You_ know' cum bende bu konadlardan alıcam kücük setinden almayı düsünüyorum yalnız her ojeyle baskı yapamıyoruz degil mi? Hangi ojelerle oluyor marka verebilir misin?
You_ know' cum bende bu konadlardan alıcam kücük setinden almayı düsünüyorum yalnız her ojeyle baskı yapamıyoruz degil mi? Hangi ojelerle oluyor marka verebilir misin?
evet ben de onu soracaktım. bi de bi arkadaş bi gün açık bırakıyorum yapmak istediğim ojeyi dedi ama. belli numaralar var mı tam konad a uygun youknow cum:)
evet ben de onu soracaktım. bi de bi arkadaş bi gün açık bırakıyorum yapmak istediğim ojeyi dedi ama. belli numaralar var mı tam konad a uygun youknow cum:)
kızlarr you know tatilde ve sık giremez sanırım diye cvp vermek istedim tırnakta tek katta opak olan yani iyi kapatıcı özelligi olan ojelerle baskı yapılabiliyor ojenin agzını açıp bir iki gün bekletmekte olabilir.marka olarak iste alix avienin altın yaldız ve gümüş yaldızlı ojeleri ile çok çok iyi baskılar yapılabiliyor onun dışında flormar ve golden rose nail artlarıda iyi baskı ojesi olabiliyor.
Tamda bugün alix avienin bahsettigin ojesini almıstım canım bu cok iyi oldu..
Tesekkür ederim canım bilgilendirdigin icin bu arada senin topicine de sık sık bakıyorum uyguladıgın desenler, ojelerin ve ellerin yani tırnakların cok hos.
rica ederim canım emin ol memnun kalacaksın o ojeden :))) bu arada hayırlı olsun disklerinnn
çok çok teşekkür ederim canımm
yakaladın yakaladın die bir site var orada kapıda ödeme yapılıyor ordan alabilirsin baslangıc olarak 1 set sanırım kargo kapıda ödeme dahil 10 tl ye fln geliyorMerhaba burayı bayadır takip ediyorum üye olmaya karar verdim. 15 yaşındayım ve bende ojelere büyük bir ilgi duymaya başladım özellikle konunuzdan sonra.. tırnaklarım konusunda biraz öneri verebilirmisiniz? ve bende desenler yapmak istiyorum internetten başka yerde satılmıyormuş okuduğuma göre nasıl alabilirim yani yaşımı göz önünde bulundurarak.. Teşekkürler :)
Eki Görüntüle 280578 Eki Görüntüle 280579 Eki Görüntüle 280580
onun için bol bol kremleyip yumusatmalısın tırnak etlerini birde açıkta duran yerleri koparmak yerine makasla kesmeyi dene sende alısırsın zamanlaPek net olmadı ama birde ben tırnak etlerimi yiyorum kötü görünüyor sonra alışkanlık oldu :/ onun içinde çözüm ?
canım bu tur ojeler tek geliyor genelde diğer krem yapıda ojeler 1 den fazla geliyor eğer bendeki omg koleksiyonu varya china glazenin holoları satın almak istersen bana ulas bikac seri satan biri varkuzuuuu cumartesi günü gittim filiz kozmetigeee bu galamdan aliim die ama yoktu((m hatta böyle gözüme çarpan hiç bi oje kalmamıştıı
canım ben yoktum yeliz cevap vermiş ama bu topikte öndeki sayfalarda bahsetmiştim bundan bi 3 sayfa fln ayırmıstım yerli markalardan konad olan ojelere söyle söyleyeym flormarın nail art ojelerinden altın sarısı simdilik en iyi altın sarısı baskı ojesi diyebilirim birde alix avienin 231 numaralı metalik gumus ojesi yani olup olmayacagını anlaman için tırnagında dene tek katta tırnak zeminini göstermeyen bir oje ise konada uygun demektir benim bi 5 6 tane konad özel baskı ojm var ama onlarla ugrasmıyorum bileYou_ know' cum bende bu konadlardan alıcam kücük setinden almayı düsünüyorum yalnız her ojeyle baskı yapamıyoruz degil mi? Hangi ojelerle oluyor marka verebilir misin?
kızlarr you know tatilde ve sık giremez sanırım diye cvp vermek istedim tırnakta tek katta opak olan yani iyi kapatıcı özelligi olan ojelerle baskı yapılabiliyor ojenin agzını açıp bir iki gün bekletmekte olabilir.marka olarak iste alix avienin altın yaldız ve gümüş yaldızlı ojeleri ile çok çok iyi baskılar yapılabiliyor onun dışında flormar ve golden rose nail artlarıda iyi baskı ojesi olabiliyor.
Flormar U33 Miracle serisinde ki bence en güzel ve en değişik oje.Şişe de göreceğiniz gibi rengarenk.Turkuaz , lacivert ve mor renkleri ön planda.Tırnakta lacivert duruyor bazen güneşte mor rengide belirgin oluyor.Keşke şişe deki gibi harika dursa ama bu serideki ojelerin bazılarında bu değişiklik var.Yani şişe de daha güzel ama tırnakta sade . Tırnaklarım da iki kat var üstünde de Quick Dry.Aldığımdan beri ilk defa kullandım bu ojeyi sanırım sık sık da kullanırım .Bu serinin fırçaları da güzel yani ben kalın fırça seviyorum.Tırnaklarımı tek seferde boyamak daha kolay geliyor.Gelelim fotoğraflara çünkü ojenin güzelliği orda görünüyor
Bu fotoğrafta MOR renkte belirgin oluyor..
özellikle pembe olana ba-yıl-dımmmmChina Glaze nin OMG koleksiyonun da adı BFF olan iki oje var .Yanılmıyorsam biri daha sonra başka versiyon şeklinde yapılmış .Biri morumsu pembe biri de daha turumcumsu bir renkte .Pembe olan şişe de diğer OMG serisinde ki ojeler gibi holografik etkisi yoğun şekilde belirgin ama turuncu olan şişe de dağınık ve az holografik gibi duruyor .İkisini de ikişer kat sürdüm ama turuncu olan tek katta da yeterli oluyor .Turuncumsu olan dediğim gibi şişe de dağınık ve az holo duruyor ama tırnakta oda ışığında ve güneşte de mükemmel bir holografik etkiye sahip.Belki de o renk tonunu daha çok sevdiğimden BFF nin bu versiyonunu tuttum .Fotoğraflarla daha iyi anlaşılıyor .İki versiyonunda birlikte ve ayrı ayrı fotoğrafarını çektim
Bu pembe olan versiyonu flaşlı fotoğraflar:
Bu turuncumsu olan versiyonu güneşte flaşsız çekilmiş fotoğraf:
Bu flaşlı fotoğraf:
bencede en guzel ojesiFlormarın en güzel ojesi budur bence İlk kez görüyorum bunu ve acilen bulmam lazım
özellikle pembe olana ba-yıl-dımmmm
Flormar U33 derhal alınmalıChina glaze'ler de çok güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?