Tırnaklar Fora

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Daha önce açılmış konulara ojelerimi ve tırnaklarımı ekliyordum.Bana ait olan fotoğrafları tek bir konuda toplamak için konuyu açmak istedim.Bundan sonra buradan ojelerimi ve denemelerimi göstereceğim.Çocukluğumdan beri oje sürerdim ama tam bir senedir bu iş benim için hobi oldu sanırım suanda 500 ojem var artık sayamıyorum bile
Arkadaslar desenleri konad, bundle monster ve born pretty store diskleriyle yapıyorum bunların net dısında satısı yok googleden özgurce pazarlama diye aratırsanız bilgiler cıkıyor oradan mail atıp fiyat sorabilirsiniz bundle monster disklerinin sitesinin turkiyeye gnderimi yok ama yurt dısındaki bi arkadasınız aracılıgıyla alabilrsiniz o alır size gnderir born pretty store diskleride bu adlı sitede satılıyor arastırabilirsiniz

disk bu

yani şu

buda damga ve sıyıraç

buda ojelerimi sakladıgım bölme dolabıma asıyorum

buda ojelerimi koyup raflara yerleştirdigim kutular

Son düzenleme:
İlk fotoğraf ojelerimin fotoğrafı olsun gerçi suanda bunların uzerine kat kat eklendi en kısa zamanda hepsini bir çekmeyi düşünüyorum

Bu ojenin rengi,yapısı Pastel 76 ile aynı diyebilirim .Olsa olsa az koyuluk vardır.Koyu kırmızı renkte sedefli bir oje.Tırnağımda iki kat var.Üzerinde top coat yok.Üzerine Alix Avien 232 ile desen yapmayı planlamıştım ancak elimde uğraşırken ortaya böyle yarım bir şey çıktı.Fırçayla çalışma yapamadığımı böylelikle görmüş olursunuz.Sabah uyandığımda sağ elimin orta parmak tırnağı kırılmıştı hemde yarısı yok olacak şekilde.Ne diyoruz.Nazar...

İçine az yeşil kaçmış füme rengi bir oje.Alix Avien 241.Tırnağımda iki kat var.Sedefli gibi ama metalik bir oje.Çok değişik bir rengi var gri haftasında bunuda kullanmak istedim.Üzerinde top coat yok çok parlak dursun istemedim zaten hızlı kurudu.Sanırım metalik ojeler diğerlerinden daha çabuk kuruyor bu benim düşüncem.Bu ojeyi mat haliylede denicem birgün.Üzerine de She nin siyah ojesiyle Bundle Monster diskindeki örümcek şeklini damgaladım.Hafif korkunç bir manikür oldu.

Flormarın yeni çıkardığı Miracle seride ki U09 numaralı mor ojesi.Zoya Mimi ile çok benzer.Yakında bu ojelerin karşılaştırmalarını yapacağım.Tırnağımda iki kat var.Işıkta o kadar pırıl pırıl ki tırnaklarıma bakmadan duramıyorum.Kuruması uzun sürmeyen bir oje.Çok hızlı kuruyor diyemem ama iz çıkıp eziyet haline getirmiyor.Koleskiyonda sanırım 5 tane mor oje var bence en güzeli bu.Bu arada koleksiyon 20 renkten oluşuyor demiştim ama 30 renk olduğunu öğrendim.Üzerine Bundle Monster diskindeki çiçek desenini She nin beyaz ojesi ile damgaladım.Bu koleksiyonun bütün renklerini almalısınız...

Alix Avien 234.Siyaha yakın içinde pembe ışıltılar olan güzel bir mor.Şişede tırnakta durduğundan daha güzel duruyor söylemeden geçmeyeyim.Tırnağımda iki kat var .Oje çok güzel fakat şişede oldukça güzel bir mor ama tırnakta siyaha çok yakın koyu bir mor olunca güzelliğini kaybediyor.Ben bu ojeyi genellikle üzerine Flormarın 38 numaralı seffaf mor ve pembe simli ojesini sürerek kullanıyorum o zaman mor olduğu ortaya çıkıyor.Metalik bir oje.Üzerinde top coat yok çünkü çabuk kurudu.Bu arada Bundle Monster diskinin üzerinde ki jelatini kaldırırken baş parmağımı kestim sonrada asetonlu pamuğa sarılınca yaşadığım yanmayı siz düşünün.İş böyle olunca bütün hevesim kaçtı ilham perisi ben gidiyorum dedi gitti .Ortaya da basit bir mor manikür çıktı.Deseni China Glazenin Admire adlı pembe ojesiyle yaptım ve boşluk olan kalplerin içine Vivanailsten aldığım mavi-mor sünger gibi olan kalplerden yapıştırdım.Nasıl olmuş?

