Günaydın olayın bütününe değil sadece bi parçasına odaklanıp lanetler yağdıran ülkemin kadınları.
Kadınlar hamaldır ülkemde yerleri siler,bulaşıkları yıkar,ütü yapar,çocukların okuluyla ilgilenir,yemek yapar,akşama kadar hiiiç oturmaz çünkü kendisi insanüstü bir varlıktır yapmak ZORUNDADIR.
Olur da evlilik dışı ilişki yaşar bekaretini kaybederse namussuzdur (peeeh!) Erkek mi? Ona haktır canıım,elinin kiri :) Olur da bu erkek evliyse ve karısını aldatırsa affedilir "yuvamı yıkamam,olmuş bir hata,tek gecelikmiş zaten" diye kandırır karısı kendini.
Sonra bu erkek müsvettesi olur da evlilik dışı çocuk yapmışsa haberi bile yoktur doğduğundan (yersen!) sahip çıkmak zorunda değildir çünkü bu dünyada zaten bir hamal vardır;kadın!
O sahip çıksındır,çünkü o çocuk onun da için de bulunduğu bir anlık zevklerden meydana gelmemiştir,Meryem Ana çıkmış kadın biraz.
Yani diyorum ki hep ezilmeye mahkumsunuz bu kafayla.O kadın hakkında ne iyi ne kötü bir şey diyemem olay başından beri kopuk kopuk aktarıldı.O polis müsvettesi ceza almadı mesela çünkü hukuk bile kadınları hamal gören kafa yapısında.Ben o kadının da normal olduğunu sanmıyorum şu ülkede devletin çıkardığı bir rapora inancım tam değil artık maalesef.