golden rose mi aldıgınız renk sanırım indigo mavisi eğer daha açık istiyorsanız az döküp içine çok az beyaz ekleyebilirsiniz
ama lacivert oje tavsiyesi isterseniz
verita 69
pastel 23
alix avien 163
sende katıl bizeeeeeeee eğer cok ilgileniosan sende blog accoje sürmekte almakta hastalık oldu bende blog sayesinde
Cnmm harikukadee yaptiklrinn keske yakijimda bi arkdsim olsan da bana da yapsaydinnn..tebrik esiorum seniiii
YOU KNOW canım cumartesi günü gittim ve şu flormar u,33 tn aldım aman allahım bu nasıl bir renkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdiye kadar gördügüm en güzel renk bu ssanırım bayıldımmmmmmm
bende bulamamıstım bir arkadasım buldugu yerde kapmıs bana
şimdi o rengi tanımla turkuaz mı ?mor mu?lacivertmi? yoksa hepsimiiiiiiiiiiiii
bşi dicem sen calısıosun sanırım birgun göruselimmi
diskleri kullanamıyorum diyen minnos o disklerde 1 jelatin daha var onuda sökmelisin kuzum merak ettim naptın ne ettin gel yaz
duyun beni canlar
isviçreden getirtme gibi bi durum var konad disklerini ve fakat ben 11 tane disk beğendim oralarda fiyatı ne kadardır ki acaba ona göre elesem :44:
canım tanıdıgınn birine getirticeksen eger ona sor bence en iyi fiyatı o verir ama tr den daha ucuzdur die düşünüorum
kardeşimin arkadaşının kuzenii o yüzden soramam ki alırsa alır işte ama fiyatı ne kadar ona göre alayım diyemem yani...
bende bulamamıstım bir arkadasım buldugu yerde kapmıs bana
şimdi o rengi tanımla turkuaz mı ?mor mu?lacivertmi? yoksa hepsimiiiiiiiiiiiii
bşi dicem sen calısıosun sanırım birgun göruselimmi
oje deli bişi yaaaaaa sürcem bendeacaipp bi renk yaaaaaaaaaa fena yani beyaz ışıkta mor ve turkuaz karışımı bişi oluyo sarı ışıkta tam bir lacivert oluyorrr hava kapalıyken mor lacivert turkuaz oluyorrr güneşli bi havadada siyah bi ojeye yogun şekilde mavi sim sürülmüş gibi duruyorrrrrrrrrr
hiç huyum degildir ojeyi tırnakta 2 gün bekletmek ama bunlar aldıgım günden beri tırnagımda tabi dün silip yeniledim tekrardannnn
evet canımmm çalışıyorum dünya ticaret merkezindeyim evimde avcılarda görüşelim tabikiii mutlakaaaaaaaaaaa
kesin onda bir jelatin daha var mumkun olmayan bir durum anlattıgı cunkubakıcaktı tekrardannnn ama haberrr vermedi bende merakla bekliorummmmmmmm
neden isviçreden getirtiyorsun ki yurt dısındada 5 dolar diskler yani illa konad diyorsan burdan al 10 tl eğer 10 disk alırsan indirim yapıyorlarduyun beni canlar
isviçreden getirtme gibi bi durum var konad disklerini ve fakat ben 11 tane disk beğendim oralarda fiyatı ne kadardır ki acaba ona göre elesem :44:
timambakk cnm benim tırnaklarda bööle durduuutelden çektigim için renk tam belli degilll
mademmm aldınnn senden en kısa zamannnndaaaa beklioruzzzzz fotoooo
sende katıl bizeeeeeeee eğer cok ilgileniosan sende blog acc
tesekkür ederim cnm
eğer istanbuldaysan belki birgun olur neden olmasın
neden isviçreden getirtiyorsun ki yurt dısındada 5 dolar diskler yani illa konad diyorsan burdan al 10 tl eğer 10 disk alırsan indirim yapıyorlar
bekliyorum mutlakaben sizin kadar ilerlemedim daha cook yolum varnormal renkler ve düz seyler sürüyorum ama hoş renklerim oldu.biş gün cekip paylaşırım sizle
born prettyde ucuz ama 2 gundur bir sorun var turkiyede sipariş verilmiyorindirim yaparım dedi evet 100 liralık bi şeyler istersen ama ne kadar indirirsiniz dedim güldü güldü o günkü hava durumuna bağlı dedi
yurt dışında daha ucuzdur diye dedim ben
born pretty de falan daha ucuz değil mi ki ben mi yanlış gördüm yoksa onlar konad değil mi :44:
Yettim yettim:-D
ama malesef iyi haberlerim yok baska bir jelatin var mi diye bakarken diski ciziyordum nerdeyse..
Tek iyi haberim su Antalya ya Watsons acilmis 1 2 ay once yani onerdiginiz ojeleri daha raat bulacagim umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?