Flormar supershıne 14.Bu mor oje en en sevdiğim mor oje diyebilirim.Bu oje gibi başka renkte olabilir marka ve no alayım biliyorsanız.Oje rengi mor ama tarif bile edemeyeceğim canlı bir mor içinde yine mor ve altın simler var ama simler incecik.Ojenin içine gömülüyor ve hiç pürüzlü durmuyor.Bu ojeyi daha öncede yazmıştım ama mor haftası içinde tekrar yer verilmesi gerektiğini düşündüm.Anlamışsınızdır ne kadar sevdiğimi .Tırnağımda iki kat var tek kalın kattada opak olabiliyor.Bu oje ile konad yapılabiliyor.Üzerinde top coat yok zaten yeterince hızlı kurudu ve çok parlak.Tırnağıma bakınca Orly Cosmic serisinden oje sürmüşüm gibi mutlu oluyorum.Zaten şişede Orly Out Of This World ile aynılar ama sürünce farkı anlıyorsunuz..Bu ojeye desen yapmaya kıyamadım ama denemem sonucunda Bundle Monster diskinden bir deseni Alix Avien 231 ile damgaladım ve ortalarına Feryal Kozmetikten aldığım siyah pullardan koydum.Mor sevenlerin alması gereken ilk renk bence.Fotoğraflarda ışıltıyı tam yakalamaya çalıştım onun için fotoğraf biraz çok ...

Chanelin sevdiğim ojelerinden Gondola.İçinde altın renginde minik pullar,ışıltılar bulunduran bir oje.Şişede altın rengi olduğu belli simlerin fakat sürünce tırnakta ojenizin altında koyu pembe simler gibi duruyor.Tek katta yeterli oluyor ama ben iki kat sürdüm ve rengini daha çok belli etti.Fırçasını çok beğendim ince ama uzun.Sürülüşü zor değil ,tırnakta iz bırakmıyor .Fotoğraflarda çok yakalayamadım ışıltıyı fakat asıl rengi fotoğraftaki gibi bordo.Kısa tırnakta da güzel duracağını düşünüyorum.Alınması gereken bir oje ...

Bugün ki oje Woo nun 593 numaralı soluk ve açık bir mavi ojesi.Makinem mavileri olduğundan daha koyu ve canlı gösterme konusunda benimle inat ediyor.Bu ojede fotoğraflardan 1 ton daha açık ve soluk.Bu rengin adı tam nedir bilemiyorum ama yoğun gri tonlu bir oje diyebilirim.Tırnağımda 2 kat var.Hızlı kuruduğunu söyleyebilirim.Üzerine Claire's in yeni çıkan minyatür ojeleri ile kalp deseni yaptım.Bu ojeler sanırım 8 renk gibi.Tanesi 2 lira ben sadece mercan rengini aldım .Lila ,kırmızı gibi renkleride var.Kalp şeklini Born Pretty Storeden aldığım dotting penler ile yaptım.İlk önce tırnağınıza istediğiniz boyutta V çiziyorsunuz.Daha sonra V nin iki ucuna minik top yapıyorsunuz ve içini boyuyorsunuz.Sadece bu kadar.Tırnak etlerim soğuktan kuruyuo ben burdayım demeye başladılar.Şuanda Lush Lemonny Flutter banyosu yapmaktalar ..

Bugünün yeşili Flormar Neon serisinin 07 numaralı ojesi.Tırnağımda üç kat var altına beyaz sürmedim çok neon olsun istemedim çünkü.Üzerine Quick Dry kullanmadım fakat çabuk ve parlak kurudu.Neon ojeler mat kuruyor genellikle ama zaten Flormarın neon ojelerine Pastelin neon ojelerine karşı neon demek için bin şahit lazım.Bu renk tamda desende olduğu gibi çilek sapı gibi Fazla meyve sevmem ama yaz meyveleri tam bana göre çilek,kivi ve kiraz vazgeçemem Bugün tırnaklarımıda yiyebilirdim.Golden Rose nin nail art ojelerinden kırmızı ile yeşilin üzerine çileğin ana şeklini çizdim .İçini She nin kırmızı ojesi ile doldurdum ve Claire's in nail art ojelerinden sarı ile benekler yaptım.Yeşil ile kırmızı uyumunu her zaman severim .Bu dev çilekleride sevdim ...

