Tırnaklar Fora

Bugün ün pembesi Golden Rose Magic 313.Magiclerin çok şeffaf olduğunu duyunca almam diye düşünmüştüm Flormar Miracleler daha cazip gelmişti renkleri dolayısıyla .Bu oje çok parçacıklı ve parlak duruyordu başka ojelerin üzerine sürerim diye aldım ama oje kendi başına da opak .İki katta yeterli oluyor ve hızlı kuruyor.Flormar Miracle de de bu renk var hatta Zoya Alegra ya da benziyor .Yakında bir karşılaştırma yazısı yaparım....

Sagolun kizlar ben de size sormadan bir sey yapmadim zaten yarin annemin gunu varmis ben de gidecegim tirnak susleyecegim aksam cok mutluyum:-D

She nin siyah ojesi üstüne 2 kat Golden Rose 161 sürdüm.Tek katta da simler yoğun duruyordu ama ben daha çok belirgin olsun istedim iki kat sürdüm.Siyah üzerine sürünce flakey gibi duruyor mavi simler.Daha önce sim çok kullanmazdım ama dün baktım her renkten hatta rengarenk simlerim var . Sırayla kullanmayı düşünüyorum sizde fikir verebilirsiniz.Simler çok güzel ama bir kusuru var sürünce yarı matlaşıyor üzerine cila sürüleblir ama ben sürmedim.Yüzük parmağıma da kırmızı tas kalplerden çiçek yaptım...

bütün oje renkleri süper bende de tam bir oje hastalığı var artık aseton yetiştiremiyorum

canım çok güsel olmuşşşşş simlerle sünger baskıda şahane oluyo sadece tırnak uçlarına şahane duruyoo işte bunlarda örneklerrr

Eklentiler

• $gggggggg.JPG
    133,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $6.JPG
    127,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $Yeni Resim.JPG
    125,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $Yeni Resim.JPG
    142,2 KB · Görüntüleme: 69
  • $Yeni Resim.JPG
    138,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $Yeni Resim.JPG
    126 KB · Görüntüleme: 58

Az önce aldığım ojelerden biri! :) 307 ve 333 de aldım. Ama 313 sürdüm hafif dumanlı bir turkuaz müthiş bir renk! Onu da bugün aldım ama Flormar Miracle'ların yenilerini bulamıyorum ben yaa! (( Flyinn'deki standa gelmemişler, internet sitesinde de yok. U33'ü istiyorummm! :,(
Flormar Supershine 49 ve 46'yı aldım çok güzeller, gümüş ve altın çatlayanları da aldım hemen denedim ama OPI'nin çatlayan gümüşü çok daha güzel, yine de iş görürler.

evet çoğu standda yok yaa neden bilemedim :44: flormarın mavisi ve nane yeşilini aldın mı birde sarısı var yeni pastel böyle cevahirde varmış sanırım yeniler

ben anlayamadım sen hangi 313 ü sürdün turkuaz diyince :44::44:

altın ve gümüş çatlayn guzelde chocolate yapmıstı bende yaptım gümüşün içine az alix avien 231 ekle gümüş folyo aynı opi nin catlayan gumusu oluyor
birde yeni haber pastelde atakta

ayyyyy ne guzellerrr. ilk kez gordum bunu.
bugun pastel 77 aldim, acik yesil. cok tatliii. bunlarin numaraları neler acaba.. bi de bu resim nereden??

Evde ne kadar oje varsa hepsini disklerde denedik ama damgaya cikmiyor bu ojeler:'(
flormarin nail art serisine bakmayi dusunuyorum ne dersiniz kizlar:-(
Beceremedim ben bu disk isini:-(

Evde ne kadar oje varsa hepsini disklerde denedik ama damgaya cikmiyor bu ojeler:'(

canım ben yazmıştım hangi ojelerin çıktıgını 2 sayfa önce sanırım golden rose nin nail artları oluyor simliler dısında beceremedim demek yok yapcam diye alıp benimki olmuyor diyen cok kişi var mail atıp benim diskim sorunlu diyorlar hep ama değil ojede sorun bak kuzum she nin ojeleri oluyor unutma birde flormar matte 120 var mor o cok guzel oluyor flormar nail art altın sarısı cok guzel birde disklerin ustunde jelatin var cıkardın mı:44:

ayyyyy ne guzellerrr. ilk kez gordum bunu.
bugun pastel 77 aldim, acik yesil. cok tatliii. bunlarin numaraları neler acaba.. bi de bu resim nereden??

