bugun son 9 tekrari yaptim. yarin 11 tekrara basliyorum. gercekten iyi geliyor bana. oyle cok belirgin bir fark olmadi daha belki ama iyi hissediyorum. en guzeli de: bir adet orta halli varisim var. daha dogrusu sanirim yakinda 'vardi' diyecegim cunku kaybolmak uzere oldugunu gordum bugun. cok sevindim:)
ay canım benim inşallah güzel etkilerini görücem bende :))))11 tekrara basladim. tek yaptigim egzersiz bu ve tabi ki yeterli degil. bir suredir geziniyorum buralarda ve callanetics i kesfettim. birer gun arayla da onu uygulamayi dusunuyorum.
tibet insallah hep olacak. demirbas egzersiz:)
Magrenta gercekten ben de cok sevindim. insallah sende de ayni gelismeler olur.
ya arkadaşlar tibetin etkileri ne zaman kendini göstermeye başlıyacak acaba ben yarın 9 a geçiyom ama daha bişey yok nedendir sizce?????
canım ben 11e geçtim şu zamana kadar 3 defa yapmadım bu hafta tatildeydim 1 gün yaptım 1 gün yapmadım 2 kere yapmamış oldum tekrar başlamak istenmedim bir daha ara vermiyecem çünkü :))) neyse bu zamana kadar pek birşey olmadı ilk zamanlarda idrarda bi koyuluk ve koku vardı hala var bir ara başta bulanıklık yaptı baş ağrısı yaptı ve bitti şuan için herhangi bir değişiklik olup olmadığını bilmiyorum lakin inanılmaz bir iştah var bende kilo aldım hatta bu durumu tibete değil kendi öküzlüğüme bağlıyorum aa bide alt karın kaslarım 2.hareketten dolayı çalışıyor ve biraz şişlik oldu kas oluşumu öncesi şişermiş diye okumuştum bilmiyrum doğrumu :) şimdilik bu kadar pzt 13e geçiyorum tam gaz devam edelim kızlar sonuçta uzun süre sonra bir etki yaratıyor sırf meraktan yapıyorum güzel gelişmeler için devam edelim :))lmaz:
bencede canım hayat boyu bir egzersiz bu tibet yılmak yokkkk :))))Karın şişliği bende de var. Ben de inşallah kas oluşmasındandır diyorum. Hareketlerimde hala 15'deyim halbuki 19 olmalıydı bu hafta.. P.tesi geçicem 17'ye Allah kısmet ederse..
Ben de gelişmelerin uzun vadede olacağına inanıyorum. Saçların siyahlaşması, bedenin sıkılaşması daha genç gösterme hep zamanla olacaktır. Yeter ki sabırla devam edelim. Bu öyle birkaç belirti alınca bırakılacak değil hayat boyunca yapılacak egzersiz programı bana göre..
hareketlerde nefesi nasıl alıp nasıl veriyosunuz arkadaşlar
bencede canım hayat boyu bir egzersiz bu tibet yılmak yokkkk :))))
zorlandığımız yerlerde nefes veriypruz canım arka sayfalarda detaylı anlatımlar olucaktı bir bak istersen
ben 2 gündür terimin çok kötü koktuğunu farkettim hatta farkettirildimdesevindim heryerden toksin atıyorum yaşasın dieeee
bu arada adet oldum ve yapmaya devam edihyorum bi bıraksam birdaha başlayamam vallahiiiibayanssulusmile
canım baktım ama göremedim sana şunu sorucam 3.ve 4.hareketi nasıl yapıyorsun
bende 2.kitap var ordaki anlatımla videolar farklı nefes işi kafama takıldı açıklarsan sevinirim