• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Geçen yazımda sürdüğüm Pastelin üstüne ulaşamayacağımı düşündüğüm ve bulunca deli gibi sevindiğim İnglot 202 yi sürdüm .Biliyorsunuz İnglot flakeylerin üretimini durdurdu denmişti.Ben en son almaya gittiğim de bir tek yeşil - altın olan 203 numaralı oje kalmıştı ve tükendiğini , üretimin durduğunu söylemişlerdi.Yaklaşık 1 ay önce Cevahir İnglot a gittiğimde hediye olarak verdikleri ürünleri koydukları kutunun içinde gördüm ve tuttum bırakmadım :D .Kutuda 3 - 4 tane daha vardı almak istiyorsanız gidin bakın derim . Bu oje koyu bir rengin üstünde kırmızı , yeşil ve sarı renkleri yansıtıyor. Nasıl anlatsam böyle tırnak üstünde rengarenk parçalar düşünün . Tırnağım da tek kat var .Şişe si küçük ama parçalar yoğun olduğu için tek kat yetiyor . Fotoğraflar da zemin kırmızıya yakın olduğu için kırmızı rengi çok iyi yansıtamadım ama pullu , yanadöner ojeleri sevenler mutlaka edinmeli...

inglot_202_flakey.jpg

flakey_202_inglot.jpg

inglot_202_flakey_altn_yeil.jpg

inglot_flakey_202.jpg

Alix Avien 291 sonbahar serisinde ki renklerden biri .Tam turuncu diyebileceğim bir renk değil ama turuncunun kahverengi tonlusu diyebilirim.Yanık kahverengi gibi buda yanık turuncu :D ama turuncusu çok.Bu senenin moda rengi diyebilirim kıyafette .Tırnaklarım da iki kat var .Üstüne de Born Pretty Store den tanıtmam için gönderilen diskte ki sarmaşık gül desenini Verita nın siyah ojesi ile uyguladım ve şu anda bu diskim kayıp :( .En çok sevdiğim disklerden biriydi....

alix_avien_291_konad.jpg

alix_avien_291.jpg

alix_avien_oje_291_.jpg

born_pretty_store_disc_alix_avien_291.jpg

alix_avien_291_born_pretty_store_disc.jpg

China Glaze nin OMG koleksiyonun da adı BFF olan iki oje var .Yanılmıyorsam biri daha sonra başka versiyon şeklinde yapılmış .Biri morumsu pembe biri de daha turumcumsu bir renkte .Pembe olan şişe de diğer OMG serisinde ki ojeler gibi holografik etkisi yoğun şekilde belirgin ama turuncu olan şişe de dağınık ve az holografik gibi duruyor .İkisini de ikişer kat sürdüm ama turuncu olan tek katta da yeterli oluyor .Turuncumsu olan dediğim gibi şişe de dağınık ve az holo duruyor ama tırnakta oda ışığında ve güneşte de mükemmel bir holografik etkiye sahip.Belki de o renk tonunu daha çok sevdiğimden BFF nin bu versiyonunu tuttum .Fotoğraflarla daha iyi anlaşılıyor .İki versiyonunda birlikte ve ayrı ayrı fotoğrafarını çektim

china_glaze_omg_bff_version.jpg

china_glaze_omg_holografik_bff_pink_orange.jpg

china_glaze_omg_holografik_bff_version.jpg

Bu pembe olan versiyonu flaşlı fotoğraflar:

bff_china_glaze_orange_version.jpg

china_glaze_holografik_bff_pink.jpg

china_glaze_omg_bff_pink_version_holografik.jpg

Bu turuncumsu olan versiyonu güneşte flaşsız çekilmiş fotoğraf:

china_glaze_omg_bff_orange_version.jpg

Bu flaşlı fotoğraf:

china_glaze_holografik_bff.jpg

tek kelimeyle BAYILDIMMMMMM nerden alabilirim bulabilirim canım bu ojelerden bu markadan ve fiyatları ne kadar ya resmen çıldırdım görünce. bu arada ojelerin yaptığın desenler çok başarılı tebrik ederim çok ciciler hepsi :):):):)

Pastel 35 bordo - mor arası bir renk.İçinde fuşya ve altın rengi ışıltılar var hatta minik simler bile diyebiliriz .Şişe de çok güzel görünüyor ama tırnakta derinde kaldıkları için çok belirgin değiller.Tırnağım da iki kat var ...

pastel_35_oje.jpg

pastel_35.jpg

pastel_35_no_oje.jpg

Hemen almam lazım bunu. :69: Çok güzel.

