Tırnaklar Fora

çok tatlı bir renk

you_know canım yardımına çok ihtiyacım var
ge.en bizim hocanın tırnaklarnda gördüm çok hoşuma gitti ara ara bulamadım
bildiğimiz koyu yeşil, zümrüt yeşili... yani koyu dediğim çok karanlık değil, zümrüt yeşili...
var mı önereceğin bi marka falan...
valla çok makbule geçecek cevabın canım

[/SIZE][/SIZE]
sanırım istediğin renk bu you_know daha önce tanıtmıştı bunu :44:

çok tatlı bir renk
bende cok begendim onu
canım var bikac renk alıp daha surmediklerimde var ama söyle ekleyeym
numarası 238 bu cok cok guzel bir ton

buda pastel 74 buda cok guzel

[/SIZE][/SIZE]

buda cok guzel hatta bayılıyorum buna ama zumrutten cok koyu bu zumrut daha parlak duruo

[/SIZE][/SIZE]

yok tatlım bu değil bu çok koyu ben daha açığını arıyorum :) teşkkür ederim yine de

ben bugün bloğunu gezerken p2 miydi neydi o markanın yeşilinin tanıtmışsın you_know.. tam olarak ona yakın istediğim renk.. ama o markayı bulamam sanırım di mi :26: bu ğayşalştığın da olabilir aslında ama simli bu :9 ayy şeytan diyo ki git hocaya sor gitsin :)) ama utanırm soramam kii

Son düzenleme:

yok canım bu simli değil metalik p2 türkiye de yok belki hocanda dısardan almıştır ama bence sor ne olacak utanma pastel cok renk çıkardı ona benzer ama simdi sürmedim daha sürünce eklerim flormar da da var zaten tam zümrüt yeşili değil o rengin adı teal

Orly Androgynie siyah oje içinde yeşil , mavi , sarı ve bronz renklerde altıgen pullar olan bir oje.İçinde simler de var ama minik parçacıklı gibi.Ben altına tek kat siyah krem yapıda oje sürdüm.Üstüne 2 kat Androgynie sürdüm.Alt zemin siyah olunca üstüne tek kat yetiyor ama ben daha simli , pullu görünmesini istedim.Üstüne de top coat geçtim.Pulların tırnağa yerleşmesi biraz zor oluyor yani fırçaya gelmiyor ama ojeyi yoğun şekilde alırsanız zorlanmıyorsunuz.Aslında ikinci katı geçmenizi pek tavsiye etmem çünkü ilk katta ki pullar simler ikinci katla tamamen yok oluyor .Üstü kapanıyor.Sol elimde pullar daha az bu sefer sağ elimi göreceksiniz .

Pastelin 74 numarası çok güzel bir renk, bence gayet zümrüt yeşili. Bir bak istersen

Bircok oje markasını biliyorsunuzdur, okuduguma göre pastel ojelerde vücuda zararlı 4 madde bulunmuyormus peki ya digerleri? Genelde golden rose kullanıyordum fakat bunu okuyunca biraz tereddüte düstüm. Herhangi bir fark var mı sizce arasında ? Bir de kırmızı-bordo oje öneriniz ? :) Simdiden tesekkürler.

Orly'nin siyah pullusu çok güzelmiş, Türkiyede satılıyor muydu bu marka?
İstanbulda cevahir eczanesinde var ben ordan aldım 22.5 tl olmus fiyatlar ama malum site uzerinden de alabilirsiniz bilmiyorum isim vermek yasak mı ama gitti gidiyorda fln var

evet pastelde zararlı maddeler yok yanlıs bilmiyorsam alix aviende de yok ama mesela gabrinide acayip agır koku var tehlikeli:26:
ben aslında cok kırmızı oje kullanmam ama pastelin son seride çıkardığı iki kırmızı oje var biri 33 biride 119. 119 daha koyu bordo gibi bir oje .Bence ikisinide edinmelisiniz.