Uzun zamandır pembe oje kullanmadığımı farkettim.Farklı pembeleri kullanmak aklımda vardı uzun zamandır .Ortaya böyle birşey çıktı.Yüzük ve baş parmağımda ki oje Flormarın 407 numaralı ojesi.Pastelin neon pembesi ile aynı.Kıvamı ilk bakınca çok sıvı görünüyor hiç opak olamayacak gibi.Ama sürünce 3 ince katta tırnağı kapatıyor.İki kalın katta da aynı şekilde olur.Diğer tırnaklarım da ki oje ise Flormarın 29 numaralı pembe ojesi.Kıvamı biraz kreç gibi bu ojenin ama sürülüşü kolay ve iki kat yeterli oluyor.Yüzük ve başparmağımın tırnakları hariç diğer tırnaklarıma Bundle Monsterdeki deseni Golden Rose nail art 122 ile damgaladım.Yüzük ve baş parmağımın tırnağına Selene nin 164 numaralı pembe - altın olan simlerinden sürdüm.Üzerine de Born Pretty den aldığım kalpleri yapıştırdım.Orta ve işaret parmağımada birkaç kalp taş yapıştırdım.Üzerine de Quick Dry geçtim...

Kırmızı sevmiyorum demiştim ama yani aslında seviyorumda yakıştırmıyorum demiştim ama 5 güne sığacak kırmızı ojem varmış.Hatta daha önce tanıttım diye sürmediğim kırmızılarda var.Neyse gelelim ojemize.Bu oje Flormarın 35 nolu tam kırmızı ojesi.Tam kırmızı tanımım kan kırmızısıdır benim için.Oje tek katta da yeterli fakat ben iki kat sürdüm.Parlak ve hızlı kurudu.Kan kırmızısı oje tavsiye isteyenler vardı bu ojeyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...

Bugünün ojesi Alix Avienin 238 numaralı yeşil ojesi.Pastelin kış renkleri arasında çıkardığı yeşile çok benziyor.Onunla burada bir manikür yapmıştım.Tırnağımda iki kat var aslında tek bir kalın katta bile yeterli .Bu oje konadlada kullanılıyor.Burada bir deneme yapmıştım.Oje koyu yeşil içinde gümüş ışıltılar olan yarı sedefli yarı metalik bir oje.Tam bir kış rengi.Şişede tırnaktan daha güzel duruyor söylemeden geçmeyeyim Üzerinde Quick Dry yok .Taşlarla süsleme yapacağım için hemen kurumasını istemedim.Bir hobi mağazasından ve Born Pretty Storeden aldığım kalp taşlarla süsleme yaptım.Fazla taş çalışması yapmamıştım önceden ama bu renge taş yakıştı bence....

Selene 204 .Sanırım indigo mavisi bir oje ama fotoğraflarda daha parlak elektrik mavisi gibi görünüyor.Tırnağımda iki kat var .Kuruma süresi çok uzun değil ama çok kısa da değil .Ortalama bir kuruma süresi var.Üzerinde top coat yokken bile parlak olan bir oje.Şişesi minik ama keşke büyüğünüde bulabilsem.Üzerine de She nin beyaz ojesi ile Born Pretty Storeden aldığım disklerdeki fiyonk desenini damgaladım.Fiyonk ortasına ise yine Born Pretty Storeden aldığım renkli minik incilerden yapıştırdım.Üzerine top coat kullandım asıl amacım incilerin renk verip vermeyeceğini görmekti .Denedim gördüm renkler duruyor.Bu arada bugün tırnaklarıma buffer uyguladım.Mükemmel birşeymiş buffer.Tırnaklarımda çizgi yok artık...

