Siyirac iyi degil diye okumustum burda o yuzden oyle yapiyorum:-|
16li set aldim ben borndan hatta birini yanlislikla 2tane koymuslar 17 tane geldi:-D:-D
Neyse bir daha deneyeyim bari eve gidince:-(
canım 2 sayfa geride yazdım dedim ya metalik ve tek suruste renk verecek yani tırnagı kapatacak ojeler işe yarıyor bozuk ojeler fln çok işe yarıyor she nin ojeleri oluyor golden rosenin nail artları oluyorBenimkilerde mavi bir jelatin vardi cikardim zaten onu ama sekiller damgaya hiiiic cikmiyor birtek pastelin simli kirmizisi vardi o cikti o da yarim cikti ne tur ojeler kullanmak lazim acaba:-\ butun ojelerin nail art serilerine bakayim:--(
veritanın siyah ojesini kullanıyorum benalalalalalala çok ilginçç ciddennn yaaaaaaaaaaa ben hiç zorluk yaşamadımm hemde hiç bi markada ve ojedeee alix aviende pastelde flormar golden da hepsinde sorunsuz çıktı desenlerimmm:26::26: ama sanırım en iyisi golden rose nail art siyah ojesi bi ondan alıp denesene denemediysennn
bende kredi kartı ile sıyırıyorum sıyırac mahvediyor diskiCok istiyordum beceremedim:-(
Kredi karti gibi bir kartla siyiriyorun desenenin icinde cok az oje kaliyor o yuzden mi acaba:--(
Ya da ojelerim ankaradan antalya ya gelince bozuldu mu:--(
sıyırac iyi değil diski çiziyor hemde born pretty storenin sıyıracı daha kötu elimi bile kestim ben o kadar berbat hatta attım sanırımSiyirac iyi degil diye okumustum burda o yuzden oyle yapiyorum:-|
16li set aldim ben borndan hatta birini yanlislikla 2tane koymuslar 17 tane geldi:-D:-D
Neyse bir daha deneyeyim bari eve gidince:-(
canım 2 sayfa geride yazdım dedim ya metalik ve tek suruste renk verecek yani tırnagı kapatacak ojeler işe yarıyor bozuk ojeler fln çok işe yarıyor she nin ojeleri oluyor golden rosenin nail artları oluyor
veritanın siyah ojesini kullanıyorum ben
bende kredi kartı ile sıyırıyorum sıyırac mahvediyor diski
sıyırac iyi değil diski çiziyor hemde born pretty storenin sıyıracı daha kötu elimi bile kestim ben o kadar berbat hatta attım sanırım
Bak bir ojenin kapagını ac 2 gun gunese koy 3. Gun al sana disk ojesi yapış yapış sakız gibi
yok butun ojeleri değil saçma renkler var onlarla olmuyor hiç
Veritanın hemen hemen tüm ojelerinde kapatıcılık oldukça iyi sanırım yaa bide pastelin süper örtücü renkleriylede yapılabilir sanırım bi deniyim bakalımmmm
Sıyıraç diskimi mahvediooo alalalalala benimki nde ööle bi sorun yok gerçi çok fazla kullanmadım sanırım ondan bende kart kullaniimmm:26::26::26:
Bütün ojeleri istiyorum, hepsini, hepsini istiyorum.:84:
Ah bir de tırnaklarım kırılmasa.
yok butun ojeleri değil saçma renkler var onlarla olmuyor hiçSıyırac çizer cnm diski guneste bak belli olur zamanla disk cok kötu oluo
ojesiz durma kuzu durursan kırılır
Cok ugrastim babama bile oje surdum:-D:-D
ama beceremedik bu disklerle yapmayi:'(
ojeler kesinlikle diskten damgaya gecmiyor:--(
canım kesinlikle diye birşey olması imkansız yani bir jelatin daha vardır bi bak derim cunku bazen belli olmayan ince jelatin oluyor bir foto eklermisin rica etsem
Telefondan giriyorum fotograf ekleyemem sanirim burdan ama jelatin yok ojeler sekillerin arasinda kaliyor siyirdiktan sonra..
Bilmiyorum ailecek her turlu yontemi denedik oje kurusun diye bile bekledik olmadi sivi oje de denedik biraz donuk ojede denedik olmadi 1damla oje bile yapismiyor damgaya damgada mi bir sorun var acaba..
Asetonda degdirmedim ilk gun yarim yamalak da olsa 1 tanecik sekil cikmisti.. Bir puf noktasi var ama yapamadik sanirim
Vazgectim kaldirdim cekmecenin kosesine
oje kurusun diye bekleme canım öyle olursa damgaya gelmez valla anlayamadım keske yakında olsan gelip yapsam
canım kesinlikle diye birşey olması imkansız yani bir jelatin daha vardır bi bak derim cunku bazen belli olmayan ince jelatin oluyor bir foto eklermisin rica etsem
Eve gidince bakayim o zaman bir daha gerci tirnagimla dokundugumda desen yuzeyini hissedebiliyorum ama bilemedim niye boyle oldu:'(
She nin siyah ojesi üstüne 2 kat Golden Rose 161 sürdüm.Tek katta da simler yoğun duruyordu ama ben daha çok belirgin olsun istedim iki kat sürdüm.Siyah üzerine sürünce flakey gibi duruyor mavi simler.Daha önce sim çok kullanmazdım ama dün baktım her renkten hatta rengarenk simlerim var. Sırayla kullanmayı düşünüyorum sizde fikir verebilirsiniz.Simler çok güzel ama bir kusuru var sürünce yarı matlaşıyor üzerine cila sürüleblir ama ben sürmedim.Yüzük parmağıma da kırmızı tas kalplerden çiçek yaptım...
ya canım bişey sorucam.bugün yeni bi oje aldım.hemen eve gelip sürdüm. oje normalde lacivert. ama sürünce siyah gibi durdu .s alırken denedim o zaman kalın sürdümde öyle oldu sandım.evde çok ama çok ince sürdüm yine aynı.ne yapsam?.acaba altından beyaz oje sürsem rengi belli olur muu .s?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?