Bizim gibi ülkelerde ne yazık ki bu iki yüzlü ahlak anlayışını en çok kadınlar yaratıyor. Bu sitede bile öyle. Bence bir kadın isterse evlenir, isterse evlenmez. Bebek sahibi olmak istiyorsa olur, istemiyorsa olmaz. İster evlenir hamile kalır, isterse evlenmeden çocuk sahibi olur. Bu tamamen kadının kendi insiyatifine bağlı. Ama bakın bu sitede bile evlilik dışı cinsel ilişki yaşadığını söyleyen kadınlar neredeyse lince uğruyor.
Neden biliyor musunuz? Çünkü kadınlarımız bekaretleriyle övünüp bunu bir üstünlük meselesi olarak görüyorlar. Çünkü kadınlarımızı da anneleri böyle yetiştiriyor. Yani bu tip olayları yaşayan kadınları toplum dışına itmek için erkeklere gerek bile yok aslında. Kadınlarımız bacaklarının arasında neredeyse hiçbir işe yaramayan bir zarla övünmek yerine azıcık akıllarıyla, yetenekleriyle, başarılarıyla ön plana çıkmaya çalışsalar, kadınlarımız kadınlarımıza destek olsalar, kadınlarımız kızlarını bu anlayışın dışında yetiştirseler belki de yıkacaklar içinde bulundukları zindanı ama zindanda olduklarının bile farkında değiller.
Şimdi bu olayda kim suçlu diye sorsanız bana belki de en az suçlu olan bu kadın. Evet hiçbir yaratık evladını bu şekilde bırakmamalı. Zaten ben bu kadının yaşadıkları dolayısıyla akıl sağlığının da çok yerinde olduğuna inanmıyorum. Ama ya onu o hale getirenler? Onlar bu iki yüzlü ahlak anlayışına göre gayet masum çünkü namuslarını koruyorlar, şereflerini koruyorlar. Ama bence en büyük namussuzluğu ve şerefsizliği yapıyorlar.
Tecavüze uğrayan kadının namusu kirlendi diye ailesi tarafından öldürüldüğü, tecavüzcünün aflarla falan iki üç yıl bile yatmadan serbest bırakıldığı bu ülkede zaten başka da bir sonuç beklenemez.
Bize de kadınlar olarak övünebileceğimiz en büyük meziyet olarak elimize kocamız dışında başka birinin elinin değmemesi kalır. Gerisi hikaye.