• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Orly Fowl Play Birds of a Feather koleksiyonundan bir oje ve bence koleksiyonun en güzel ojesi.Koyu mor oje içinde renkli pullar ve flakyler .Ojenin taban tonu daha açık yada daha kırmızı tonlu olsa çok daha iyi olurmuş çünkü koyu olunca içindeki güzellikler görünmüyor gibi.Tırnağım da iki kat var üstünde de kurutucu.Bu ojeyi bir daha ki sefer fuşya veya bordo üzerine sürüp denemeyi düşünüyorum.Sanırım öyle daha güzel durur.Bu arada İnglot flakey ojelerin üretimi durdu denmişti ve ben dün flakeyleri Cevahir Avm de ki İnglot ta buldum :D Hem de hediye olarak dağıttıkları ojelerin arasına eklemişler .Ben birini aldım yeşil olan bende vardı eğer almak isteyen varsa 2 şişe daha kaldı sanırım .Fowl Play i de Cevahir eczanesinden aldım.
Kaçırmayın...

orly_fowl_play.jpg

orly_birds_of_feather_fowl_play.jpg

orly_fowl_play_3.jpg

Alix Avien 292 yine sonbahar renklerinden bir oje.Kirli yeşil - gri karışımı bir renk.Mevsime göre renk ayrımı yapmam diyordum ama bu rengi de yazın kullanamam sanırım :D.Aslında bugün Space Cadet sürmeyi planlamıştım ama bu renge de kayıtsız kalamadım.Bende ikisini kombin yapmak istedim çünkü benzer tonları barındırıyorlar.Zeminde 2 kalın kat Alix Avien var .Oje oldukça sıvı , ilk katta neredeyse belli bile olmuyor .Yüzük parmağımın tırnağında Space Cadet var .Diğer tırnaklarımın ucuna da kağıt peçete ile Space Cadet kullandım.Aslında sünger tekniği de denebilir ama sünger bulamadım :D.Üstüne de kurutucu sürdüm.Aynı zamanda birşeyde öğrenmiş oldum .Space Cadet in alt tonu turkuazmış .Peçete tümden turkuaz oldu :D.

alix_avien_292.jpg

alix_avien_292_space_cadet_sponge_snger_teknii.jpg

alix_avien_292_space_cadet.jpg

Orly Fowl Play Birds of a Feather koleksiyonundan bir oje ve bence koleksiyonun en güzel ojesi.Koyu mor oje içinde renkli pullar ve flakyler .Ojenin taban tonu daha açık yada daha kırmızı tonlu olsa çok daha iyi olurmuş çünkü koyu olunca içindeki güzellikler görünmüyor gibi.Tırnağım da iki kat var üstünde de kurutucu.Bu ojeyi bir daha ki sefer fuşya veya bordo üzerine sürüp denemeyi düşünüyorum.Sanırım öyle daha güzel durur.Bu arada İnglot flakey ojelerin üretimi durdu denmişti ve ben dün flakeyleri Cevahir Avm de ki İnglot ta buldum :D Hem de hediye olarak dağıttıkları ojelerin arasına eklemişler .Ben birini aldım yeşil olan bende vardı eğer almak isteyen varsa 2 şişe daha kaldı sanırım .Fowl Play i de Cevahir eczanesinden aldım.
Kaçırmayın...

orly_fowl_play.jpg

orly_birds_of_feather_fowl_play.jpg

orly_fowl_play_3.jpg
şahaneeee görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

kuzu msn den yada teldden bi yerden ulaşsana bana arıyorum kapalı telinn

Son düzenleme:
şahaneeee görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

kuzu msn den yada teldden bi yerden ulaşsana bana arıyorum kapalı telinn

işten başını kaldırabiliyonmu de bakalım :50: ogun 2 saat kactım cevahire oje aldım döndum cumada gidiyorum mersine :52::52: msn den ulasım dur sana

Bu ojenin rengi,yapısı Pastel 76 ile aynı diyebilirim .Olsa olsa az koyuluk vardır.Koyu kırmızı renkte sedefli bir oje.Tırnağımda iki kat var.Üzerinde top coat yok.Üzerine Alix Avien 232 ile desen yapmayı planlamıştım ancak elimde uğraşırken ortaya böyle yarım bir şey çıktı.Fırçayla çalışma yapamadığımı böylelikle görmüş olursunuz.Sabah uyandığımda sağ elimin orta parmak tırnağı kırılmıştı hemde yarısı yok olacak şekilde.Ne diyoruz.Nazar...

