ısınma hereketlerini yapıyomusun gulbacım
Memişler büyüdü ama karın bölgemde birikim başladı. Korktum valla dikkat edicem biraz daha... Regli iken de yapıyorum bir sorun olmuyor. Kitapta yapılmaz diye bir bilgi hatırlamıyorum... Yüzümde bir değişiklik yok. Köprü hareketi bekleyerek yaptığımda beni yoruyordu son 2 gündür hiç beklemeden peşpeşe yapıyorum kolay olmaya başladı. Son harekette el bileklerim isyanlarda, 13'te bile zorlanıyorum nasıl geçicem 15'e gerçi hep böyle diyorum sonra geçiyorum.. Onu da bilemedim ya neyse.. Karnımı problem ettim valla napsam da eritsem. Acaba diyorum bu da bir aşaması mı bu hareketlerin.. Kilomda bir fark yok şu an. Şimdilik bu kadar..
arkadaşlar özellikle de sonuç alanlara soruyorum 3.ve 4.hareketlerde kafayı öne eğip ondan sonra mı nefes alıyorsunuz bir türlü anlamadım yaaa
2.kitapta var ısınma hareketleri
Isınma hareketlerinden biraz bahsedebilir misin?
Dün akşam 15'e geçtim. Nasıl bir baş dönmesi ve miğde bulantısı yaptı anlatamam.. Ölüyorum sandım.. 1 saat sonra geçti.. Ama ne zaman ayağa kalksam bir başdönmesi.. Korktum açıkçası.. eyvahedigeldismile
Ama çok güzel bir gelişme var yüzüm toparlandı. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Gülme çizgim hafifledi ve daha sıkı cildim dünden beri farkettim bunu. Düşünüyorum başka ne yaptım diye.. Aynı kremi kullanıyorum değiştirmedim. Beslenmem de değişmedi. Ayy çok mutlu oldum.. Memişler zaten bomba..
Darısı sizlerin başına da şimdi ben akşam nasıl devam edicem ya yine başım döner miğdem bulanırsa...
Bir de karnımdaki şişlik devam ediyor.
Son durum budur.
Sizler de yazın değişiklikleri gözlemlerinizi...
Umarım baş dönmen sadece o gün için geçerlidir sonra bidaha olmamıştır.bende son 2 harekette mde bulantısı yaşıyorum özellikle son hareketin sonları ölüm gibi oluyor ki daha 7 yapıyorum
sanırım benimde göğüslerde birazcık büyüme yaptı bide karın şişliği bende de var iştahım çok açık bu aralar yedikçe yiyesim geliyor kiloda almışım bunu tibete değilde boşboğazlığıma bağlıyım değilmi :))))) benim kilo vermem lazımdı yaaa :)
bende de 1-2 kilo farkettiBen 1 kilo aldım...galiba...gün gün 49-50 arası değişiyor. Şimdilik porblem değil ki zaten göğüsler büyüyünce kiloya etkisi olacaktır. İştahım açılmadı benim hatta sıcaklar dolayısıyla azaldı bile... Bakalım 21'e nasıl gelicem.. boshayallersmile
ısınma hareketleri 12-13 tane ve bu beş ayini yaparken zorlananlar için beş ayinin yerine yapılabilecek hareketler.