Tibetin Gençlik Pinari 5 Hareket

• Konu Sahibi Konu Sahibi dids
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba hanımlar ben 17 ye geçince hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım nedense çok rahatsız hissediyorum Tibet’e alışınca böyle çok boş geçiyor acaba hamileyken hangi ayinlerini yapabilirim

Merhaba canım gebelikte tüm hareketlerin alternatifi var mı acaba ?

Merhabalar ben Tibet’i kasım ayından beri düzenli olarak üçle başlayarak yaptım şu an 21’de düzenli olarak yapıyorum ve gelişmeleri sizinle paylaşmaktan şu an onur duyacağım saçlarımdaki beyazlar azaldı inanabiliyor musunuz saçlarım eskisi kadar beyaz çıkmıyor cildim gençleşti omurga duruşum genişleşti spora ara veriyor olsam da asla vücudum kendisini salmıyor kolumun altındaki sarkma geçti karnım kilo alsam da çok düzenli ve sıkı bir şekilde alıyorum inanılmaz bir disiplin uyku düzenimi bile kontrol irade gücü yükledi ibadetlerimi kusursuz yapmaya özen göstermemi sağladı ve daha niceleri

Gözlerim eskisinden daha keskin görmeye başladı elhamdülillah tabii bunların hepsinin sebebi Allahın izniyle olması Rabbi alemin şifayı farklı noktalara vesileler yerleştirmekten hoşnut olur biz bu vesileyle Allahın rahmetinden faydalanıyoruz

Şu an çok heyecanlıyım sizler neler söyleyeceksiniz sizler de gelişmeler nasıl kızlar

Merhaba canım gebelikte tüm hareketlerin alternatifi var mı acaba ?
Merhaba gebeyseniz bu hareketleri oturarak yapabiliyorsunuz ben seminere katıldım seminerde bize bacaklarından rahatsız olanların hareketleri düşünerek oturarak yapabileceklerini söyledi tıpkı limon yemek gibi limonun tadını düşündüğümüzde bile ağzımız ekşi ya hareketleri düşünceyle yaptığımızda da aynı etkiyi alıyoruz

Sibel,hareketlerden sonra kesinlikle dus alman lazim.Bakalim sen de kilo ile ilgili bir degisiklik olacakmi.Ama hareketler cok daha enerjik yapiyor.
Duş almanın sebebi nedir acaba vücuttaki toksinleri attığı için mi belki ben duş almadığım için vücudumda böyle bir ağırlık hissediyor olabilirim kendimi manitan olarak çok iyi hissediyorum vücudunu ağırlık hissediyorum

Bende de bir ara boyun ağrısı oldu vücut protesto ediyor resmen bu hareketi biliyor musunuz vücutta bir iyi olmamızı isteyen bir de iyi olmamızı istemeyen birileri var gibi ama düzenli olarak yap azminin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yok zamanla geçiyor boyun da alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…