hatırlamıyorum valla nrden aldım fotoyu ama yeni eminim sanırım faceden olabilir belkide yanlıs hatırlıyorum yeşili görmustumde işte opak olmaz die almamıstım sende gördukten snra alırım herhalde bilmem
sarısına bittim ben onu kesin alcam yarın başak geliyor suvariye gitcez sizle bulusmadan önce

bende yurt dısından almam diodum orly cosmıc fx den sonra durduramadım kendimi zaten orly şişeleriyle ask yasıyorum
claires mood istiosun sen bir arkadas blognda acık arttırma ile satıyor bak derim dun tanesi 14 tl den gitti bnde istiyrdumda ben gri-sarı olanı istiyorum o yok

canımmmmmmmmmmm seninle aynı zamanlarda almıştık biz diskleriii sende sanırım bornpetty den aldın dimi
ben hemen hemen bütün ojelerimi denedim diyebilirim hemen hemen hepsindede çıktı ama sanırım sen damgaya bile geçiremedinn
benim disklerim ilk geldiginde işyetdim ama merak bu yaa hemen denedim allahım yaptım yaptım yok olmuyo oje damgaya bile zar zor geçio sonradan diskleri incelemeye başladımm şekillere elleyince incecik bi kat streç gibi bişiyle kaplı oldugunu gördüm diskin kenarından tırnagımla oynayıncada hemen soyulmaya başladı zaten zar gibi bi tabaka var ve o tabakayı soyunca hiç bi sorun yaşamadan yaptım.belkim sende görmemiş olabilirsin :26::26::26::26::26:

ayyyyyyyy bana kalsa yurtdışındaki bütün ojeleri alırımdaaa işte kociş kızıp duruyo bana bende disklerin fiyatına bakıyım derken yanlışlıkla bi anda satın alıverdim aynı teknik sanırım 3 siparişte işe yarar
canımmmm bana yollasana hangi bloggg oooo almalıyım yaaaaa

Benimkilerde mavi bir jelatin vardi cikardim zaten onu ama sekiller damgaya hiiiic cikmiyor birtek pastelin simli kirmizisi vardi o cikti o da yarim cikti ne tur ojeler kullanmak lazim acaba:-\ butun ojelerin nail art serilerine bakayim:--(

Benimkilerde mavi bir jelatin vardi cikardim zaten onu ama sekiller damgaya hiiiic cikmiyor birtek pastelin simli kirmizisi vardi o cikti o da yarim cikti ne tur ojeler kullanmak lazim acaba:-\ butun ojelerin nail art serilerine bakayim:--(

alalalalalala çok ilginçç ciddennn yaaaaaaaaaaa ben hiç zorluk yaşamadımm hemde hiç bi markada ve ojedeee alix aviende pastelde flormar golden da hepsinde sorunsuz çıktı desenlerimmm:26::26: ama sanırım en iyisi golden rose nail art siyah ojesi bi ondan alıp denesene denemediysennn

Cok istiyordum beceremedim:-(
Kredi karti gibi bir kartla siyiriyorun desenenin icinde cok az oje kaliyor o yuzden mi acaba:--(
Ya da ojelerim ankaradan antalya ya gelince bozuldu mu:--(

Cok istiyordum beceremedim:-(
Kredi karti gibi bir kartla siyiriyorun desenenin icinde cok az oje kaliyor o yuzden mi acaba:--(
Ya da ojelerim ankaradan antalya ya gelince bozuldu mu:--(

canım ojenn bozukluguyla bi alakası olucagını sanmıyorum yaaaaaaa yanlız şunlara dikkat ettt ojeyi diske sürerken oldukça bol sür ve fırçayla desenin içine ittir sende sıyıraç yokmuuu neden kredi kartıyla yapıosunnn belkimde ondandır diicem ama kredi kartıyla sıyıranlarıda okumuştum ve bi sorun yaşamamışlardııı sen nerden almıştın diskleri born dan dimi

bak benimkiler bunlarrr hatta ben setin içinde gelen ojeleri hiçç denemedim diger ojelerle oluyo dieee

Eklentiler

• $ddddd.JPG
    148,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…