• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Siyirac iyi degil diye okumustum burda o yuzden oyle yapiyorum:-|
16li set aldim ben borndan hatta birini yanlislikla 2tane koymuslar 17 tane geldi:-D:-D
Neyse bir daha deneyeyim bari eve gidince:-(

16li set aldim ben borndan hatta birini yanlislikla 2tane koymuslar 17 tane geldi:-D:-D

evet bencede iyice bi dene bakalımmmm bide sıyıracıda kullan beelkim ööle olurr:61::61::61:

Benimkilerde mavi bir jelatin vardi cikardim zaten onu ama sekiller damgaya hiiiic cikmiyor birtek pastelin simli kirmizisi vardi o cikti o da yarim cikti ne tur ojeler kullanmak lazim acaba:-\ butun ojelerin nail art serilerine bakayim:-(:-(
canım 2 sayfa geride yazdım dedim ya metalik ve tek suruste renk verecek yani tırnagı kapatacak ojeler işe yarıyor bozuk ojeler fln çok işe yarıyor she nin ojeleri oluyor golden rosenin nail artları oluyor
alalalalalala çok ilginçç ciddennn yaaaaaaaaaaa ben hiç zorluk yaşamadımm hemde hiç bi markada ve ojedeee alix aviende pastelde flormar golden da hepsinde sorunsuz çıktı desenlerimmm:26::26: ama sanırım en iyisi golden rose nail art siyah ojesi bi ondan alıp denesene denemediysennn
veritanın siyah ojesini kullanıyorum ben :52:
Cok istiyordum beceremedim:-(
Kredi karti gibi bir kartla siyiriyorun desenenin icinde cok az oje kaliyor o yuzden mi acaba:-(:-(
Ya da ojelerim ankaradan antalya ya gelince bozuldu mu:-(:-(
bende kredi kartı ile sıyırıyorum sıyırac mahvediyor diski
sıyırac iyi değil diski çiziyor hemde born pretty storenin sıyıracı daha kötu elimi bile kestim ben o kadar berbat hatta attım sanırım :52::52:
bak bir ojenin kapagını ac 2 gun gunese koy 3. gun al sana disk ojesi yapış yapış sakız gibi:52::52:

canım 2 sayfa geride yazdım dedim ya metalik ve tek suruste renk verecek yani tırnagı kapatacak ojeler işe yarıyor bozuk ojeler fln çok işe yarıyor she nin ojeleri oluyor golden rosenin nail artları oluyor

veritanın siyah ojesini kullanıyorum ben :52:

bende kredi kartı ile sıyırıyorum sıyırac mahvediyor diski

sıyırac iyi değil diski çiziyor hemde born pretty storenin sıyıracı daha kötu elimi bile kestim ben o kadar berbat hatta attım sanırım :52::52:
Bak bir ojenin kapagını ac 2 gun gunese koy 3. Gun al sana disk ojesi yapış yapış sakız gibi:52::52:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Veritanın hemen hemen tüm ojelerinde kapatıcılık oldukça iyi sanırım yaa bide pastelin süper örtücü renkleriylede yapılabilir sanırım bi deniyim bakalımmmm:61::61::61:

Sıyıraç diskimi mahvediooo alalalalala benimki nde ööle bi sorun yok gerçi çok fazla kullanmadım sanırım ondan bende kart kullaniimmm:26::26::26:

Bütün ojeleri istiyorum, hepsini, hepsini istiyorum.:84:

Ah bir de tırnaklarım kırılmasa.:50:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Veritanın hemen hemen tüm ojelerinde kapatıcılık oldukça iyi sanırım yaa bide pastelin süper örtücü renkleriylede yapılabilir sanırım bi deniyim bakalımmmm:61::61::61:

Sıyıraç diskimi mahvediooo alalalalala benimki nde ööle bi sorun yok gerçi çok fazla kullanmadım sanırım ondan bende kart kullaniimmm:26::26::26:
yok butun ojeleri değil saçma renkler var onlarla olmuyor hiç:52: sıyırac çizer cnm diski guneste bak belli olur zamanla disk cok kötu oluo
Bütün ojeleri istiyorum, hepsini, hepsini istiyorum.:84:

