folyo ile çıkar canım biliomusun o teknigi
foto koysanakadıköyde woo oje buldum dün tesadüfenfosforlu fosforlu renkler vardı bayıldım
biliorum canım biliorumda bi kere denedim alix avienin yeşil bi ojesinde tırnaklarım bi hafta yeşile boyalı bi şekilde dolaştım o yüzden yapmaya korkuyorum muhtemelen ojeyle alakalıydı ama iştee
hadi canımmmmmmmmmmmmm bugün gidemem ama yarın gidip almalıyım mutlakaaaaaaaaaaafoto koysana
ojeyle alakalıdır canım o
bu arada flormar miracle serisine yeni renkler katmış
valla hem çok fazla renk yoktu hem benim vaktim yoktu nişanlım sağolsun birden elini bırakıp oje havuzuna dalınca bozuldu biraz zaten pek aramız iyi değildielime geleni aldım ama hepsini de çok beğenerek aldım bu kadar canlı turuncum yoktu mesela sizde vardır tabi =)) bi de sondaki maviye hasta oldum. hafta sonu düzgün bir biçimde sürebilirsem tırnaklarımdaki halini de ekliycem =)
Eki Görüntüle 207844
kadıköyde woo oje buldum dün tesadüfenfosforlu fosforlu renkler vardı bayıldım
woo608 mi o
yaa ben woo oje bulamıyorum aynı bu tonlarda golden rose yada flormarda var mı acaba???
Canim dükkanin adina bakmadim hic bi daha gittigimde bakicam ama tarif edeyim. Bogadan adliyeye dogru cikarken sagda adliyenin karsi sirasinda yani.yanlis hatrlamiyosam adliyeden biraz daha ilerde. Dedigim gbi tesadüfen gördüm aldim ciktim net hatrlayamadim o yuzden.. Dükkan altta kaliyor biraz ama renkli ojeler dikkatini ceker mutlaka.disardaki havuzda az oje var ama icerde raflara da dizmisler bu kadarck mi deme yani gidersen:) bakiyim pazar gunu falan giderim bi daha oralara o zaman daha kesin yazarim eger gitmemiş olursan.kadıköyde nerden buldun canım acaba???
Canim dükkanin adina bakmadim hic bi daha gittigimde bakicam ama tarif edeyim. Bogadan adliyeye dogru cikarken sagda adliyenin karsi sirasinda yani.yanlis hatrlamiyosam adliyeden biraz daha ilerde. Dedigim gbi tesadüfen gördüm aldim ciktim net hatrlayamadim o yuzden.. Dükkan altta kaliyor biraz ama renkli ojeler dikkatini ceker mutlaka.disardaki havuzda az oje var ama icerde raflara da dizmisler bu kadarck mi deme yani gidersen:) bakiyim pazar gunu falan giderim bi daha oralara o zaman daha kesin yazarim eger gitmemiş olursan.
woo608 mi o
oleyyy diskler gelmiş foto isterim
flormar miracle serisinde 29 renk vardı ama şimdi devamıda çıkmış ben bugun yeşilimsi olanı aldım ama bu rengi bulamadım fotolar chocolateye ait çünkü benim makinem böyle yakalamıyor bunu bulursanız kesinlikle alın hatta netten bulun alınnumarası u33
bunlarda diğer yeni miracleler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?