Tırnaklar Fora

kadıköyde woo oje buldum dün tesadüfen fosforlu fosforlu renkler vardı bayıldım
foto koysana
biliorum canım biliorumda bi kere denedim alix avienin yeşil bi ojesinde tırnaklarım bi hafta yeşile boyalı bi şekilde dolaştım o yüzden yapmaya korkuyorum muhtemelen ojeyle alakalıydı ama iştee

ojeyle alakalıdır canım o
bu arada flormar miracle serisine yeni renkler katmış

valla hem çok fazla renk yoktu hem benim vaktim yoktu nişanlım sağolsun birden elini bırakıp oje havuzuna dalınca bozuldu biraz zaten pek aramız iyi değildi elime geleni aldım ama hepsini de çok beğenerek aldım bu kadar canlı turuncum yoktu mesela sizde vardır tabi =)) bi de sondaki maviye hasta oldum. hafta sonu düzgün bir biçimde sürebilirsem tırnaklarımdaki halini de ekliycem =)

foto koysana

ojeyle alakalıdır canım o
bu arada flormar miracle serisine yeni renkler katmış
hadi canımmmmmmmmmmmmm bugün gidemem ama yarın gidip almalıyım mutlakaaaaaaaaaaa bu arada canım disklerim geldiiiiiiii

canım bak o begendigin rengi tanıtıyım sana hastasıyım bendeee

Eklentiler

• $3.JPG
    143,9 KB · Görüntüleme: 92
608 diil 606 bendeki ama gösterdiklerinize cok benziyo.. Ben de turuncuyu eklerim o zaman ama sizin bu uzun uzun tırnaklarınızın ve düzgün ojelerinizin yanında cok komik kalcaklar belki koymayabilirim :78:

golden rosede var ama aynısı değil canım yeni çıkan renkleri 222 buna benziyor ama daha yeşilimsi

kadıköyde nerden buldun canım acaba???
Canim dükkanin adina bakmadim hic bi daha gittigimde bakicam ama tarif edeyim. Bogadan adliyeye dogru cikarken sagda adliyenin karsi sirasinda yani.yanlis hatrlamiyosam adliyeden biraz daha ilerde. Dedigim gbi tesadüfen gördüm aldim ciktim net hatrlayamadim o yuzden.. Dükkan altta kaliyor biraz ama renkli ojeler dikkatini ceker mutlaka.disardaki havuzda az oje var ama icerde raflara da dizmisler bu kadarck mi deme yani gidersen:) bakiyim pazar gunu falan giderim bi daha oralara o zaman daha kesin yazarim eger gitmemiş olursan.

tşk ederim :93:

woo608 mi o

oleyyy diskler gelmiş foto isterim

canım numarasına bakmadım ama sanırım arkadaşın dedigi gibi 606 bendekideeeee bide ben esmerim o yüzden sanırım tırnaklarıma ne sürsem farklı oluyooo hatta geçen gün süvaride kızın teki koyu bi pembe arıyodu bende dedim flormar neonu tavsiye ederim o günde tırnaklarımda o vardı ama kız bi denedi beyaz tenliydi kızda çok açık durdu renk

disklerimde dün geldi ama bilmedigimden set almışım :)))) sonradan gördüm diskleri ama bana gelen disklerin şekilleride güzel hoşuma gittiii şimdi bi sipariş daha vericemmmm dün hemen denedim bak

Eklentiler

• $ff.JPG
    143,1 KB · Görüntüleme: 79
baskıda hangi ojeyi kullandın cok guzel olmus

bugun flormada yeni renkler buldum morumsu gri-füme-açık mavi-açık yeşil ve birkaç pembemsi renk fotolar gelcek az sonra birde miracle sürprizim var

flormar miracle serisinde 29 renk vardı ama şimdi devamıda çıkmış ben bugun yeşilimsi olanı aldım ama bu rengi bulamadım fotolar chocolateye ait çünkü benim makinem böyle yakalamıyor bunu bulursanız kesinlikle alın hatta netten bulun alın numarası u33

bunlarda diğer yeni miracleler

Flormar matte 120 numaralı koyu mor ojesi var tırnaklarımda.Bu ojeyi daha çok desende kullanıyordum ama az oje çözücü ile zeminde de kullanılacağını düşündüm ve çok güzel durdu.Normalde tek kat yetiyor oje aşırı opak ama kullanımdan şişe ağzında ojeler kalmış onlarda sakız gibi olduğu için oje çözücüye ihtiyaç duydum ve tırnaklarım da iki kat oje var.Çok güzel ve ağır bir mor .Benim gibi mor aşığı olan biri neden daha önce farketmemiş anlamadım kendimi kınadım .Üzerinde de Quick Dry var .
Gelelim asıl habere :
Trincess in blogunda görmüşsünüzdür.Flormar 29 tane olan Miracle serisine yeni renkler eklemiş.Bugün çıktığımda standa uğradım U33 ü almak için ama kalmamıştı yada ben bulamadım ve U30 numaralı koyu kirli yeşil Miracle yi aldım kasaya ödemeye giderken gözüm standda ki diğer serilere takıldı .Aman allahım Flormar mavi ve gri tonlarında değişik ojeler üretmiş .Yanımda ojeyle çok ilgisi olmayan bir arkadaşımla gittiğim için çok inceleyemedim ama açık mavi ve lila-gri tonlarında ki iki ojeyide aldım.Koyu gri füme bir rengide vardı ama onun benzeri bende Woo markasında var onun için almadım .Zamanın da piyasada gri oje yok diye kendim yapmıştım şimdi o renkler oje oldu .424 numaralı açık nane yeşili oje o standtta yoktu aklım onda kaldı .Başarılarının devamını dilerim Flormar ...

you know cum konun tek kelimeyle muhteşem olmuş.senin koydugun fotolardan 14-15 tane oje yazdım bi kenara alıcam hepsini

Evetttt, aynen tahmin ettiğim gibi. :) 29'a kadar tüm Miracle'lardan almış hatta renk paleti yapıp en beğendiklerimi seçmiştim, sayfamda gördün mü bilmiyorum, tek eksiği değişik yeşiller ama büyük ihtimalle ilave gelecek demiştim, harika ilaveler olmuş özellikle U33 süper. Tüm Flormar stantlarına gelmişler midir acaba? E-Flormar'a eklememişler henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…