Ah bir de tırnaklarım kırılmasa.:50:

ojesiz durma kuzu durursan kırılır :52:

yok butun ojeleri değil saçma renkler var onlarla olmuyor hiç:52: Sıyırac çizer cnm diski guneste bak belli olur zamanla disk cok kötu oluo

ojesiz durma kuzu durursan kırılır :52:

ayyy bunu söylemen iyi oldu cnmmm yaaaaa hiç bilgim yoktuuu eski kredi kartlarım var onlarla yapıyım bari bundan sonraa:52::52::52:

Ya bu oje koleksiyonculugu nasıl bişiymiş yaaa birisiyle görüştügümde otobüste sokakta heryede ilk baktıgım yer tırnakları oluyo hatta tanıdıklarıma kızıyorum olmaz olmaz oje sürün die sürmezlersede zorla sürüyorum çantamda ojeyle dolaşıyorum ve halimden çokta memnunumm:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Cok ugrastim babama bile oje surdum:-D:-D
ama beceremedik bu disklerle yapmayi:'(
ojeler kesinlikle diskten damgaya gecmiyor:-(:-(

$17062011384.jpg

Ben de bunu şimdi yaptım tırnağımda desen denememiştim daha önce acemiliğime geldi pek düzgün olmadı.
İnce fırçam da yoktu malesef eyeliner fırçamı bu uğurda feda ettim :1:

Cok ugrastim babama bile oje surdum:-D:-D
ama beceremedik bu disklerle yapmayi:'(
ojeler kesinlikle diskten damgaya gecmiyor:-(:-(

canım kesinlikle diye birşey olması imkansız yani bir jelatin daha vardır bi bak derim cunku bazen belli olmayan ince jelatin oluyor bir foto eklermisin rica etsem

canım kesinlikle diye birşey olması imkansız yani bir jelatin daha vardır bi bak derim cunku bazen belli olmayan ince jelatin oluyor bir foto eklermisin rica etsem

Telefondan giriyorum fotograf ekleyemem sanirim burdan ama jelatin yok ojeler sekillerin arasinda kaliyor siyirdiktan sonra..
Bilmiyorum ailecek her turlu yontemi denedik oje kurusun diye bile bekledik olmadi sivi oje de denedik biraz donuk ojede denedik olmadi 1damla oje bile yapismiyor damgaya damgada mi bir sorun var acaba..
Asetonda degdirmedim ilk gun yarim yamalak da olsa 1 tanecik sekil cikmisti.. Bir puf noktasi var ama yapamadik sanirim:-)
Vazgectim kaldirdim cekmecenin kosesine:-)

Telefondan giriyorum fotograf ekleyemem sanirim burdan ama jelatin yok ojeler sekillerin arasinda kaliyor siyirdiktan sonra..
Bilmiyorum ailecek her turlu yontemi denedik oje kurusun diye bile bekledik olmadi sivi oje de denedik biraz donuk ojede denedik olmadi 1damla oje bile yapismiyor damgaya damgada mi bir sorun var acaba..
Asetonda degdirmedim ilk gun yarim yamalak da olsa 1 tanecik sekil cikmisti.. Bir puf noktasi var ama yapamadik sanirim:-)
Vazgectim kaldirdim cekmecenin kosesine:-)

oje kurusun diye bekleme canım öyle olursa damgaya gelmez valla anlayamadım keske yakında olsan gelip yapsam:52:

evet yaaaaaaaaa çokk enteresannnnnnnnn benim disklerimde hiç ama hiç bi sorun yaşamadım ama dedigim gibi ilk başta denedim olmadı sonra desenler acaba derin degilmi diye bakıyım dedim kalemin ucuyla baktım bi jelatin varrr sonra kenarından tırnagımla soyunca başladı soyulmaya .ondan önce mavi bi jelatin bendede vardı ama üzerine yapışık olan jelatin hiç belli olmuyooo

