saf halinide eklemiştimtırnaklar canlı değilki sararsın kesince acıyormu acımıyor havasızlıktan sararma olayı tamamen yalan tırnakları boyayan sadece ojenin içindeki renk pigmentleridir ben yeterince bakım yapıyorum tırnaklarıma
ben oje kullanmıyorum ama severim görünüşünüde bakmayıda bütün sayfalara baktım ,herkes ne kadar büyütmüş söylediğimi ya
çok yakın bir arkadaşım hç ojesiz durmaz tırnaklarıda sap sarıydı yani tırnağın içindeki et
tırnaklar canlı değil demişsiniz tırnaklarda saçlar gibi canlıdır öyle olmasa uzamazlar değilmi
bu kadar dert etmeyin ya
benim aldığım renkler bunlar.hepsi çok hoşuma gitti, ama daha denemeye fırsatım olamadı.
:) bende ilkdefa dun gece denedim ama beceremedim yaa :d zaten parmakları bantlaması bi dert ama o bi yana ojeler suya damladığında o videodaki kadar muntazam yayılmadı 3 cu damlayı damlatana kadar kuruyorlar suyun yuzeynde şekil verim derkende hepsi birden toplanıp bozuldu sinir oldum :)... pratik ve püf noktaları varsa paylaşırsan sevinirim denemek istiyorum bunu
kötü bişi dememişki cnm bosver tırnaklar havasızlıktan sararmaz bunuda böylece ögrenmiş oldu
bime yeni gelmiş herhalde ben görünce seçmekte zorlandım:)
evet ojenin altına en azından bir cila sürmekte fayda var.çünkü özellikle bazı ojeler tırnağa kadar geçebiliyor.haliyle tırnağın da rengi değişiyor.
kötü bişi dememişki cnm bosver tırnaklar havasızlıktan sararmaz bunuda böylece ögrenmiş oldu
evet ama konad ojeleri canlı duruyo işte onlarda pahalı gelioDesen disklerimi de çok seviyorum ama keşke desen uyguladığımız renk capcanlı dursa silik silik duruyor sinirleniyorum
:13::13::13::13::13::13::13::13:Bilmemek ayıp değildir . Bilgilendirelim ...
Tırnağın kökü canlıdır.Tırnak ucundan değil kökünden büyür.Saç gibi.
Tırnakta damar ve sinir yoktur.Bu yüzden cansızdır.
ek bir bilgi daha
tırnak ölü hücrelerden oluşan keratin dokusudur. yeni dokuların oluşup, ölü hücrelerin devamlı dışarı itilmesiyle tırnak uzar. aslında olay ölü hücrelerin dışarı atılmasıdır. :)
ne renk surmustun oje benimde bi ara mavi kaldıdaben biliodum daha önce ama hiç yaşamamıştım :)) bir süredir bunalımdayım ve yaklaşık 5-6 gün aynı ojeyle dolandım ortalarda :))) tırnak kenarlarına sürmedigim içinde ojeyi çıkardıgımda birde ne göreyim tırnak dipleri bembeyaz ojenin oldugu kısım lacivert olmuş zaten biraz daha çıkarmasaydımm eger ilk ömür boyu kalıcı ojeyi ben bulcaktımm
allah razı olsun ya bana çook faydalı bişey öğrettiniz hayat boyu minnettarım bunu öğretmeye çalışanlara:)))))
ayrıca ben söylediklerimin arkasındayım banane naparsanız yapın
evet ama konad ojeleri canlı duruyo işte onlarda pahalı gelio
:13::13::13::13::13::13::13::13:
ne renk surmustun oje benimde bi ara mavi kaldıda
