Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile bütünlüğüyle bekaretin ne alakası var. Ya da aile olabilmek sizin için neyi ifade ediyor. Aile olmak evlilik dışı çocuk sahibi oldu diye kızını yok saymak mıdır? Evlilik dışı çocuk sahibi oldu diye oğlunu yok sayan aile gördünüz mü mesela siz hiç. Bu tamamen toplumun kadına bakış açısıyla ilgili. Sokaklar neden evlilik dışı ilişki yaşayanların çocuklarıyla dolu biliyor musunuz? Çünkü o çocuklar YASAK sayılıyor, çünkü o çocuklar AYIP sayılıyor, çünkü o çocuklar NAMUSSUZLUK sayılıyor. Eğer o çocukları doğuran kadınlar dışlanmasaydı o çocuklar sokakta olur muydu hiç düşündünüz mü? Aile olmak demek o aileye mensup bireyi her ne olursa olsun korumak kollamak demektir. Aile olmak sevgi dolu olmak demektir. Bakın bu sitedeki kadınların aile bütünlükleri tam ama içinde bulundukları aileler gerçekten aile mi mesela? Kocasından dayak yiyen, kendi çocuğunu bile doğru düzgün sevmesine izni olmayan, sürekli eşinin ailesinden psikolojik ve fiziksel şiddet gören, aldatılan, her kavgada sokağa atılmakla tehdit edilen kadınlarımızı okuyoruz hergün bu sitede. Geldikleri sosyo kültürel yapıya bakın aile bütünlükleri tam da sizin anlayışınıza uygun aslında. Sizin yaptığınız da işte bu, kadının kadına düşman olması. Neden biliyor musunuz çünkü büyük ihtimal sizin de sahip olmakla övünebileceğiniz tek şeyiniz bu.bunun bekaret tabusuyla ne alakası var evlilik dışı ilişki yaşayanların evlatlarıyla dolu bu sokaklaraile bütünlüğüne inanmıyorsanız bunu meşrulaştırmayın bari..
AYNEN ÖYLE bebeğin nasıl acı çekerek öldüğünü koyduk kenara bunu konuşuyoruzDiğerleri (erkek katiller) daha suçluydu da; bu fedakar anne neden muebbete hapsoldu dıye mi,sorguluyoruz şimdi!!
bunu savunanda gram annelık duygusu,gram insanlik yoktur..AYNEN ÖYLE bebeğin nasıl acı çekerek öldüğünü koyduk kenara bunu konuşuyoruz
keşke sadece bakamamakla kalsaydı değil mi.bunları yapmaması o bebeğe sahip çıkmak istediğini gösteriyor bence
yoksa zaten en baştan bi çöp tenekesine atardı birçoklarını gördüğümüz gibi
ama o bakmayı her türlü zorluğa rağmen bakmayı seçti ama bakamadı
burda ahkam kesen insanlar hiç bdv okumamış türkiyede yaşamamış gibi davranıyor
sevgilisinin evli olduğunu 1 sene sonra öğrenenleri burda okumadık çünkü
sadece erkek arkadaşı var diye kendi ailesi tarafından canlı canlı gömülen 17 yaşındaki kız türkiyede yaşamıyordu
zihinsel engelli çocuğa tecavüz halinde suçüstü yakalanan bir parti il başkanı serbest bırakılırken de adalet vardı
tecavüze uğrayan 8 yaşındaki çocuğun ruh sağlığı bozulmadı diyen rapor veren adli tıp da muz cumhuriyetinde zaten
ve bu ülkede bugün adalet yerini buldu
içiniz rahat etsin
bebeğini direk öldürmediği için suçlanmayacağını düşündü.diğer davalardan çıkan kararlar yanlış diye yada kadını suça itenler sıyrıldı diye bu kadının canavar olduğunu değiştirmiyor.kadının müebbet alması doğru bebeğinin babasının hiç bir şey olmamış gibi olaydan soyutlanması elbette yanlış.fakat konu kadının masum olduğuna gidiyor nerdeyse.yoksa hem fikirim sizle sadece kadın suçlu değil.cinayete azmettirici olanlarında ceza alması gerekirdi.
