Konu biraz canlansin kimsecikler yazmiyor
17. Tekrardayim Pazar gunu 19 a gecicem acikcasi bazi degisimler cok inanmak yani sartlanma ile oluyor sanirim ben o kismi beynen beceremedim galiba
Ben basit egzersiz olsun birde beyazlamadan yana fayda gorenleri okudugum icin basladim
Beyazlama icin cok erken belki 8-9 ayda gozlemlenebilecek bise ve haraketlerde 1. Haraket haric bas boyun da calistigi icin etkisi olacagina inaniyorum birakmazsam yazacagim muhakkak
İlk basladigimda kacta yatarsam yatayim erken uyanma etkisi oldu enerji verdi ama 9.tekrardan sonra o etkisini kaybettim neden bilmiyorum birde boynum omuzlarim katur kutur sesliydi benim su anda yok gayet yumusadi durusum daha duz bunlar bile birseydir
Onun disinda ter idrar kokusu olmadi bende kalkar kalkmaz dislerimi fircalayip haraketleri yapiyorum ben
Baslayacaklara tavsiyem 7.tekrara kadar bir sorun olmasada 7.tekrardan sonra aclik gerekiyor yaparken bir yudum su bile bende mide bulantisi yapiyor
Kendi etrafinda donup,2. Haraketle karin mide kismini calistirinca bayagi bayagi mide bulantisi yapiyor
Rahatsizlik yasamamak adina bos mide ile yapin
Sizlerden baslayan devam edenler deneyimlerini yazsada motive olsa bizede