Tırnaklar Fora

gördüm canım yazmıştın sen yeşiller eksik morlar çok diye konusuyorduk hep bir mor daha çıkmış ama almadım yani diğer morlara benzer gibi durdu ama sanırım alırım
bu yeşil harika rocket science gibi ama daha koyu ,kirliliği aynı çamur gibi bence almalısın sana bu tarz renkler yakışıyor bu 33 de ekstra cıkanların içinde en mükemmeli ben taksim flormarda baktım yeşil ve moru vardı metroport cok yakın bana ama bakamadım belki yarın bakarım belki daha çok yeşil tonu vardır öyle ümit ediyorum
pastelde çimen yeşili gibi bir oje çıkarmış opak olmaz diye almadım ama sanırım oluyormuş

bu markalar neden yeşil oje üretmiyor satılmaz diyemi :44::44:

Yeşil oje üretsinler kimse almazsa ben alırım

Ben U33'e sardım fena halde, acilen almam lazım. :) Dediğin yeşilden de alayım zaten ben serinin her ojesini alıyorum biri eksik kalırsa olmaz. Benim gibi Flormar sevmeyen birini bile kendine aşık etti bu Miracle Color serisi. :)

Bence de satılmaz diye üretmediler ama artık bakıyorlar herkes her rengi sürüyor, yavaş yavaş yerli markalar da zincirlerini kırmaya başladı. Bence 1-2 seneye kadar daha da muhteşem ojeler üretilecek bizde de. Kısa zaman öncesine dek umudum yoktu ama artık umutluyum. :)

flormar bu aralar aştı o çatlayan ojeler fln metalik gumus ve altın cıkarmıs gumusu birde moru aldım ben catlayan gayette guzel
bak su mavinin nane yeşili ve sarısı var çok güzel
matte serisinde ki renkler morumsu gri var ben aldım işte birde fume cıkarmıs çok güzeldi ama bende cok fume var die almadım belki alırım bence ugra bugunlerde

baskıda hangi ojeyi kullandın cok guzel olmus

bugun flormada yeni renkler buldum morumsu gri-füme-açık mavi-açık yeşil ve birkaç pembemsi renk fotolar gelcek az sonra birde miracle sürprizim var

canım baskıdaaa golden rose nail art siyah rengini kullandımmm gerçekten çok çok belirgin olduuu ben çok sevdim bı disk olayını yaaaa hemde acaip basit

flormara bakamadım bi türlü acaip yogun bi haftasonu geçirdim ama bugün bakıcam inşallahhhhh

bu maviden ben aldımmmmmmmmmmm ama alttaki yeşili falan görmedim yaaaa :26::26::26: neyse bugün hepsine bakarımmmmmm.

bu aradaaaaaa 140 adet ojemmmm olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

you knowww canım bişi sorucam sana birisi bahsetmişti ama hatırlamıyorum kim oldugunuu roon marka bi aseton bütün ojeleri kolaylıkla çıkarıyomuş bi bilgin varmı canımmm.kuaför bi arkadaşımda gördüm geçen gün hemen sipariş verdim banada alıcak malzemecisine giderken

bide watsons magazasından kendi markaları olan bi aseton aldım cumartesi günü ve en zor çıkan simli ojemi bile çıkardıııı tavsiye edebilriimmm

roon bende de var evet cok guzel cıkarıyor ama beyaz lekeler kalıyor ellerimde belkide sorun bende ama guzel bir aseton almakla iyi etmişsin
watsons aseton mu bende alam bakem

bu arada konadı basarmıssın zaten zor bişi deil biraz el işi gerektiriyor ve hayal gucu veritanın siyahını bulursan al cok iyi oluyor desende

oyyy süper o zamannnnnn hemen sipariş verdim zaten 1 litresi 6,5 tl ymiş.

canım konad çok basitmiş gerçekten yaaa biraz batırıyorum ellerimi ama olsun
dün süvariye gittim ama malesef flormarın yeni ojeleri gelmemiş özelliikle şu yeşil olandan almalıyım bayıldım onaaa zoyanın bi yeşili vardı sanırım ona çok benzettim bennn
veritayada baktım ama hep ama hep aynı renkler vardı kırmızı bordo tonları falan hiç degişik bi rengi yoktu alamadım ama alix avienin hiç görmedigim renklerinden aldımmm bak bi tanesi buuuu inanılmaz güzel duruyorrrr yaaaaaaaaa sırf sim bi oje ama çok az renkte varrrr

Eklentiler

• $ggg.JPG
    146,5 KB · Görüntüleme: 64

Harika olmuşlar :81: ben birşey sorucam , yeşil ojeyi 3 kat sürdüğünü yazmışsın , üstüne birde kırmızı ve üstüne benekler , Benim üst üste sürdüğüm 2 kat oje kurumazken bunlar nasıl mükemmel şekilde kuruyorlar

Son düzenleme:

daha önce tanıtmışsınnnnnnnnnnnnnnnn benim aldıgımm ojeyiiiiiiiiiiiiiii

kurutucu kullanmamıstım onda ama kurudu sanırım alıskanlık yani bilmem genellikle kurutucu kullanırım ama o zaman kullanmamıstım bence al Quick dry

zoya deilde orly ye benziyor rocket scıenceye ama birebir deil tabi

zoya deilde orly ye benziyor rocket scıenceye ama birebir deil tabi

evet evett zoyaya tabiki birebir diildir cnmmm ben hiç yurtdışından oje istemedimmm kociş kızıyo zatennnşimdilik trdeki markaların serilerini topluyorumm sonra yurtdışına açılırım artıkın ama en çok almak istedigim oje clairesin renk degiştiren ojesi temmuzda bi arkadaşım amerikadan gelicek ona söledim alıcak inşallahhhhhhhh

Disklerim geldi yuppi:-D:-D

Ben diskleri ve damgayi nasil temizleyecegimi bilmiyorum ama onu fark ettim:-D

tatlımm ben asetonla temizliyorummm diskleri ve sıyıracı damga zaten kirlenmiyo ufak noktalar falan kalabilio bazen onuda tırnagınla dokununc çıkıyo hemenn
çok zor çıkıo bu oje yaa

yoooo hiç ama hiç zor çıkmadıııı bende sanırım asetonum oldukça iyi bu konudaaa

damgaya aseton değirme sakın deseni almaz birdaha damgada kalan desenleri tırnagınla fln kazıyabilirsin cok kolay cıkıyor zten
diskide asetonla temizleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…