eğer ışıltılı isterseniz flormar miracle serisinde u14 var

flormar supershıne 35

pastel 76

Pastelin 33 numaralı kırmızı ojesini geçen hafta aldım çok tatlı bir tonmuş gerçekten kırmızı seven herkese öneririm.
You_know pastel ve alix avien zarasız demişsin bende daha çok flormar ojeleri var peki o sağlık açısından nasıl eğer zararlıysa hepsini çöpe atıcağımda

flormarda sanırım zararlı maddeler var ama benimde onlarca flormar ojem var . yani zaten cok zararlı olsa uretimi yasaklanırdı veya toplatılırdı.Bence atmanı gerektircek kadar kötu değil canım.Oje atılırmı aaa cok ayıp
pastel 76 bayılıyorum buna

evet cok guzel

Tırnaklarım da ki oje tek kat Pastel 33 üzerine ( çok güzel bir kırmızı ) tek kat Barielle Elle's Spell.Elle's Spell koyu kırmızı oje içinde yeşil-sarı-bronz yanardöner flakeylerden oluşan bir oje ve bence mükemmel bir oje.Tırnağın tutulma açısına göre renk değiştiriyor parçacıklar.Siyah ojenin üzerinde nasıl durur merak ediyorum .En üstte China Glaze Fast Forward var .Tekila gibi koksa da iyi bir kurutucu.10. parmağıma sürdüğümde ilk sürdüğüm tırnağım kurumuş oluyor .Eğer kurutucu arayışı içindeyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.

arkadaslar ben flormarın güzellik uzmanıyım konu dıkkatımı cektii. üretılen hıcbır urununde paraben .parafın .ethyparaben .buthyparaben ve arsenık bulundurmayan tek türk markası . buna ınanın . uretımınde olan hersey laboratuvarda uretılıyor . kocaelı de fabrıkası .... ve gercekten guvenılır bı marka ..

Koskoca bir yıl daha geride kaldı.Benim için çabuk geçti bu sene.Bu senenin son yazısını 2011 de en çok sevdiğim ojelerden düzenlemek istedim.Alıp daha denemediğim ojelerden de çok beğendiklerim var ama şuanda ojelerimden uzakta olduğum için elde olanlarla yetinmek durumundayım.Her ne kadar ojeleri 10 a indirmek istesem de eleyemedim bir türlü.Sonuca bakılırsa ben bu sene glassfleck ojeleri çok sevmişim ve gönlümün birincisi Orly olmuş.

Flormar u33

Orly Fowl Play

Orly Halley's Comet ( benim için senenin hatta gelmiş geçmiş bütün zamanların en güzel ojesi)

Essence Circus Confetti

Sephora Diving in Malaysia

Claire's Glow in Dark

Verita 69

Orly Galaxy Girl

Orly Glitz & Glamour

Zoya Ivanka

Opi The Show Must Go On

Flormar Supershine 14

Renk değiştiren oje

American Apparel Trenchkoat

China Glaze QT

Ben aklımda olan bir deseni denedim bugün.Tırnak zeminine 2 kat Pastel 11 sürdüm.Bu renk Pastel ' in en son çıkardığı renklerden.Renge tam olarak teal diyebiliriz.Üstüne China Glaze Adore ile S serisinde ki desenlerden çiçekli olanı yaptım.Adore ile daha önce de desen yapmıştım ama bu sefer daha belirgin oldu.Sanırım diskin desenlerinin düzgün çizilmiş olmasından kaynaklı.Üstüne herhangi bir top coat geçmedim.

Orly Androgynie siyah oje içinde yeşil , mavi , sarı ve bronz renklerde altıgen pullar olan bir oje.İçinde simler de var ama minik parçacıklı gibi.Ben altına tek kat siyah krem yapıda oje sürdüm.Üstüne 2 kat Androgynie sürdüm.Alt zemin siyah olunca üstüne tek kat yetiyor ama ben daha simli , pullu görünmesini istedim.Üstüne de top coat geçtim.Pulların tırnağa yerleşmesi biraz zor oluyor yani fırçaya gelmiyor ama ojeyi yoğun şekilde alırsanız zorlanmıyorsunuz.Aslında ikinci katı geçmenizi pek tavsiye etmem çünkü ilk katta ki pullar simler ikinci katla tamamen yok oluyor .Üstü kapanıyor.Sol elimde pullar daha az bu sefer sağ elimi göreceksiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…