toksik ailem ile baş edemiyorum:(

Asla ama asla böyle birşey yapma .Kocana geri döneyim deme.Ailende zerre iyi niyet yok kusura bakma.Baskı ile sana istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar bu tuzağa düşme

canları cehenneme

sen para versende bu sefer başka birşey bulurlardı onları memnun edemezsin

Yaptığınız her hareketten onların nasıl haberi oluyor. Mesela benim aile bana hiç karışmamasına rağmen yaptığım hiç bir şeyden onların haberi olmuyor.

aileniz nereli bilmiyorum ama klasik Anadolu yapısında, aman kız boşanmasıni yuvası dağılmasın, boşanıp da dul lafı olmasın, gezmesin, dolaşmasın, yaşamasın.... bu kafa ve çoğumuzun yaşadığı hayattan kareler. ki ben de yaşadım inanın.

kırmızı ruju hep sürersiniz ama boşanıp sürünce, o.... olacaksın lafını bile söyleyen aileler vardır

ya da saçınız fii tarihinden beri sarıdır ama sarı saçlarınız bile boşanınca göze çarpar.

bizim ülkede, kadının boşanıp bekar hayatının olması; bok gibi bir evliliği devam ettirmesinden çok daha kötü gelir

ne evlatlar ne hatalar yapıyor da affediliyor ana baba hakkı diyip, onları kırmayım derseniz hep kırılan biri olacaksınız

devlet memuru olarak, kendi eviniz olabilir kendi başınıza maddi yaşam sürebilirsiniz hatta onlardan uzak bir yere tayin isteyin ve yeniden ve sadece kızınızla bir dünya kurun ,, zamanla dostluklar edinirsiniz, eski arkadaşlarınız da gelir gider, hayatınızda sizi hakeden biri de olur derken bir bakmışsınız çok mutlu ve huzurlu hayatınız olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…