• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Alix Avien 203 tam sonbaharlık bir renk. Kiremit rengi , turuncu ve sarılar sonbaharda çok kullanılıyor . Gerçi ben pek mevsime göre oje rengi seçmiyorum ama :). Tırnaklarımda iki kat var . Alix Avien in kıvamını seviyorum ben . Genelde jel oluyor ve parlıyorlar.

alix_avien_203_kiremit_rengi_oje.jpg

Essence ürünleri uzun bir süredir Gratis mağazalarında satılıyor biliyorsunuz. Ben her zaman ki gibi çoğu ojesini aldım sanırım.Kıvamları ve fırçalarıyla iyi anlaştım .
Bu tonda yeşil ojem yokmuş onu farkettim . Ojenin adı Lime Up. Fotoğraf ile aynı renkte. Ben iki kat sürmüştüm.

IMG2672.jpg

Simli ojelerde Seche , China Glaze Fast Forward . Günlük olarak Gratis te NK markasının kurutucusu var çok güzel onu kullanıyorum. Pek bulunmuyor bulursan stokla derim.

tamam:) oje kurutma konusu beni delirtiyor.ne kadar ince de sürsem bir türlü kurumuyor.yaklaşık kaç dk da kuruyor bunları sürünce? pastelin ojeleri nasıl renk verme konusunda? bir de golden rose un güzel renkleri var ama 2 kat sürünce bile sonuç alamadıklarım oldu.(fuşya pembe için) diğer renkleri nasıldır?

tamam:) oje kurutma konusu beni delirtiyor.ne kadar ince de sürsem bir türlü kurumuyor.yaklaşık kaç dk da kuruyor bunları sürünce? pastelin ojeleri nasıl renk verme konusunda? bir de golden rose un güzel renkleri var ama 2 kat sürünce bile sonuç alamadıklarım oldu.(fuşya pembe için) diğer renkleri nasıldır?
Flormarın spreyi var kurutucu ama dediklerimi denersen aslında 1 kurus haketmeyen bir ürün oldugunu anlarsın :KK76:. Az önce yukarıda ekledim Golden Rose nin Expert serisi mükemmel ! Tek kat yetiyor ve renkler harika. Pastel koyu renklerinde iyi opaklıkta ama nude serisi biraz kalınlık istiyor. Golden Rose nin şu kare gibi olan şişeleri var ya o serinin kurutucusu da iyi iş çıkarıyormuş .

Alix Avien 203 tam sonbaharlık bir renk. Kiremit rengi , turuncu ve sarılar sonbaharda çok kullanılıyor . Gerçi ben pek mevsime göre oje rengi seçmiyorum ama :). Tırnaklarımda iki kat var . Alix Avien in kıvamını seviyorum ben . Genelde jel oluyor ve parlıyorlar.

Çok güzel bir renkmiş bu, beğendim. Tırnaklarınız da çok güzel bu arada :)

Golden Rose Color Expert serisi gerçekten çok güzel . Fırçaları tam benlik kalın. Kıvamı tek kat bile yetiyor. Bu seriden çok renk aldım . Biri bu güzel pembe. İki kat sürdüm. Evet tek kat yetiyor ama benim garip bir takıntım var . Hiç bir ojeyi tek kat kullanamıyorum .

Golden_Rose_Color_Expert_64.jpg

2 renge de bittim resmen :mad::mad::mad:

ya sizin tirnaklariniza ben hastayim, ne surseniz guzel duruyor zaten! masallah diyim, nazar degmesin

Essence ürünleri uzun bir süredir Gratis mağazalarında satılıyor biliyorsunuz. Ben her zaman ki gibi çoğu ojesini aldım sanırım.Kıvamları ve fırçalarıyla iyi anlaştım .
Bu tonda yeşil ojem yokmuş onu farkettim . Ojenin adı Lime Up. Fotoğraf ile aynı renkte. Ben iki kat sürmüştüm.

IMG2672.jpg
Bu ne kadar güzel bir renk:KK200::KK200: ve ne kadar güzel tirnaklarrr:KK68:

Color Club holografik oje çok çok severek kullandığım bir oje idi fakat artık bulamıyorum internette çok araştırdım acaba satılmıyor mu artık? Bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Back