Az önce ilk disk siparişimi verdim (damga ve sıyıraçla) Çok heyecanlıyımYakaladın sitesinde baya bir hesaplıydı, sadece 1 disk geliyor ama deneme olur diye düşündüm. Yapabilirsem yurt dışından da set halinde almak istiyorum. Bu sayfaları inceledikten sonra acayip heveslendim bu işe. Eskiden beri oje merakı vardı zaten ama son yıllarda daha klasik renkleri kullanıyordum. Şimdi ufak ufak daha farklı renkler deniyorum yeşil, mavi, turuncu gibi. Çok da yakıştırdım valla, hem daha zevkli İnsan sıkılıyor bir süre sonra aynı renklerden. Neyse siparişim gelince hemen deniyeceğim, gelişmeleri bildiririm. Katkın için teşekkürler you know
Alix Avien 288 sonbahar için çıkardığı renklerden biri.Ben ojeyi şişe de çok sevdim ama sanki ellerimin tonu koyu olduğu için bana yakışmadı.Renk tam bir tarçın - çikolata karışımı. O nasıl renk diyeceksiniz ama tam çikolatalı süt gibi .Fotoğrafta ki renkler birebir aynı.İki kat sürdüm .Üstünde de kurutucu var
İlk fotoğraf ojelerimin fotoğrafı olsun gerçi suanda bunların uzerine kat kat eklendi en kısa zamanda hepsini bir çekmeyi düşünüyorum
gazete baskısı yapılıyor kolonya ile acık bir renk ustune güzel duruyorçok tatlı renk sizin ojeleri gördükçe bende bir sürü oje aldım bayılıyorum ojeye
dün baktımda tırnak üzerine yapıştırılan stickermı bilemiyorum ama kendimiz evde yapabilirmiyiz gazete kagıdından falan yaptıklarını görmüştüm de
vays ne güzel ya :) ama bu kadar ojen var sonuçta kuruyup bozulmuyr mu?
gazete baskısı yapılıyor kolonya ile acık bir renk ustune güzel duruyor
şuanda bunun 2 katı diyebilirimoje bozulmazki içindeki maddeler uçar veya ayrışır ama oje çözücü işi bitiriri
evet canım böyle yapman iyi olur bende de var fırca ben kuru temizleyip yıkıyorum ama sanırım senin yaptıgın daha saglıklıYou_know pek sık ortalarda görünmesemde ben de bir oje hastasıyım artık biliyorsundur
Kolay kırılan tırnaklar için tırnak güçlendiricimi ve cam törpümü aldıktan sonra tırnaklarımı uzatmaya başladım.. Ee ben aynı zamanda yemek, pasta vs yani mutfak hastası bir insan olduğum için elimden soğan sarımsak kokusu çıkmaz ve ben eğer tırnak uzatıyorsam sizden 2 kat daha fazla temizlik yapmalıyım diye düşündüm.. Tırnak fırçası da aldım ama hiçbir yerde tam bir anlatım göremedim kullanılışıyla ilgili..
Bende fırçanın üzerine biraz sabun sıkıp tırnaklarımı iyice sürtüyorum (iç kısmını) sonra yeterli olduğuna inandığımda suyu açıp köpük gidene kadar (ki 10 sn sürmüyor köpüğün gitmesi) fırçalamaya devam ediyorum.. En sonra ellerimi dove un yeni çıkardığı yumuşak bir sabunla iyice yıkıyorum..
Sence doğru mu yapıyorum yoksa önereceğin başka şeyler var mı? Zaten senin kadar uzatamam tırnaklarımı belki yarısı kadarAma olsun temizlik her türlü temizliktir :26:
you know oje çözücü diyemi satılıyor isterken ne diycez :) burayı yeni takip etmeye başladım tüm sayfalara bakıcam bugün 2 oje aldım golden rose ve cecilenin henüz denemedim bu arada alix avienin petrol yeşili bi rengi var daha önce tanıtmışmıydın bilmiyorum oda çok hoş bi renk koyu gri gibi görünüyor ama değil numarasını tam hatırlayamıyorum :) yeni manikürlerini bekliyorum sabırsızlıkla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?