DUYGUSUZMMMM Bİ DENESENE YAAAAAAAA KALEM UCUYLA FALAN DİSKİN KENARINDAN BAK Bİ BAKMADIYSAN BELKİ VARDIIIRRR

Eve gidince bakayim o zaman bir daha gerci tirnagimla dokundugumda desen yuzeyini hissedebiliyorum ama bilemedim niye boyle oldu:'(

Eve gidince bakayim o zaman bir daha gerci tirnagimla dokundugumda desen yuzeyini hissedebiliyorum ama bilemedim niye boyle oldu:'(

dene tabi cnm yaaa
bak benimde hissediliyodu ama sonra derinmi acaba bakıyım bi derken kalem ucuyla dokununca bi baktım bi jelatin daha sonra kenarından tırnagımla bastırıp kazıyınca çıktı hemen zaten bak gör eminim seninkindede böytle bişi vardır çünkü dedigin gibi bende ilk denedigimda ya yarısı zar zor geçiodu damgaya yada hiç geçmioduu

youuuu knowwwwwwwwwww dün metroport flormara gittim yeni numaralardan aldım hepside vardııı:61::61::61: ama u33 ten almadım :((((((( benim evde bi tane vardı onun aynısı sandım ama baktım benimkinin numarasııı u008 miş bugün gidip ondanda alıcammm.bulamıyan arkadaşlar vardı metroportta mevcuttt:64::64::64::64:

bunlarda fotolarrrrrrr

baştan sona
U30--U24--U34--U32--GOLDENLADY 403-PATEL 61--CECİLE 28-CECİLE 12 :69::69::69::69::69::69::69:

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    194,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $7477.JPG
    $7477.JPG
    158,3 KB · Görüntüleme: 78
She nin siyah ojesi üstüne 2 kat Golden Rose 161 sürdüm.Tek katta da simler yoğun duruyordu ama ben daha çok belirgin olsun istedim iki kat sürdüm.Siyah üzerine sürünce flakey gibi duruyor mavi simler.Daha önce sim çok kullanmazdım ama dün baktım her renkten hatta rengarenk simlerim var :D . Sırayla kullanmayı düşünüyorum sizde fikir verebilirsiniz.Simler çok güzel ama bir kusuru var sürünce yarı matlaşıyor üzerine cila sürüleblir ama ben sürmedim.Yüzük parmağıma da kırmızı tas kalplerden çiçek yaptım...

goldenrose161mavisimlioje.JPG

goldenroseoje161simli.jpg

mavisimliojesiyahojeshegoldenrose161.jpg

canım bayıldım ojelerine...... harika olmmmuuuşşşş..... bende istiyorum.. hemen almalıyım :23:

ya canım bişey sorucam.bugün yeni bi oje aldım.hemen eve gelip sürdüm. oje normalde lacivert. ama sürünce siyah gibi durdu .s alırken denedim o zaman kalın sürdümde öyle oldu sandım.evde çok ama çok ince sürdüm yine aynı.ne yapsam?.acaba altından beyaz oje sürsem rengi belli olur muu .s?:26:

ya canım bişey sorucam.bugün yeni bi oje aldım.hemen eve gelip sürdüm. oje normalde lacivert. ama sürünce siyah gibi durdu .s alırken denedim o zaman kalın sürdümde öyle oldu sandım.evde çok ama çok ince sürdüm yine aynı.ne yapsam?.acaba altından beyaz oje sürsem rengi belli olur muu .s?:26:

golden rose mi aldıgınız renk sanırım indigo mavisi eğer daha açık istiyorsanız az döküp içine çok az beyaz ekleyebilirsiniz
ama lacivert oje tavsiyesi isterseniz
verita 69

elektrikmavisiojeverita69.jpg

pastel 23

100_1483.jpg

alix avien 163

IMG00984-20101016-0211.jpg

Back