Pastel son zamanlar da aşıp çok güzel renkler çıkarmaya başladı.Bu oje de onlardan biri.Çok çok açık bir pembe .Bir ton daha açık olsa beyaz olurmuş.İki katta yeterli oluyor aslında ama fırça izleri kalabiliyor ben 3. katı da sürdüm.En üstte de Quick dry var.Gerçekten çok güzel bir ton .Toz pembenin de daha açık tonu.Fotoğrafta ki renk gibi tam olarak .Sanırım Pastel bu rengi Wedding Color olarak çıkarmıştı.Bence de tam olarak bir gelin rengi.
Alix Avien in en son çıkardığı ojelerden biri 293.Çok çok koyu bir yeşil.Bir ton koyusu siyah sayılır.Zümrüt yeşilinin en koyu hali.İki katta yeterli oluyor .Jel yapıda ve parlak kuruyor.Sürülüşü çok kolay çünkü ojenin kıvamı sulu , tırnakta da dağılmadan duruyor.Kışın sık sık kullanacağım bir renk bu .Üstüne desen yapmadan da harika duruyor.Alix Avien in en son çıkardığı renklere bayıldım içinde grimsi yeşil ve birde çok açık bir mavi var.Sıra onlara da gelecek...
bende cok begendim onuçok tatlı bir renk
canım var bikac renk alıp daha surmediklerimde var ama söyle ekleyeymyou_know canım yardımına çok ihtiyacım var
ge.en bizim hocanın tırnaklarnda gördüm çok hoşuma gitti ara ara bulamadım
bildiğimiz koyu yeşil, zümrüt yeşili... yani koyu dediğim çok karanlık değil, zümrüt yeşili...
var mı önereceğin bi marka falan...
valla çok makbule geçecek cevabın canım
[/SIZE][/SIZE]
sanırım istediğin renk bu you_know daha önce tanıtmıştı bunu :44:
[/SIZE][/SIZE]
sanırım istediğin renk bu you_know daha önce tanıtmıştı bunu :44:
bende cok begendim onu
canım var bikac renk alıp daha surmediklerimde var ama söyle ekleyeym
numarası 238 bu cok cok guzel bir ton
buda pastel 74 buda cok guzel
buda cok guzel hatta bayılıyorum buna ama zumrutten cok koyu bu zumrut daha parlak duruo
yok tatlım bu değil bu çok koyu ben daha açığını arıyorum :) teşkkür ederim yine de
ben bugün bloğunu gezerken p2 miydi neydi o markanın yeşilinin tanıtmışsın you_know.. tam olarak ona yakın istediğim renk.. ama o markayı bulamam sanırım di mi :26: bu ğayşalştığın da olabilir aslında ama simli bu :9 ayy şeytan diyo ki git hocaya sor gitsin :)) ama utanırm soramam kii
you_know canım yardımına çok ihtiyacım var
ge.en bizim hocanın tırnaklarnda gördüm çok hoşuma gitti ara ara bulamadım
bildiğimiz koyu yeşil, zümrüt yeşili... yani koyu dediğim çok karanlık değil, zümrüt yeşili...
var mı önereceğin bi marka falan...
valla çok makbule geçecek cevabın canım
İstanbulda cevahir eczanesinde var ben ordan aldım 22.5 tl olmus fiyatlar ama malum site uzerinden de alabilirsiniz bilmiyorum isim vermek yasak mı ama gitti gidiyorda fln varOrly'nin siyah pullusu çok güzelmiş, Türkiyede satılıyor muydu bu marka?
Bircok oje markasını biliyorsunuzdur, okuduguma göre pastel ojelerde vücuda zararlı 4 madde bulunmuyormus peki ya digerleri? Genelde golden rose kullanıyordum fakat bunu okuyunca biraz tereddüte düstüm. Herhangi bir fark var mı sizce arasında ? Bir de kırmızı-bordo oje öneriniz ? :) Simdiden tesekkürler.
flormarda sanırım zararlı maddeler var ama benimde onlarca flormar ojem var . yani zaten cok zararlı olsa uretimi yasaklanırdı veya toplatılırdı.Bence atmanı gerektircek kadar kötu değil canım.Oje atılırmı aaa cok ayıpPastelin 33 numaralı kırmızı ojesini geçen hafta aldım çok tatlı bir tonmuş gerçekten kırmızı seven herkese öneririm.
You_know pastel ve alix avien zarasız demişsin bende daha çok flormar ojeleri var peki o sağlık açısından nasıl eğer zararlıysa hepsini çöpe atıcağımda
pastel 76 bayılıyorum buna
flormarda sanırım zararlı maddeler var ama benimde onlarca flormar ojem var . yani zaten cok zararlı olsa uretimi yasaklanırdı veya toplatılırdı.Bence atmanı gerektircek kadar kötu değil canım.Oje atılırmı aaa cok ayıp
evet cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?