Son düzenleme:
Alix Avien 291 sonbahar serisinde ki renklerden biri .Tam turuncu diyebileceğim bir renk değil ama turuncunun kahverengi tonlusu diyebilirim.Yanık kahverengi gibi buda yanık turuncu :D ama turuncusu çok.Bu senenin moda rengi diyebilirim kıyafette .Tırnaklarım da iki kat var .Üstüne de Born Pretty Store den tanıtmam için gönderilen diskte ki sarmaşık gül desenini Verita nın siyah ojesi ile uyguladım ve şu anda bu diskim kayıp :( .En çok sevdiğim disklerden biriydi....

alix_avien_291_konad.jpg

alix_avien_291.jpg

alix_avien_oje_291_.jpg

Harikaymış bu :109:

tek kelimeyle BAYILDIMMMMMM nerden alabilirim bulabilirim canım bu ojelerden bu markadan ve fiyatları ne kadar ya resmen çıldırdım görünce. bu arada ojelerin yaptığın desenler çok başarılı tebrik ederim çok ciciler hepsi :):):):)
tesekkür ederim cnm bu oje ikiside aynı ama farklı versiyonlar ben bir satıcı arkadasımdan almıstım eğer bana mail adresini özelden gönderebilirsen sana mailine adını fln atarım burdn vermek yasak sanırım sun anda 30 yada 27.5 olması lazım fiyatı
Hemen almam lazım bunu. :69: Çok güzel.
bencede hemen al cok guzel o biraz eski bir oje yani cok oldu alalı ama harikaa
Harikaymış bu :109:

:52::52::52::52::52::52::52:

China Glaze Ring İn The Red en son çıkan yılbaşı koleksiyonlarından bir oje.Bence koleksiyonda ki en güzel oje.China Glaze bana kırmızıyı sevdirdi ya hiçbişi demiyorum :D.İçinde simler ve Ruby Pumps tan farklı olarak minik pullar var.Tırnağım da üç kat var .Mat kuruduğu için 2 kat kurutucu sürdüm üstüne ama çokta farketmedi.Bunun kırmızılığı hafif turuncu barındırıyor gibi.Güneşte turuncu yansımalar var gibi yada bana öyle gelmiş olabilir :D. Fotoğraf makinemde 2 gündür sorun var makro modunda bile tam odaklama yapmıyor.Onun için fotoğraflar çok içime sinmedi.Yeni makine ile yeniden çekebilirim . Bence yılbaşı koleksiyonundan hangi ojeyi alsam diye düşünüyorsanız bunu mutlaka ama mutlaka alın.Ben metro koleksiyonundan bikaç oje ve aylardır beklediğim yaz koleksiyonundan Papaya Punch u aldım.

china_glaze_ring_in_the_red.jpg

ring_in_the_red_china_glaze.jpg

china_glaze_ring_in_the_red_2.jpg

china_glaze_ring_in_the-red_3.jpg

alix_avien_291_konad.jpg

alix_avien_291.jpg

alix_avien_oje_291_.jpg

Ellerine ve tırnaklarına çok yakışmış ayrıca ellerin ve tırnakların çok bakımlı ve güzel duruyor :nazar:hemen bende alıcam

