Simli ojelerde Seche , China Glaze Fast Forward . Günlük olarak Gratis te NK markasının kurutucusu var çok güzel onu kullanıyorum. Pek bulunmuyor bulursan stokla derim.
Flormarın spreyi var kurutucu ama dediklerimi denersen aslında 1 kurus haketmeyen bir ürün oldugunu anlarsıntamam:) oje kurutma konusu beni delirtiyor.ne kadar ince de sürsem bir türlü kurumuyor.yaklaşık kaç dk da kuruyor bunları sürünce? pastelin ojeleri nasıl renk verme konusunda? bir de golden rose un güzel renkleri var ama 2 kat sürünce bile sonuç alamadıklarım oldu.(fuşya pembe için) diğer renkleri nasıldır?
bende ekleyim bi kaç tane..
Eki Görüntüle 1278035
Çok güzel bir renkmiş bu, beğendim. Tırnaklarınız da çok güzel bu arada :)Alix Avien 203 tam sonbaharlık bir renk. Kiremit rengi , turuncu ve sarılar sonbaharda çok kullanılıyor . Gerçi ben pek mevsime göre oje rengi seçmiyorum ama :). Tırnaklarımda iki kat var . Alix Avien in kıvamını seviyorum ben . Genelde jel oluyor ve parlıyorlar.
Golden Rose Color Expert serisi gerçekten çok güzel . Fırçaları tam benlik kalın. Kıvamı tek kat bile yetiyor. Bu seriden çok renk aldım . Biri bu güzel pembe. İki kat sürdüm. Evet tek kat yetiyor ama benim garip bir takıntım var . Hiç bir ojeyi tek kat kullanamıyorum .
2 renge de bittim resmenAlix Avien 203 tam sonbaharlık bir renk. Kiremit rengi , turuncu ve sarılar sonbaharda çok kullanılıyor . Gerçi ben pek mevsime göre oje rengi seçmiyorum ama :). Tırnaklarımda iki kat var . Alix Avien in kıvamını seviyorum ben . Genelde jel oluyor ve parlıyorlar.
burası bir cennet...İlk fotoğraf ojelerimin fotoğrafı olsun gerçi suanda bunların uzerine kat kat eklendi en kısa zamanda hepsini bir çekmeyi düşünüyorum
İnanamıyoruuuum,ne kadar çok ojeburası bir cennet...
Bu ne kadar güzel bir renkEssence ürünleri uzun bir süredir Gratis mağazalarında satılıyor biliyorsunuz. Ben her zaman ki gibi çoğu ojesini aldım sanırım.Kıvamları ve fırçalarıyla iyi anlaştım .
Bu tonda yeşil ojem yokmuş onu farkettim . Ojenin adı Lime Up. Fotoğraf ile aynı renkte. Ben iki kat sürmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?