canım son günlerde bende zor şeyler yaşadım senin ne hissettiklerini tahmin ediyorum.Slm arkadaşlar uzun bi aradan sonra sizlerleyim. Tatil di misafiri derken bayağı ara verdim. Birde kocamin kazanamazsin,rakibin cok felan demesiyle depresyon a girdim sanrim. Kacgundur derse bakmıyor um.sabah akşam uyuyorum. Kendimi bayağı dağıttim. İnş bugün eski formuma girerim. Derse baslarim
kitapların hayırlı olsun bitanem. ..Ben kimlere kimlere karsi calisiyorum bi bilseniz neyse moral bozmak yok kizlar bugün bi suru kitap aldim resim atayim size
Eki Görüntüle 1767882 Eki Görüntüle 1767883 Eki Görüntüle 1767885 Eki Görüntüle 1767886 Eki Görüntüle 1767887 Eki Görüntüle 1767889 Eki Görüntüle 1767890 Eki Görüntüle 1767891
saolasın lılosummkitapların hayırlı olsun bitanem. ..
hepsini cozup huzurla sınava girmeni ve en iyi neticeyi almani diliyorum. ..
oooo hayırlı olsun yarencım en kısa zamanda ugrayacagımnerdesiniz millet ...sayfa actim bende her calismami iki yere yazarim beklerim tolin
Çok haklisin. Eşime inandığımdan her sözüne güvendiğimden bende acaip bir etkisi oldu. Dediğin gibi elimden geleni yaparım. Çok teşekkür kkur ederim desteğin icincanım son günlerde bende zor şeyler yaşadım senin ne hissettiklerini tahmin ediyorum.
zaman az kaldığı için zaten stresin verdiği gerginligimiz var birde böyle şeyler soylenince hemen cokuyoruz.
ama kimse bize kendimiz kadar dost değil.
sen elinden geleni yap canım olduğu kadar olmadığı kader...
ben öyle düşünüyorum sagligimizdan daha kıymetli değil hiç bişey. ..
ne demek canım benim birbirimizi en iyi aynı dertte olduğumuz için bizler anlarız. ..beni de bu konuda cevrem çok incitiyor. Oysa bazı şeyler insanın elinde değil. Bu süreç kolay değil. Ama anlamiyorlar.Çok haklisin. Eşime inandığımdan her sözüne güvendiğimden bende acaip bir etkisi oldu. Dediğin gibi elimden geleni yaparım. Çok teşekkür kkur ederim desteğin icin
Çok tesekkur ederim. Bana enerji verdin. Bugün işlerim vardı hallettim az çok. Sana İyi çalışmalar. kolay gelsinne demek canım benim birbirimizi en iyi aynı dertte olduğumuz için bizler anlarız. ..beni de bu konuda cevrem çok incitiyor. Oysa bazı şeyler insanın elinde değil. Bu süreç kolay değil. Ama anlamiyorlar.
bize düşen elden geleni yapmak zaten 3 ay sabredecegiz sadece...inş güzel neticeler alırız canım
evet bir kaç soruda var ama açıklamasına baktıgınızda doğru cevap verdığınızı anlıyorsunuz aslında. o yuzden emın olmadıgınız soruların çözüme bakarsanız hata payı ortadan kalkıyor.Kızlar bir de bu evveliyatın coğrafya soru bankasında basım hatası var mı ?
ben fotokopisini aldım ama fotokopi en fazla silik olur
bunda bildiğin yanlışlık var cevap anahtarında açıklama farklı şık farklı yazıyor bazılarında kafam karışıyor.
hkn kitaplarını cozmeye basladınmı?ben arsiv 3000 ve tarihsavarı cozmeye basladım ama pek begenmedım yaTolin filozof yayınlarının tarihini çözdün mü ? Senin mesajını okumuştum bi konuda etkilenerek doktrin sipariş ettim :) tanıtım amaçlı filozof soru bankasından demo kitapçık göndermişler evveliyattan doktrinden daha ayrıntı geldi bana. Acaba kitabın tamamı böyle mi sipariş etmeyi düşünüyorum kullandıysan bi fikrini sorayım dedim :)
Arşiv 3000 başlamadım daha, tarihsavar almadım zaten. Niye beğenmedin tanıtım kitabı iyi gibiydi :/hkn kitaplarını cozmeye basladınmı?ben arsiv 3000 ve tarihsavarı cozmeye basladım ama pek begenmedım ya