100_1613.jpg

100_1618.jpg

hiç tarzım değildir ama buna bayıldım nasıl yaptınız mükemmel duruyor

you_know canım benim facede az önce bi sayfa takıldı gözüme senin ve bi çok bayanın evim evim güzel evim topiğindeki resimlerini koymuşlar.haberin varmıydı?söylemek istedim cnm

you_know canım benim facede az önce bi sayfa takıldı gözüme senin ve bi çok bayanın evim evim güzel evim topiğindeki resimlerini koymuşlar.haberin varmıydı?söylemek istedim cnm

canım sana özelden mesaj attım:26:

China Glaze Glam gül kurusuna çalan pembe renkte yoğun pullu bir oje.Tırnak zemininde 2 kat Golden Rose 219 var çünkü Glam tek başına tırnak zeminini gösteriyor .Golden Rose 219 da yarı sedefli açık pembe bir oje .Üstüne sanırım 3 kat :D Glam sürdüm .En üste de Quick Dry.Fotoğraflar da alttaki oje daha belirgin çıkmış ama tırnağım şuanda tamamen pul.Mükemmel parlıyor . Ben bu ojeyi Eminönü 'n de China Glaze satan Filiz Kozmetikten aldım .Fiyatları 15 tl .Bir de Snow Globe aldım ama Deniz'e .Ben kendime Rio55 den aldım dün şuanda yoldalar

china_glaze_glam_golden_rose_219.jpg

china_glaze_glam.jpg

china-glaze_glam_pullu_oje.jpg

china_glaze_glam_3.jpg

china_glaze_glam_2.jpg

China Glaze Glam gül kurusuna çalan pembe renkte yoğun pullu bir oje.Tırnak zemininde 2 kat Golden Rose 219 var çünkü Glam tek başına tırnak zeminini gösteriyor .Golden Rose 219 da yarı sedefli açık pembe bir oje .Üstüne sanırım 3 kat :D Glam sürdüm .En üste de Quick Dry.Fotoğraflar da alttaki oje daha belirgin çıkmış ama tırnağım şuanda tamamen pul.Mükemmel parlıyor . Ben bu ojeyi Eminönü 'n de China Glaze satan Filiz Kozmetikten aldım .Fiyatları 15 tl .Bir de Snow Globe aldım ama Deniz'e .Ben kendime Rio55 den aldım dün şuanda yoldalar

china_glaze_glam.jpg

china_glaze_glam_3.jpg

china_glaze_glam_2.jpg

şu china glazeler her yerde olsa ya.. çok güseller gerçekten..

Merhaba burayı bayadır takip ediyorum üye olmaya karar verdim. 15 yaşındayım ve bende ojelere büyük bir ilgi duymaya başladım özellikle konunuzdan sonra.. tırnaklarım konusunda biraz öneri verebilirmisiniz? ve bende desenler yapmak istiyorum internetten başka yerde satılmıyormuş okuduğuma göre nasıl alabilirim yani yaşımı göz önünde bulundurarak.. Teşekkürler :)

$29102011192.jpg $29102011193.jpg $Ojee.jpg

china_glaze_glam.jpg

china_glaze_glam_3.jpg

china_glaze_glam_2.jpg

uzun zaman sonra güzel tırnaklar gördüm de mutlu oldum bak sayende:52::52:

gerçi şu an yokluk içindeyim ama yine de içim açıldı,ben de istiyorum bu ojecikten.

china_glaze_glam.jpg

china_glaze_glam_3.jpg

china_glaze_glam_2.jpg

Harika görünüyor :52::52::52::52:

china_glaze_glam.jpg

china_glaze_glam_3.jpg

china_glaze_glam_2.jpg

Çok Şıık Şıkır Şıkır..:16:
Ya Çıkarması :27:

Merhaba burayı bayadır takip ediyorum üye olmaya karar verdim. 15 yaşındayım ve bende ojelere büyük bir ilgi duymaya başladım özellikle konunuzdan sonra.. tırnaklarım konusunda biraz öneri verebilirmisiniz? ve bende desenler yapmak istiyorum internetten başka yerde satılmıyormuş okuduğuma göre nasıl alabilirim yani yaşımı göz önünde bulundurarak.. Teşekkürler :)

Eki Görüntüle 280578 Eki Görüntüle 280579 Eki Görüntüle 280580

Pek net olmadı ama birde ben tırnak etlerimi yiyorum kötü görünüyor sonra alışkanlık oldu :/ onun içinde çözüm ?

kuzuuuu cumartesi günü gittim filiz kozmetigeee bu galamdan aliim die ama yoktu :(((m hatta böyle gözüme çarpan hiç bi oje kalmamıştıı

Back