Toksit ve şiddetli Evlilik

Ama aklı başında insanın üst üste bu kadar saçma şey yaşaması normal değil. Hatta şaka gibi bir konu

Ama aklı başında insanın üst üste bu kadar saçma şey yaşaması normal değil. Hatta şaka gibi bir konu
Almanyadaki (almanyada doğmuş/yetişmiş olanlar, okuyup tr'den gitmişler değil) Türk kızlarını bir bilseniz böyle konuşmazdınız. o kadar çok ki bu modelden aklınız durur.

zihinleri en fazla 9 yaşında
bedenen süse makyaja da genelde o yaşta başlayıp evlenmek için 18'lerini zor bekliyorlar
öyle bir model işte...

konu sahibini tanımam etmem de inandırıcı değil demeyin yani kanlı canlı bir sürü örneği var
üstelik bunun anne-baba da yok ortada.
çünkü çocuklar saçmalasa da anne babalar bir şekilde sigorta görevi görüyor çoğu kez. (gerçekten o kadar çok vaka gördüm ki yani keşke gerçek olmasa)

Sizde değersizlik hissi var. 21 yaşında Almanyada büyümüş bir genç kızın kendisi ile yalan dolanla evlenen, madde kullanan, şiddet uygulayan ve böylesine dengesiz bir adamla ne işi var? Bir de ne yapmalıyım diye soruyorsunuz? Yapmanız gereken belli değil mi? Dua edin çocuğunuz da olmamış. Hemen Almanyaya dönüp kendinize yeni bir hayat kurun, yaşadıklarımızdan ders çıkarıp arkanıza bile bakmayın. Psikolojik destek alın. Yoksa siz bu adama tekrar dönersiniz.

Evet Haklısınız zannedersem öyle, ama unutamam diye çok korkuyorum aynı zamanda yalnızlıktan da çok korkuyorum.. o yüzden adım atamıyorum.

Nerden tutsan elinde kalıyor. 13 yaş büyük boşanmış çocuklu adamla işin ne? İmam nikahlı ailesi ile oturmayı niye kabul ediyorsun?
Adamın çocuğu var ve o çocuğu hangi hakla istemiyorsun? Sana onca hakaretleri ediyor, madde kullanıyor, bıçak çekiyor ve siz napsan diye mi soruyorsunuz?
Sizce napnalısınız?

Evet Haklısınız zannedersem öyle, ama unutamam diye çok korkuyorum aynı zamanda yalnızlıktan da çok korkuyorum.. o yüzden adım atamıyorum.
Neyi unutamayacaksın? İyi günlerinizi mi? Mükemmel kocanızı mı?
Çocuk falan olmadan dönün Almanya ya ve psikolojik destek alın.

Bu adamla beraber olmaktan korkmuyorsunuz yanlızlıktan mı korkuyorsunuz ? Kusura bakmayın böylesi kolayınıza geliyor şuan.

Şimdilik yaptığınız hataların farkında değilsiniz 30 yaşına geldiğinizde o zaman anlayacaksınız.

Yaş 21.
1 senedir birliktelik.
Yalan, dolan, güvensizlik...
Aradaki yaş farkı.
Paranoyak bir adam.
Bu kadar işin içinde 4 gebelik.
Çocukluğunuz kötü geçti diye bundan sonraki hayatınızı da kötü geçirmeye gerek var mı?

Hani bu yurtdışı gelişmişti insana değe veriyordu?
Senin şu yaptığını en cahil kadın yapmaz kendine. Bırak git geldiğin yere hayatını kurtar.
Sadece çocuk konusunda haksızsın. Senden daha kıymetli olmalı her zaman

Aslında bakarsanız iş işten geçmiş değil. Henüz 21 yaşında isterse her şeyi yapabilir
Önünde 2 seçeneği var; ya bu kart zampara kocasıyla kalıp ona boy boy çocuklar doğurup hayatını mahfedecek, yada ayrılıp hayatının kontrolünü ele alacak. Bu kadar uyarılardan sonra ben hata yaptım da diyemez. seçim onun hangisini seçerse artık.

ahahah
kızın büyükannesi bile almanyada yahu kendisi 3. nesil yani

Almanya şimdi bu IQ'da insanları almıyor tabii ki ama
zamanında o kadar çok almış ki işte bitmiyorlar....
Nesilden nesile geçen bir IQ
Kendi neslime tüküreyim,benimkiler kalakalmış Türkiyede. Şimdi uğraş dur

Konudan bağımsız, ben eşinizin eski eşi ile nasıl ve neden boşandığını merak ettim. Ayrıca üzüldüğüm tek şey çocuk oldu. Umarım annesi/anne tarafı iyidir de ileride sizin gibi hataya düşünce onu baştan uyaracak birileri olur etrafında.

Sizin evliliginiz hic olmaz bosan kuzum. Dön almanyaya sifirdan basla.. ve tekrardan ama bu sefer basla düzgün erkekle dene

Almanya’ya kaçıp boşanma davası aç . Afedersin ama manyak mısın daha 21 yaşında kendinden bu kadar büyük adamla dini nikah bilmem ne bir de Avrupanın göbeginde hiç mi egitim almadan hiç mi okumadın.
21 yaşında en güzel zamanların atla trene ülke ülke gez insanlar, şehirler tanı euro kazan dil öğren .
Bu adam psikopat yarın bir gün ayrılacaksın diye kafayı bozar öldürmeye kalkar Allah korusun. Sana sahip çıkacak kimse yok mu? Beni bıçaklamaya kalkıyor ama sevince de çok seviyor demişsiniz böyle bişey olabilir mi ya Allah akıl fikir versin. Çocuk yapma o adamdan yaşın gençtir hala kaç Almanya’ya yeni hayat kur.
Masraf yaptık o kadar boşanmayalım diye bir düşünce nasıl olabiliyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…