China Glaze Trendsetter Metro koleksiyonundan bir oje.Hatta koleksiyonun en sevilen ojesi diyebilirim sanırım .Hardala kaçan açık kirli yeşil bir renk.İçinde ışıltılar var ben şişe de ki ışıltıları yakaladım ama tırnakta çok belirgin yakalanmadı.İki katta opak oldu.Üç gündür tırnaklarım da ama herhangi bir soyulma olmadı.Oje çok parlak kurumuyor yani hafif matlığı var ama tamamen mat kuruyor denilmez.Ben Metro koleksiyonundan bir tek bu ojeyi almayı planlıyorum ama bunun yanında birkaç tane daha aldım.Sırayla onları da sürmeyi planlıyorum :D.

trendsetter_china_glaze.jpg

china_glaze_trendsetter_metro_collection.jpg

China Glaze Papaya Punch aylardır beklediğim bir oje.Tırnaklarım da daha canlı bildiğimiz turuncu renkte ama fotoğrafta çok parlak çıkmamış.İki fotoğrafta renk farkı var ama alttaki fotoğrafa daha yakın bir renkte.Tırnaklarım da iki kat var .Krem yapıda bir oje ve bence koleksiyonun en güzel ojesi :D.Yüzük parmağıma Flormar M120 numaralı mor ojesi ile çiçek damgaladım.Turuncu ve mor çok uyumlu renkler bence.

china_glaze_papaya_punch.jpg

china_glaze_papaya_punch_1.jpg

china_glaze_papaya_punch_2.jpg

China Glaze Papaya Punch aylardır beklediğim bir oje.Tırnaklarım da daha canlı bildiğimiz turuncu renkte ama fotoğrafta çok parlak çıkmamış.İki fotoğrafta renk farkı var ama alttaki fotoğrafa daha yakın bir renkte.Tırnaklarım da iki kat var .Krem yapıda bir oje ve bence koleksiyonun en güzel ojesi :D.Yüzük parmağıma Flormar M120 numaralı mor ojesi ile çiçek damgaladım.Turuncu ve mor çok uyumlu renkler bence.

you know yine döktürmüşsün bu ne tatlı bi renk böle yemek geliyo insanın içinden :39:

çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :52::52::52::52:

Pastel son zamanlar da aşıp çok güzel renkler çıkarmaya başladı.Bu oje de onlardan biri.Çok çok açık bir pembe .Bir ton daha açık olsa beyaz olurmuş.İki katta yeterli oluyor aslında ama fırça izleri kalabiliyor ben 3. katı da sürdüm.En üstte de Quick dry var.Gerçekten çok güzel bir ton .Toz pembenin de daha açık tonu.Fotoğrafta ki renk gibi tam olarak .Sanırım Pastel bu rengi Wedding Color olarak çıkarmıştı.Bence de tam olarak bir gelin rengi.

pastel_08.jpg

pastel_08_pembe.jpg

Isıya göre renk değiştiren ojeleri çoğunuz görmüşsünüzdür.Claire ' s markasının ünlü mood ojelerinden Born Pretty Store de yapmış ve denemem için bana gönderdiler.Acayip eğlenceli bir oje.Bana gelen yeşil - sarı olan.Tırnağa ilk sürdüğünüz de yeşil oluyor yani normal sıcaklıkta yeşil kalıyor.Sıcak suya tuttuğunuz da sarı oluyor.Sudan çıkarınca saniyeler içinde yeşil haline dönüyor.Tırnaklarım da 3 kat var .Aslında kıvamı çok koyu ama dalgalı oluyor , boşluk kalıyor tırnakta.Düzeltmek için 3 kat yetiyor.Etkisi bozulur belki diye herhangi bir üst kat sürmedim.Tam renk değişimini görmek için iyice kurumasını beklemek gerekiyor.Oje çok güzel , çok eğlenceli fakat inanılmaz dayanıksız.Süreli birkaç saat olmuştur ama şu anda bile tırnak uçlarım da soyulmalar var.Oje kuruyup , dökülüyor gibi.

mood_nail_lacquer_renk_degistiren_oje.jpg

renk_degistiren_oje.jpg

mood_oje_.jpg

born_pretty_store_renk_degistiren_oje_mood.jpg

renk_degistiren_oje_born_pretty_store.jpg

Back