canım çok güsel olmuşşşşşShe nin siyah ojesi üstüne 2 kat Golden Rose 161 sürdüm.Tek katta da simler yoğun duruyordu ama ben daha çok belirgin olsun istedim iki kat sürdüm.Siyah üzerine sürünce flakey gibi duruyor mavi simler.Daha önce sim çok kullanmazdım ama dün baktım her renkten hatta rengarenk simlerim var. Sırayla kullanmayı düşünüyorum sizde fikir verebilirsiniz.Simler çok güzel ama bir kusuru var sürünce yarı matlaşıyor üzerine cila sürüleblir ama ben sürmedim.Yüzük parmağıma da kırmızı tas kalplerden çiçek yaptım...
siyahla beyazda aslında çok alternatif yok ama yinede idare eder cogu birde desen ustune cila surersen daha belirgin oluyor
beyaz oje she
ARANIZA YENİ KATILDIM,BEN KENDİMİ OJE FANATİĞİ SANIRDIM AMA SİZİN YANINIZDA HİÇ KALDIM
BENİM SDECE NACİZANE BİR ALIX AVIEN KOLEKSİYONUM VAR.5-10 PARÇA DA DİĞERLERİNDEN..
BU DESENLERİ NASIL YAPIYORSUNUZ ACABA?ÖZELLİKLE EN SONUNCUSUNA BAYILDIM.
siyahla beyazda aslında çok alternatif yok ama yinede idare eder cogu birde desen ustune cila surersen daha belirgin oluyor
beyaz oje she
ARANIZA YENİ KATILDIM,BEN KENDİMİ OJE FANATİĞİ SANIRDIM AMA SİZİN YANINIZDA HİÇ KALDIM
BENİM SDECE NACİZANE BİR ALIX AVIEN KOLEKSİYONUM VAR.5-10 PARÇA DA DİĞERLERİNDEN..
BU DESENLERİ NASIL YAPIYORSUNUZ ACABA?ÖZELLİKLE EN SONUNCUSUNA BAYILDIM.
hosgeldin cnm
ilk sayfadaki ilk 2 mesaja bakarsan eger orda ayrıntılı fotograflarla anlatmıstım
Bugün ün pembesi Golden Rose Magic 313.Magiclerin çok şeffaf olduğunu duyunca almam diye düşünmüştüm Flormar Miracleler daha cazip gelmişti renkleri dolayısıyla .Bu oje çok parçacıklı ve parlak duruyordu başka ojelerin üzerine sürerim diye aldım ama oje kendi başına da opak .İki katta yeterli oluyor ve hızlı kuruyor.Flormar Miracle de de bu renk var hatta Zoya Alegra ya da benziyor .Yakında bir karşılaştırma yazısı yaparım....
Eki Görüntüle 210518
Eki Görüntüle 210521
Eki Görüntüle 210522
Az önce aldığım ojelerden biri! :) 307 ve 333 de aldım. Ama 313 sürdüm hafif dumanlı bir turkuaz müthiş bir renk! Onu da bugün aldım ama Flormar Miracle'ların yenilerini bulamıyorum ben yaa!(( Flyinn'deki standa gelmemişler, internet sitesinde de yok. U33'ü istiyorummm! :,(
Flormar Supershine 49 ve 46'yı aldım çok güzeller, gümüş ve altın çatlayanları da aldım hemen denedim ama OPI'nin çatlayan gümüşü çok daha güzel, yine de iş görürler.
evet çoğu standda yok yaa neden bilemedim :44: flormarın mavisi ve nane yeşilini aldın mı birde sarısı var yeni pastel böylecevahirde varmış sanırım yeniler
ben anlayamadım sen hangi 313 ü sürdün turkuaz diyince :44::44:
altın ve gümüş çatlayn guzelde chocolate yapmıstı bende yaptım gümüşün içine az alix avien 231 ekle gümüş folyo aynı opi nin catlayan gumusu oluyor
birde yeni haber pastelde atakta
Evde ne kadar oje varsa hepsini disklerde denedik ama damgaya cikmiyor bu ojeler:'(
flormarin nail art serisine bakmayi dusunuyorum ne dersiniz kizlar:-(
Beceremedim ben bu disk isini:-(
ayyyyy ne guzellerrr. ilk kez gordum bunu.
bugun pastel 77 aldim, acik yesil. cok tatliii. bunlarin numaraları neler acaba.. bi de bu resim nereden??
evet evett zoyaya tabiki birebir diildir cnmmm ben hiç yurtdışından oje istemedimmm kociş kızıyo zatennnşimdilik trdeki markaların serilerini topluyorumm sonra yurtdışına açılırım artıkın ama en çok almak istedigim oje clairesin renk degiştiren ojesi temmuzda bi arkadaşım amerikadan gelicek ona söledim alıcak inşallahhhhhhhh
Evde ne kadar oje varsa hepsini disklerde denedik ama damgaya cikmiyor bu ojeler:'(
flormarin nail art serisine bakmayi dusunuyorum ne dersiniz kizlar:-(
Beceremedim ben bu disk isini:-(
bende yurt dısından almam diodumorly cosmıc fx den sonra durduramadım kendimi zaten orly şişeleriyle ask yasıyorum
claires mood istiosun sen bir arkadas blognda acık arttırma ile satıyor bak derim dun tanesi 14 tl den gittibnde istiyrdumda ben gri-sarı olanı istiyorum o yok
Benimkilerde mavi bir jelatin vardi cikardim zaten onu ama sekiller damgaya hiiiic cikmiyor birtek pastelin simli kirmizisi vardi o cikti o da yarim cikti ne tur ojeler kullanmak lazim acaba:-\ butun ojelerin nail art serilerine bakayim:--(
Cok istiyordum beceremedim:-(
Kredi karti gibi bir kartla siyiriyorun desenenin icinde cok az oje kaliyor o yuzden mi acaba:--(
Ya da ojelerim ankaradan antalya ya gelince bozuldu mu:--(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?