ya bıde gecen senenın sorularına bakıyorum tarıh cok cok zor be vrecel napcaz bılmıyorum valla bugun modum cok dusuk
bahar geldıkcee zorlanıyor ınsan :)benimde şu sıralar modum çok düşük adapte olup tam verimli çalışamıyorumgece yatarken yada sabah kalkınca tarih okumayı düşünüyorum belki bir iki aklımda kalır yavaş yavaş
aynen bende bu donemı o yuzden gec yakaladım .. e ztn sozeller nankor actım baktım sakır sakr ezberlenen konular ucmus .. keske eylulden baslasaydım dıyorum neyse yınede zamanımız var cnmm :/
ben nısanı full deneme dusunuyorumm ..inşallah yetişir ya /:
açıkcası ben zaten ttup son 2 ay sadece deneme çözeyim derdinde değilim zaten
hem o hem de yavaştan sıkıntı basıyor az kaldı şunu yapmalıyım şöyle yapıyım dedikçe hiç bir şey yapamaz halde buluyorum kendimibahar geldıkcee zorlanıyor ınsan :)
programla gıdıyor bır sekılde ama dusundukce stresle beynımız baslamadan yoruluyor sanırım :)hem o hem de yavaştan sıkıntı basıyor az kaldı şunu yapmalıyım şöyle yapıyım dedikçe hiç bir şey yapamaz halde buluyorum kendimi
Cografyayi fullemeye calisayim o zaman
Ahh canim benim de 90 ustu sart
Gecen sene dilbilgisi ve geometri eksik girmistim. Bu sene onlara da iyi calisacagim.mutlaka
ben nısanı full deneme dusunuyorumm ..
sımdı konu calısıyorum .. konu soru seklınde .. bırde ben ders ders gıdıyorum .. sen cnm ?
2014 puanim 87.2kaç aldınız geçen sene
ve zaman yetiyor mu