• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklar Fora

Evetttt, aynen tahmin ettiğim gibi. :) 29'a kadar tüm Miracle'lardan almış hatta renk paleti yapıp en beğendiklerimi seçmiştim, sayfamda gördün mü bilmiyorum, tek eksiği değişik yeşiller ama büyük ihtimalle ilave gelecek demiştim, harika ilaveler olmuş özellikle U33 süper. Tüm Flormar stantlarına gelmişler midir acaba? E-Flormar'a eklememişler henüz...

gördüm canım yazmıştın sen yeşiller eksik morlar çok diye konusuyorduk hep :52: bir mor daha çıkmış ama almadım yani diğer morlara benzer gibi durdu ama sanırım alırım
bu yeşil harika rocket science gibi ama daha koyu ,kirliliği aynı çamur gibi bence almalısın sana bu tarz renkler yakışıyor bu 33 de ekstra cıkanların içinde en mükemmeli ben taksim flormarda baktım yeşil ve moru vardı metroport cok yakın bana ama bakamadım belki yarın bakarım :34: belki daha çok yeşil tonu vardır öyle ümit ediyorum:52::52:
pastelde çimen yeşili gibi bir oje çıkarmış opak olmaz diye almadım ama sanırım oluyormuş :52:

bu markalar neden yeşil oje üretmiyor satılmaz diyemi :44::44:

Yeşil oje üretsinler kimse almazsa ben alırım :60::60:

gördüm canım yazmıştın sen yeşiller eksik morlar çok diye konusuyorduk hep :52: bir mor daha çıkmış ama almadım yani diğer morlara benzer gibi durdu ama sanırım alırım
bu yeşil harika rocket science gibi ama daha koyu ,kirliliği aynı çamur gibi bence almalısın sana bu tarz renkler yakışıyor bu 33 de ekstra cıkanların içinde en mükemmeli ben taksim flormarda baktım yeşil ve moru vardı metroport cok yakın bana ama bakamadım belki yarın bakarım :34: belki daha çok yeşil tonu vardır öyle ümit ediyorum:52::52:
pastelde çimen yeşili gibi bir oje çıkarmış opak olmaz diye almadım ama sanırım oluyormuş :52:

bu markalar neden yeşil oje üretmiyor satılmaz diyemi :44::44:

Ben U33'e sardım fena halde, acilen almam lazım. :) Dediğin yeşilden de alayım zaten ben serinin her ojesini alıyorum biri eksik kalırsa olmaz. Benim gibi Flormar sevmeyen birini bile kendine aşık etti bu Miracle Color serisi. :)

Bence de satılmaz diye üretmediler ama artık bakıyorlar herkes her rengi sürüyor, yavaş yavaş yerli markalar da zincirlerini kırmaya başladı. Bence 1-2 seneye kadar daha da muhteşem ojeler üretilecek bizde de. Kısa zaman öncesine dek umudum yoktu ama artık umutluyum. :)

Ben U33'e sardım fena halde, acilen almam lazım. :) Dediğin yeşilden de alayım zaten ben serinin her ojesini alıyorum biri eksik kalırsa olmaz. Benim gibi Flormar sevmeyen birini bile kendine aşık etti bu Miracle Color serisi. :)

Bence de satılmaz diye üretmediler ama artık bakıyorlar herkes her rengi sürüyor, yavaş yavaş yerli markalar da zincirlerini kırmaya başladı. Bence 1-2 seneye kadar daha da muhteşem ojeler üretilecek bizde de. Kısa zaman öncesine dek umudum yoktu ama artık umutluyum. :)

flormar bu aralar aştı o çatlayan ojeler fln metalik gumus ve altın cıkarmıs gumusu birde moru aldım ben catlayan:52: gayette guzel
bak su mavinin nane yeşili ve sarısı var çok güzel
matte serisinde ki renkler morumsu gri var ben aldım işte birde fume cıkarmıs çok güzeldi ama bende cok fume var die almadım belki alırım bence ugra bugunlerde:27::27:

baskıda hangi ojeyi kullandın cok guzel olmus

bugun flormada yeni renkler buldum morumsu gri-füme-açık mavi-açık yeşil ve birkaç pembemsi renk fotolar gelcek az sonra birde miracle sürprizim var :52:

canım baskıdaaa golden rose nail art siyah rengini kullandımmm gerçekten çok çok belirgin olduuu:66::66::66::66::66: ben çok sevdim bı disk olayını yaaaa hemde acaip basit :64::64::64::64:

