China Glaze nin OMG koleksiyonun da adı BFF olan iki oje var .Yanılmıyorsam biri daha sonra başka versiyon şeklinde yapılmış .Biri morumsu pembe biri de daha turumcumsu bir renkte .Pembe olan şişe de diğer OMG serisinde ki ojeler gibi holografik etkisi yoğun şekilde belirgin ama turuncu olan şişe de dağınık ve az holografik gibi duruyor .İkisini de ikişer kat sürdüm ama turuncu olan tek katta da yeterli oluyor .Turuncumsu olan dediğim gibi şişe de dağınık ve az holo duruyor ama tırnakta oda ışığında ve güneşte de mükemmel bir holografik etkiye sahip.Belki de o renk tonunu daha çok sevdiğimden BFF nin bu versiyonunu tuttum .Fotoğraflarla daha iyi anlaşılıyor .İki versiyonunda birlikte ve ayrı ayrı fotoğrafarını çektim
Bu pembe olan versiyonu flaşlı fotoğraflar:
Bu turuncumsu olan versiyonu güneşte flaşsız çekilmiş fotoğraf:
Bu flaşlı fotoğraf:
Pastel 35 bordo - mor arası bir renk.İçinde fuşya ve altın rengi ışıltılar var hatta minik simler bile diyebiliriz .Şişe de çok güzel görünüyor ama tırnakta derinde kaldıkları için çok belirgin değiller.Tırnağım da iki kat var ...
Alix Avien 291 sonbahar serisinde ki renklerden biri .Tam turuncu diyebileceğim bir renk değil ama turuncunun kahverengi tonlusu diyebilirim.Yanık kahverengi gibi buda yanık turuncuama turuncusu çok.Bu senenin moda rengi diyebilirim kıyafette .Tırnaklarım da iki kat var .Üstüne de Born Pretty Store den tanıtmam için gönderilen diskte ki sarmaşık gül desenini Verita nın siyah ojesi ile uyguladım ve şu anda bu diskim kayıp .En çok sevdiğim disklerden biriydi....
tesekkür ederim cnm bu oje ikiside aynı ama farklı versiyonlar ben bir satıcı arkadasımdan almıstım eğer bana mail adresini özelden gönderebilirsen sana mailine adını fln atarım burdn vermek yasak sanırım sun anda 30 yada 27.5 olması lazım fiyatıtek kelimeyle BAYILDIMMMMMM nerden alabilirim bulabilirim canım bu ojelerden bu markadan ve fiyatları ne kadar ya resmen çıldırdım görünce. bu arada ojelerin yaptığın desenler çok başarılı tebrik ederim çok ciciler hepsi :):):):)
bencede hemen al cok guzel o biraz eski bir oje yani cok oldu alalı ama harikaaHemen almam lazım bunu.Çok güzel.
Harikaymış bu :109:
Alix Avien 291 sonbahar serisinde ki renklerden biri .Tam turuncu diyebileceğim bir renk değil ama turuncunun kahverengi tonlusu diyebilirim.Yanık kahverengi gibi buda yanık turuncuama turuncusu çok.Bu senenin moda rengi diyebilirim kıyafette .Tırnaklarım da iki kat var .Üstüne de Born Pretty Store den tanıtmam için gönderilen diskte ki sarmaşık gül desenini Verita nın siyah ojesi ile uyguladım ve şu anda bu diskim kayıp .En çok sevdiğim disklerden biriydi....
Siyah ojede hangi markayı önerirsiniz ? =)
China Glaze Papaya Punch aylardır beklediğim bir oje.Tırnaklarım da daha canlı bildiğimiz turuncu renkte ama fotoğrafta çok parlak çıkmamış.İki fotoğrafta renk farkı var ama alttaki fotoğrafa daha yakın bir renkte.Tırnaklarım da iki kat var .Krem yapıda bir oje ve bence koleksiyonun en güzel ojesi.Yüzük parmağıma Flormar M120 numaralı mor ojesi ile çiçek damgaladım.Turuncu ve mor çok uyumlu renkler bence.
you know yine döktürmüşsün bu ne tatlı bi renk böle yemek geliyo insanın içinden
China Glaze Papaya Punch aylardır beklediğim bir oje.Tırnaklarım da daha canlı bildiğimiz turuncu renkte ama fotoğrafta çok parlak çıkmamış.İki fotoğrafta renk farkı var ama alttaki fotoğrafa daha yakın bir renkte.Tırnaklarım da iki kat var .Krem yapıda bir oje ve bence koleksiyonun en güzel ojesi.Yüzük parmağıma Flormar M120 numaralı mor ojesi ile çiçek damgaladım.Turuncu ve mor çok uyumlu renkler bence.
hepsi şahane maşallah
kesinlikle sanat eseri gibi bayıldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?