şahaneeee görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrOrly Fowl Play Birds of a Feather koleksiyonundan bir oje ve bence koleksiyonun en güzel ojesi.Koyu mor oje içinde renkli pullar ve flakyler .Ojenin taban tonu daha açık yada daha kırmızı tonlu olsa çok daha iyi olurmuş çünkü koyu olunca içindeki güzellikler görünmüyor gibi.Tırnağım da iki kat var üstünde de kurutucu.Bu ojeyi bir daha ki sefer fuşya veya bordo üzerine sürüp denemeyi düşünüyorum.Sanırım öyle daha güzel durur.Bu arada İnglot flakey ojelerin üretimi durdu denmişti ve ben dün flakeyleri Cevahir Avm de ki İnglot ta buldumHem de hediye olarak dağıttıkları ojelerin arasına eklemişler .Ben birini aldım yeşil olan bende vardı eğer almak isteyen varsa 2 şişe daha kaldı sanırım .Fowl Play i de Cevahir eczanesinden aldım.
Kaçırmayın...
şahaneeee görünüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzu msn den yada teldden bi yerden ulaşsana bana arıyorum kapalı telinn
işten başını kaldırabiliyonmu de bakalımogun 2 saat kactım cevahire oje aldım döndum cumada gidiyorum mersine msn den ulasım dur sana
Bu ojenin rengi,yapısı Pastel 76 ile aynı diyebilirim .Olsa olsa az koyuluk vardır.Koyu kırmızı renkte sedefli bir oje.Tırnağımda iki kat var.Üzerinde top coat yok.Üzerine Alix Avien 232 ile desen yapmayı planlamıştım ancak elimde uğraşırken ortaya böyle yarım bir şey çıktı.Fırçayla çalışma yapamadığımı böylelikle görmüş olursunuz.Sabah uyandığımda sağ elimin orta parmak tırnağı kırılmıştı hemde yarısı yok olacak şekilde.Ne diyoruz.Nazar...
you_know canım benim facede az önce bi sayfa takıldı gözüme senin ve bi çok bayanın evim evim güzel evim topiğindeki resimlerini koymuşlar.haberin varmıydı?söylemek istedim cnm
China Glaze Glam gül kurusuna çalan pembe renkte yoğun pullu bir oje.Tırnak zemininde 2 kat Golden Rose 219 var çünkü Glam tek başına tırnak zeminini gösteriyor .Golden Rose 219 da yarı sedefli açık pembe bir oje .Üstüne sanırım 3 katGlam sürdüm .En üste de Quick Dry.Fotoğraflar da alttaki oje daha belirgin çıkmış ama tırnağım şuanda tamamen pul.Mükemmel parlıyor . Ben bu ojeyi Eminönü 'n de China Glaze satan Filiz Kozmetikten aldım .Fiyatları 15 tl .Bir de Snow Globe aldım ama Deniz'e .Ben kendime Rio55 den aldım dün şuanda yoldalar
hiç tarzım değildir ama buna bayıldım nasıl yaptınız mükemmel duruyor
China Glaze Glam gül kurusuna çalan pembe renkte yoğun pullu bir oje.Tırnak zemininde 2 kat Golden Rose 219 var çünkü Glam tek başına tırnak zeminini gösteriyor .Golden Rose 219 da yarı sedefli açık pembe bir oje .Üstüne sanırım 3 katGlam sürdüm .En üste de Quick Dry.Fotoğraflar da alttaki oje daha belirgin çıkmış ama tırnağım şuanda tamamen pul.Mükemmel parlıyor . Ben bu ojeyi Eminönü 'n de China Glaze satan Filiz Kozmetikten aldım .Fiyatları 15 tl .Bir de Snow Globe aldım ama Deniz'e .Ben kendime Rio55 den aldım dün şuanda yoldalar
Merhaba burayı bayadır takip ediyorum üye olmaya karar verdim. 15 yaşındayım ve bende ojelere büyük bir ilgi duymaya başladım özellikle konunuzdan sonra.. tırnaklarım konusunda biraz öneri verebilirmisiniz? ve bende desenler yapmak istiyorum internetten başka yerde satılmıyormuş okuduğuma göre nasıl alabilirim yani yaşımı göz önünde bulundurarak.. Teşekkürler :)
Eki Görüntüle 280578 Eki Görüntüle 280579 Eki Görüntüle 280580
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?