flormara bakamadım bi türlü acaip yogun bi haftasonu geçirdim ama bugün bakıcam inşallahhhhh

flormar miracle serisinde 29 renk vardı ama şimdi devamıda çıkmış ben bugun yeşilimsi olanı aldım ama bu rengi bulamadım fotolar chocolateye ait çünkü benim makinem böyle yakalamıyor bunu bulursanız kesinlikle alın hatta netten bulun alın:27: numarası u33

flormarmiracleu33.jpg

flormarmiracleu33-2.jpg

bunlarda diğer yeni miracleler

flormarmiracleu33-5.jpg

bu maviden ben aldımmmmmmmmmmm ama alttaki yeşili falan görmedim yaaaa :26::26::26: neyse bugün hepsine bakarımmmmmm.

bu aradaaaaaa 140 adet ojemmmm olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:65::65::65::65::65::65::65:

you knowww canım bişi sorucam sana birisi bahsetmişti ama hatırlamıyorum kim oldugunuu roon marka bi aseton bütün ojeleri kolaylıkla çıkarıyomuş bi bilgin varmı canımmm.kuaför bi arkadaşımda gördüm geçen gün hemen sipariş verdim banada alıcak malzemecisine giderken:61::61::61::61:

bide watsons magazasından kendi markaları olan bi aseton aldım cumartesi günü ve en zor çıkan simli ojemi bile çıkardıııı tavsiye edebilriimmm:61::61::61:

you knowww canım bişi sorucam sana birisi bahsetmişti ama hatırlamıyorum kim oldugunuu roon marka bi aseton bütün ojeleri kolaylıkla çıkarıyomuş bi bilgin varmı canımmm.kuaför bi arkadaşımda gördüm geçen gün hemen sipariş verdim banada alıcak malzemecisine giderken:61::61::61::61:

bide watsons magazasından kendi markaları olan bi aseton aldım cumartesi günü ve en zor çıkan simli ojemi bile çıkardıııı tavsiye edebilriimmm:61::61::61:

roon bende de var evet cok guzel cıkarıyor ama beyaz lekeler kalıyor ellerimde belkide sorun bende ama guzel bir aseton almakla iyi etmişsin
watsons aseton mu bende alam bakem :52:

bu arada konadı basarmıssın zaten zor bişi deil biraz el işi gerektiriyor ve hayal gucu :51: veritanın siyahını bulursan al cok iyi oluyor desende

roon bende de var evet cok guzel cıkarıyor ama beyaz lekeler kalıyor ellerimde belkide sorun bende ama guzel bir aseton almakla iyi etmişsin
watsons aseton mu bende alam bakem :52:

bu arada konadı basarmıssın zaten zor bişi deil biraz el işi gerektiriyor ve hayal gucu :51: veritanın siyahını bulursan al cok iyi oluyor desende

oyyy süper o zamannnnnn hemen sipariş verdim zaten 1 litresi 6,5 tl ymiş.

canım konad çok basitmiş gerçekten yaaa biraz batırıyorum ellerimi ama olsun :1::1::1:
dün süvariye gittim ama malesef flormarın yeni ojeleri gelmemiş özelliikle şu yeşil olandan almalıyım bayıldım onaaa zoyanın bi yeşili vardı sanırım ona çok benzettim bennn:61::61::61:
veritayada baktım ama hep ama hep aynı renkler vardı kırmızı bordo tonları falan hiç degişik bi rengi yoktu alamadım ama alix avienin hiç görmedigim renklerinden aldımmm bak bi tanesi buuuu inanılmaz güzel duruyorrrr yaaaaaaaaa:69::69::69::69: sırf sim bi oje ama çok az renkte varrrr:69::69::69::69::69:

Eklentiler

• $ggg.JPG
    $ggg.JPG
    146,5 KB · Görüntüleme: 63
Bugünün yeşili Flormar Neon serisinin 07 numaralı ojesi.Tırnağımda üç kat var altına beyaz sürmedim çok neon olsun istemedim çünkü.Üzerine Quick Dry kullanmadım fakat çabuk ve parlak kurudu.Neon ojeler mat kuruyor genellikle ama zaten Flormarın neon ojelerine Pastelin neon ojelerine karşı neon demek için bin şahit lazım.Bu renk tamda desende olduğu gibi çilek sapı gibi :D Fazla meyve sevmem ama yaz meyveleri tam bana göre çilek,kivi ve kiraz vazgeçemem:D Bugün tırnaklarımıda yiyebilirdim.Golden Rose nin nail art ojelerinden kırmızı ile yeşilin üzerine çileğin ana şeklini çizdim .İçini She nin kırmızı ojesi ile doldurdum ve Claire's in nail art ojelerinden sarı ile benekler yaptım.Yeşil ile kırmızı uyumunu her zaman severim .Bu dev çilekleride sevdim :D...