Bir Türk markasında bu ojeyi bulabildiğim için sevindim aslında çünkü daha önce karşılaşmamıştım.Golden Lady 322 numaralı oje.Bordo oje içinde altın rengi parçacıklar.Sim demiyorum çünkü gerçekten simden farklı.Tırnağa sürünce ojenin içine gömülmüş altın rengi yapraklar gibi görünüyor.Ben tırnağıma üç kat sürdüm aslında iki katta da yeterli ama rengi daha açık oluyor.Ben siyaha yakın bordo olmasını istediğim için üç kat sürdüm .Oje bence bulursanız kaçırmadan almanız gereken bir oje.Üzerine de Golden Rose nin nail art ojelerinden altın rengi olan ile Born Pretty Store den aldığım diskler de ki minik bebiş eros desenini damgaladım.Yüzük parmağıma Gabrini den aldığım kalplerden yapıştırdım.Serça parmağıma da konad daki kalp desenini damgaladım .Böylece manikür bitmiş oldu ..

Golden Rose 68 uzun zamandır sürmek istediğim bir ojeydi.Rengi koyu füme içinde gümüş minik simler olan bir oje.Hatta renk tam siyahta olabilir ama simler o kadar yoğun ve minik ki sim olduğu bile belli olmuyor oje ile bütünleşmiş.Sanırım micro glitter.Çok sevdim ben bu ojeyi.Şişe de ki görünümü harika.Tırnağımda iki kat var.Üzerine de sırayla :

İşaret parmağıma ilk önce She nin beyaz ojesi ile konad diskinde ki deseni uyguladım.Daha sonra üzerini Golden Rose nin nail art ojelerinden kırmızı ile boyadım ve yan tarafına Born Pretty Store den aldığım kalp taşlardan yapıştırdım.
Orta parmağıma yine ilk önce beyaz oje ile konad da ki kalp desenini uyguladım .Üzerine de Rimmel London un Rock'n Red ojesi ile aynı damgayı tekrar yaptım az kaydı ama olsun .
Yüzük parmağıma da Golden Rose nin kırmızı siminden sürdüm üç kat.
Serçe parmağıma ise sadece kalp taşlardan yapıştırdım.

Rimmel London un yeni çıkardığı seriden Rock'n Red .Sanırım bu seride 5 renk var.Kırmızı,eflatun,altın,gümüş,pembe .Bütün ojeler metalik ,isimleri de Rock'n ile başlıyor.Bu ojede içinde hafif sarı ışıltılar olan metalik kırmızı bir oje.Sürünce ışıltılar belli olmuyor orası ayrı.Tırnağımda sadece tek kat var.Bu sanırım benim için bir ilk .Takıntım yüzünden tek kat oje süremiyordum.Ama bu ojenin tek katta istedigim gibi yeterli olduğunu gördüm.Rimmel London ların fırçaları çok güzel .Ucu yuvarlak ve kalın olduğu için tırnak dipleirme bulaştırmadan sürebiliyorum ve temizlemem gerekmiyor.Üzerinde top coat yok .Rimmel Londonun ojeleri hızlı kuruyor bana göre.Üzerine de Golden Rose nail art 102 nolu altın rengi ojeyle Bundle Monsterdeki deseni damgaladım.Tırnak uçlarıma da Feryal Kozmetikten aldığım altın rengi kalplerden yapıştırdım.Kırmızıyı kendime çok yakıştırmıyorum.Bu manikürde bana çok şatafatlı geldi ama yaptım bir kere

Çirkin sarımsı bir yeşil.Aslında tam shrek yeşili denmez çünkü daha sarımsı.Markası Claudio 446.Eminönünden aldığım ojelerden.Oje resmen bana sinir krizi geçirtti.Rengin güzel olmasa çoktan çöpe gitmiştin dedim kendisine .Altında bir kat beyaz oje var yoksa renk alması imkansızdı.Beyaz üzerinde de üç kat var.Bu kadar kalın olmasına rağmen çabuk kurudu şaşırdım.Bu çirkin rengede çirkin bir desen yakışırdı.Born Pretty Store den aldığım diskteki zombie desenini She nin siyah ojesiyle yine aynı diskteki kan damlası desenini de She nin kırmızı ojesiyle damgaladım.Korkunç bir desen oldu Kalan boş yerlere de fırça yardımıyla artılar çizdim .Ojenin asıl rengi ilk fotoğraftaki gibidir.Fotoğraf makinem o modda deseni net yakalayamıyordu çok ince olduğu için farklı modda çektiğimden desen olan fotoğrafta renk daha açık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…