Toksit ve şiddetli Evlilik

Bunca yaşadıklarına rağmen dahala ne yapayım diyorsanız,size ne akıl versek boş…Ama yaşadıklarınız normal değil ve sevgi de böyle birşey değil

Onun çocuğunu dert edecekseniz kendinizden yaşlı ve dul biriyle evlenmeseydiniz hanımefendi. Konuyu okumaya devam edemeyeceğim valla. Sen toksik kocan toksik.

Yalvaririm cocuk yapma.Almanyaya dön ne hali varsa gorsun.madde kullanan biri ve bicakla saldiriyor diyorsun.hic sesini cikarmadan kac ve iradan davani ac.sana ulasamasin

Sizin sadece üç aydır eşiniz.

Utanmıyor musunuz böyle yalan, uydurma konu açmaya?

4 kürtaj bile konunun yalan olduğunu gösteriyor

Ablacım seni Almanya'da penceresiz yer altı hücrelerinde mi büyüttüler? Ta ordan 34 yaşındaki çocuklu herife hangi akla hizmet kölelik etmeye geldin? Bizim köyün kızları daha akıllıydı, bi masa istediği gibi alınmadı diye yüzük atanı biliyorum.

Kürtaj oldum demedim. Düşük yaptım dedim.
Ben kürtaj oldunuz demedim, kimden alıntı yaptığınıza kime cevap verdiğinize dikkat edin. Düşük yapmış olmanız vücudunuzun bu bebeği kabul etmediği, bebekde bir sorun olduğu anlamına gelebilir. Yaşınız çok küçük, düşükler için üzülmeyin. Çok kısa sürede çok fazla düşük yapmışsınız, vücudun dinlenmesi lazım. Ben size sadece arkana bakmadan kaç, boşan, hayatını kur dedim.

Kusura bakmayın yanlış cevap vermişim başka birine yazacaktım

4 kürtaj bile konunun yalan olduğunu gösteriyor
neden ki?

resmi nikahı yeni yapmışlar
öncesinde dini nikahlıymışla --hoş madde kullanan adam da dini nikah ne kadar takar bilmiyorum. orayı birlikte yaşamaya tepki gelmesin diye uydurmuş olabilir.

yani belki 1 belki 2 senedir adamla birlikte
burada "daha 21 yaşındaaa" diye kızanların aslında bu kızın adamla 18-19 yaşındayken tanışmış olmasını atlaması ilginç

Almanyaya buradan teessüflerimi iletiyorum. Ala ala sizi aldığı için.

21 yaş ,dini nikahlı koca,4 düşük. Aferin.
ahahah
kızın büyükannesi bile almanyada yahu kendisi 3. nesil yani

Almanya şimdi bu IQ'da insanları almıyor tabii ki ama
zamanında o kadar çok almış ki işte bitmiyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…