Harika olmuşlar :81: ben birşey sorucam , yeşil ojeyi 3 kat sürdüğünü yazmışsın , üstüne birde kırmızı ve üstüne benekler , Benim üst üste sürdüğüm 2 kat oje kurumazken bunlar nasıl mükemmel şekilde kuruyorlar :77:

Son düzenleme:
Alix Avienin 188 numaralı ojesi .Pembe yoğunlukta ,mavi,altın simler bulunduran bir oje ve 2 katta yeterli oluyor .Alix Avien Flormardan daha iyi sim konusunda bence çünkü Flormarın simleri kuruduktan sonra parlamıyor .Matlaştırıcımı sürdün sorusunu aldığım ojeler Flormarın simlileri.Fırçasını çok sevdim bu ojenin , kalın olması işimi kolaylaştırıyor.Çabuk kuruyan bir oje .Kısacası her yönden sevdim ben bu ojeyi .Birde siz bakın bakalım sevecekmisiniz....

Foto%C4%9Fraf-0004md.jpg

Foto%C4%9Fraf-0004eagp.jpg

Foto%C4%9Fraf-0005pgjm.jpg

daha önce tanıtmışsınnnnnnnnnnnnnnnn benim aldıgımm ojeyiiiiiiiiiiiiiii:62::62::62::62:

Harika olmuşlar :81: ben birşey sorucam , yeşil ojeyi 3 kat sürdüğünü yazmışsın , üstüne birde kırmızı ve üstüne benekler , Benim üst üste sürdüğüm 2 kat oje kurumazken bunlar nasıl mükemmel şekilde kuruyorlar :77:

kurutucu kullanmamıstım onda ama kurudu :52: sanırım alıskanlık yani bilmem :52: genellikle kurutucu kullanırım ama o zaman kullanmamıstım bence al Quick dry

oyyy süper o zamannnnnn hemen sipariş verdim zaten 1 litresi 6,5 tl ymiş.

canım konad çok basitmiş gerçekten yaaa biraz batırıyorum ellerimi ama olsun :1::1::1:
dün süvariye gittim ama malesef flormarın yeni ojeleri gelmemiş özelliikle şu yeşil olandan almalıyım bayıldım onaaa zoyanın bi yeşili vardı sanırım ona çok benzettim bennn:61::61::61:
veritayada baktım ama hep ama hep aynı renkler vardı kırmızı bordo tonları falan hiç degişik bi rengi yoktu alamadım ama alix avienin hiç görmedigim renklerinden aldımmm bak bi tanesi buuuu inanılmaz güzel duruyorrrr yaaaaaaaaa:69::69::69::69: sırf sim bi oje ama çok az renkte varrrr:69::69::69::69::69:

zoya deilde orly ye benziyor rocket scıenceye :52: ama birebir deil tabi

zoya deilde orly ye benziyor rocket scıenceye :52: ama birebir deil tabi

evet evett zoyaya tabiki birebir diildir cnmmm ben hiç yurtdışından oje istemedimmm kociş kızıyo zatennn:5::5:şimdilik trdeki markaların serilerini topluyorumm sonra yurtdışına açılırım artıkın :1::1: ama en çok almak istedigim oje clairesin renk degiştiren ojesi temmuzda bi arkadaşım amerikadan gelicek ona söledim alıcak inşallahhhhhhhh

Disklerim geldi yuppi:-D:-D

Ben diskleri ve damgayi nasil temizleyecegimi bilmiyorum ama onu fark ettim:-D

tatlımm ben asetonla temizliyorummm diskleri ve sıyıracı damga zaten kirlenmiyo ufak noktalar falan kalabilio bazen onuda tırnagınla dokununc çıkıyo hemenn
çok zor çıkıo bu oje yaa

yoooo hiç ama hiç zor çıkmadıııı bende sanırım asetonum oldukça iyi bu konudaaa:1::1::1:

damgaya aseton değirme sakın deseni almaz birdaha damgada kalan desenleri tırnagınla fln kazıyabilirsin cok kolay cıkıyor zten
diskide asetonla temizleyebilirsin

Back