hanımefendiciğim ne yazarsanız yazın ne bahaneler sunarsanız sunun gerekçeleriniz ne olursa olsun bir bebeğin ölümünün asıl sorumlusunun anne diye geçinen varlık olduğu gerçeğini değiştiremeyiz..baba vasıfı bulunmayan bir karaktersizin varlığı,asarım keserim diyen vicdan yoksunu şeref yoksunu bir ailenin varlığı dahi bu durumu değiştirmez..kadın istediği zaman istediği erkekle yatar kalkar çocuk yapar anlayışı sadece bu ülkenin kara tabusu değil..ülkemize bu kadar düşman olmayın,dünya ülkelerinin güncel haberlerini gidişatlarını takip ederseniz bizde var olan bu tabunun daha da beterlerinden bizi koruduğunu görürsünüz...işaretlediğim yerdeki ben kimim önce bunu sormak istiyorum size..hiç eşimden şiddet görmedim çok şükür ..kayınvalide dertlerimde olmadı benim..ailemizde hoşgörü ve saygı hakim..sorumluluk bilincimiz olması gereken bilgiler üzerindeki hakimiyetlerimiz bize yetiyor..yeterli kariyere sahibim..toplum içinde iyi bir konumda sağlam bir bireyim..dayak yiyen ailelerin sosyo ekonomik pozisyonlarını bana endekslemeniz ilginç olmuş..sanırım size göre olmam gereken (konu tartışmaya gitmesin ama hem yorumuma bakıp hem avatarıma bakıp basma kalıp bir yorum yaptığınız için yazıyorum bunu)başımdakini çıkarıp her türlü ortama girip istediğim insanlarla birlikte olup ağzıma kilit vurmayıp bildiğim gibi yaşayıp (özgürlük anlayışınız bana göre farklı) ben özgürüm ayaklarıyla yaşayıp kimseye eyvallah demememle eş değer...çünkü bekareti tabulaştırdığım için görünüşüm için benim cahil olup dayak yiyen hakaret işiten bir birey olmam kaçınılmaz değil mi.çünkü eğitim durumları doktorolarda olup üst düzey maddi imkanlara sahip olan hiç kimse şiddet görmüyor herkes çok mutlu çocuklarının doğacağı tarihlere kadar hayata kendileri yön veriyorlar..hayat magazinlerde göründüğü gibi değil,saygılarımla.Aile bütünlüğüyle bekaretin ne alakası var. Ya da aile olabilmek sizin için neyi ifade ediyor. Aile olmak evlilik dışı çocuk sahibi oldu diye kızını yok saymak mıdır? Evlilik dışı çocuk sahibi oldu diye oğlunu yok sayan aile gördünüz mü mesela siz hiç. Bu tamamen toplumun kadına bakış açısıyla ilgili. Sokaklar neden evlilik dışı ilişki yaşayanların çocuklarıyla dolu biliyor musunuz? Çünkü o çocuklar YASAK sayılıyor, çünkü o çocuklar AYIP sayılıyor, çünkü o çocuklar NAMUSSUZLUK sayılıyor. Eğer o çocukları doğuran kadınlar dışlanmasaydı o çocuklar sokakta olur muydu hiç düşündünüz mü? Aile olmak demek o aileye mensup bireyi her ne olursa olsun korumak kollamak demektir. Aile olmak sevgi dolu olmak demektir. Bakın bu sitedeki kadınların aile bütünlükleri tam ama içinde bulundukları aileler gerçekten aile mi mesela? Kocasından dayak yiyen, kendi çocuğunu bile doğru düzgün sevmesine izni olmayan, sürekli eşinin ailesinden psikolojik ve fiziksel şiddet gören, aldatılan, her kavgada sokağa atılmakla tehdit edilen kadınlarımızı okuyoruz hergün bu sitede. Geldikleri sosyo kültürel yapıya bakın aile bütünlükleri tam da sizin anlayışınıza uygun aslında. Sizin yaptığınız da işte bu, kadının kadına düşman olması. Neden biliyor musunuz çünkü büyük ihtimal sizin de sahip olmakla övünebileceğiniz tek şeyiniz bu.
kadının psikolojini bu kadar iyi biliyor olman çok ilginç. dışarıdan bakınca normal olmadıAkli durumu yerinde olmayan bir insandan bahsediyoruz farkındasınız değil mi ? kadın normal değil yani, senin benim gibi mantıklı düşünemiyor. Gitmiş kafası yok, düşünemiyor, algılayamıyor, bir bebeğin tek başına hayatta kalabileceğini hangi normal insan düşenebilir sizce ? O bebeği alıp hangi normal insan hareket etmiyor diye hastaneye götürür ? Kadın sadece bunu değil mantıklı hiç bir şeyi düşünemiyor, hala kadını suçlayıp yok yatmasaydı adamla, yok bebeği yaparken iyi bakarken kötü diye yorum yapmak ne kadar akıllıca değil mi ? Burada yapılan yorumlardan bile Türkiye'nin durumu çok açık görülebiliyor. Evlilik dışı ilişkiye şiddetle karşı bir insanım, değil bir bebeği bir kediyi bile yalnız başına bırakıp gitmek insancıl olamaz, ama burada sıra dışı bir durum var, bunu görememek, kadına suçu yüklemek, yapıyorsa bakacak, adamla yatmış, pis suçlu diye kadını yaftalamak en hafif tabirle körlük olur. Tabii kadını suçlamak en kolayı, kolayına kaçınız tabii, bugün çok beğenip, haklı bulduğumuz o adalete inşallah muhtaç olmayız...
evlilik dışı ilişki yaşayana kim ne demiş ki toplumda. dense bu kadar yaşanmaz bence. ama evlilik dışı yaşıyorsa günahsız olan çocuğun ileride yaşayacağı şeyleri göğüslemesi lazım. kendi ruhunu ya da bedenini tatmin ederken uygarlık ya da çağdaşlık ya da adı her ne ise başka suçsuz bir hayatı harcayamaz.Biz de suçlutuz zaten. Her evlilik dışı ilişki yaşayana başka başka gözlerle baktığımız için. Hamile kalanları sıpdırmaz ettiğimiz için. Bu toplumda bırakın evlilik dışı ilişkiyi hamile ve boşanmış kadınlara bile ne gözlerle bakılıyor eğer tek yaşıyorsa.