Tolinin kpss calisma gunlugu:)

canım son günlerde bende zor şeyler yaşadım senin ne hissettiklerini tahmin ediyorum.
zaman az kaldığı için zaten stresin verdiği gerginligimiz var birde böyle şeyler soylenince hemen cokuyoruz.
ama kimse bize kendimiz kadar dost değil.
sen elinden geleni yap canım olduğu kadar olmadığı kader...
ben öyle düşünüyorum sagligimizdan daha kıymetli değil hiç bişey. ..

yarenDL soru sayilarini yazmiyorsun artik

kendime kizdigim bir haftanin icindeyim 500 e zor geliyorum 600 soru cozunce ertesi gun bas agrisi oluyor ...sayfaya 600 un altinda yazmama karari aldim ...dun gece ins yazacagim dedim 575 te tikandim

daha da hirslanmam lazim ...senin sorular ne alemde yaz da azm edeyim bende

nerdesiniz millet ...sayfa actim bende her calismami iki yere yazarim beklerim tolin

kızlar şu ıkı notu netten buldum cok begendım ozellıkle eserler notundan banko soru gelır ındırıp bakmanızda fayda var

Çok haklisin. Eşime inandığımdan her sözüne güvendiğimden bende acaip bir etkisi oldu. Dediğin gibi elimden geleni yaparım. Çok teşekkür kkur ederim desteğin icin

Çok haklisin. Eşime inandığımdan her sözüne güvendiğimden bende acaip bir etkisi oldu. Dediğin gibi elimden geleni yaparım. Çok teşekkür kkur ederim desteğin icin
ne demek canım benim birbirimizi en iyi aynı dertte olduğumuz için bizler anlarız. ..beni de bu konuda cevrem çok incitiyor. Oysa bazı şeyler insanın elinde değil. Bu süreç kolay değil. Ama anlamiyorlar.
bize düşen elden geleni yapmak zaten 3 ay sabredecegiz sadece...inş güzel neticeler alırız canım

Biraz önce gidip Habertürk gazetesi aldım deneme için
Bugün 6. deneme veriliyormuş
Telefonuma alarm koydum bundan sonrakileri alayım her çarşamba unutmayım diye
Deneme Kısayol yayınlarının ben daha önce çözmedim bilmiyorum
Aranızda daha önce kısayol yayınları kullanan var mı iyi bir yayın mı ?

Çok tesekkur ederim. Bana enerji verdin. Bugün işlerim vardı hallettim az çok. Sana İyi çalışmalar. kolay gelsin

Kızlar bir de bu evveliyatın coğrafya soru bankasında basım hatası var mı ?
ben fotokopisini aldım ama fotokopi en fazla silik olur
bunda bildiğin yanlışlık var cevap anahtarında açıklama farklı şık farklı yazıyor bazılarında kafam karışıyor.

evet bir kaç soruda var ama açıklamasına baktıgınızda doğru cevap verdığınızı anlıyorsunuz aslında. o yuzden emın olmadıgınız soruların çözüme bakarsanız hata payı ortadan kalkıyor.

hkn kitaplarını cozmeye basladınmı?ben arsiv 3000 ve tarihsavarı cozmeye basladım ama pek begenmedım ya

kızlar tarihsavar aşına arşiv 3000 cozen varsa gorüşünü yazabılırmı tek benmı begenmedım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…