- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Gecen sene son ay dersane 30 deneme yapti. 30 da ben evde yaptim. Son ay 60 denemeyle sinava girdim ve gercekten yararli olduben nısanı full deneme dusunuyorumm ..
sımdı konu calısıyorum .. konu soru seklınde .. bırde ben ders ders gıdıyorum .. sen cnm ?
Gecen sene son ay dersane 30 deneme yapti. 30 da ben evde yaptim. Son ay 60 denemeyle sinava girdim ve gercekten yararli oldu
Bana da 84.5 yetiyordu ama bu sene alimlar cok azaldi 89 a yukseldi.bana 87 yetiyor nasıl aldınız 87 biraz öneri verir misiniz ne kadar süre çalıştiniz
2014 puanim 87.2
Atamalar 89 da kaldi, son atamadan da umudum olmadigi icin hazirlanmaya basladim.
Hedefim 90 ustu insallah
Onlisansim benuzuldum walla 4001 den de atanamadin mi ? meslegin ve kac netle bu puan alindi sorabilirmiyim
aynen canım ben de tarıhı bıtırdım ders dersya muhtemelen benim nisanda bitmez
ben de ders ders gidiyorum hepsi bir gitmek riskli geliyor ya bi de öyle çok geniş zmaan yok sonuçta
tarih tekrarı yapıp soru çözüyorum şimdş onun yanıda dil bilgisi
coğrafya bi kere bitti ama eksiklerim var şu türkçe bitsin bi coğrafyadan yoğun bi soru proğramı yapıcam bi kaç gün . Tarih zaten hiç bitti diyip köseye bırakılamaz
sen nasıl yapıyosun ne durumdasın
cok agır ya ben a grubundan hazırlandım gecen yıl o kıtaplarla esdeger bılmıyorum b de boyle cıkmıyor kı .. yanı bana goreBen vatandasligi baya sona bıraktım çünkü sözel şeyleri sürekli tekrar gerekiyor zaman kaybı oluyor o yüzden bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama /:
elimde isemin soru bankasi var ama baslamadim
cok agır ya ben a grubundan hazırlandım gecen yıl o kıtaplarla esdeger bılmıyorum b de boyle cıkmıyor kı .. yanı bana gore
bılgım var zaten canım kulak asınalıgı dıyeyımya haklı olabilirsin ama bence yine de ağır olsun zararı olmaz .
Video izledin mi naisl calisiyosun vata
bıde herkes ısem e yogunlasıyor osym bılmıyor mu mılletın bunlara agırlık verdıgını bence burdan sormaz dıyorum3 tam 1 robot ust uste aynı yayından ckımıslıgı bu zamana kadar yok
ama her yıl bır kıtaptan cıkıyor her yıl farklı bır soru mantıgı ıle sasırtıyorya açıkçası ben de osym bu yayınları inceleyip de ona göre soru yapmaz diye dusunuyroum şimdi ne diycek isemden hiç bişe sormayalim mi o zaman çok uç şeylere gitmesi lazım o da hiç bi yayında olmaz
ama her yıl bır kıtaptan cıkıyor her yıl farklı bır soru mantıgı ıle sasırtıyor
o da dogru ama