- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Ben de rüya görmekten yoruluyorum bi de çok etkisinde kalıyorum.Açıkçası çok ilginç bir dönemdeyim.Yataktan kalkamıyoruk boğaz ağrım geçmiyor hasta geziyorum ama mutlaks sabah ıkına tıkına tibet yapıyorum...Vücudumun geçiş süreci diye düşünüyorum..5 tibetteyim çok zor yapıyorum hayret bişey çünkü zamanında 21 yapan insanım yaniiki gündür sürekli olarak rüya görmeye başladım. iş hayatımda ve özel hayatımda herhangi bir sorun ve değişiklik de yok herzanan ki gibi keyfimde yerinde o yüzden rüya görmeyi ve bunları hatırlamayı tibete bağlıyorum. benzer durumda olan var mı acaba
o yorgunluk dönemi bende de vardı 1 hafta kadar sürdü. yorgunluğun bitmesiyle rüyalar başladıBen de rüya görmekten yoruluyorum bi de çok etkisinde kalıyorum.Açıkçası çok ilginç bir dönemdeyim.Yataktan kalkamıyoruk boğaz ağrım geçmiyor hasta geziyorum ama mutlaks sabah ıkına tıkına tibet yapıyorum...Vücudumun geçiş süreci diye düşünüyorum..5 tibetteyim çok zor yapıyorum hayret bişey çünkü zamanında 21 yapan insanım yani
21de yaklaşık 1 ay kalmışımdır belki daha az..o yorgunluk dönemi bende de vardı 1 hafta kadar sürdü. yorgunluğun bitmesiyle rüyalar başladı21 de ne kadar süre kaldın prenses sen ne gibi etkiler görmüştün o süreçte
vaayyyy ne kadar güzel etkiler bunlar umarım tez vakitte bende görürüm bu etkileri ben tibeti bırakmak niyetinde değilim hayatımda düzenli olarak yaptığım tek şey diyebilirim21de yaklaşık 1 ay kalmışımdır belki daha az..
Bence hazır değildim haftada bir artış çok çabuk, vücut kaldıramıyor ve istikrar sağlamıyor.O zaman çok acele ettim bi an önce 21 olsun diye.Bu sefer uzun sürede varmayı hedefliyorum..Tibet hayata yerleştirilmesi gereken bir felsefe..Ben önceki yaptıklarımda tibeti yük gibi hissediyordum yani gün içinde ona zaman ayırmak işkence geliyordu hele 21 sayı bayağı uzun sürüyor..Şimdi 5 sayıdayım 3 hafta böyle gidip sonra belki artırırım bu sefer yavaş gideceğim..Kitabını da okudum önemli olan yapmak ; zaten elbet bir gün 21 e ulaşırsınız diyordu..
21 tekrar beni çok enerjik yaptı söylemişimdir ayrıca cildim çok güzelleşti, yaşam enerjim çok arttı, vücudum daha güzelleşti , sabahın köründe gözlerim açılıyordu , uzun yıllardır ilk kez istediğim kiloya bu kadar yaklaştım..Tabi su da hayatıma girdi onun da etkisi olmuştur bilemiyorum.
Çabuk artırdığım için 21 de kalamadım önce 3e düştüm sonra da bıraktım acele etmemek lazımmış diyorum..
O dönemde başka bişey yapmıyordum yürüyüş ama o da düzenli değildi tibet gibi...vaayyyy ne kadar güzel etkiler bunlar umarım tez vakitte bende görürüm bu etkileri ben tibeti bırakmak niyetinde değilim hayatımda düzenli olarak yaptığım tek şey diyebilirimbaşka bir spor yapıyor musun? callanetics topiğnde takılıyorum şimdi sanırım onada başlayacağım
şahane sonuçlar alacağından şüphem yokO dönemde başka bişey yapmıyordum yürüyüş ama o da düzenli değildi tibet gibi...
Şimdilerde hafifletilmiş şeyda coşkun diyeti ,yürüyüşe ayrıca da pilatese devam ediyorum umarım hepsi birleşip iyi etkiler bırakırlar...
Asıl mucize diyebileceğimiz etkiler 21 de uzun süre devam edince ortaya çıkacak bakalım o günleri görebilmek dileklerimle
ben yapıyorum hemde alternatif hareketleri kulllanmadan. 2. kez reglime denk geldi herhangi bir olumsuz etki gözlemlemedim henüzRegl günlerinde tibet yapıyor musunuz?
Yeni başlamıştım ama regl denk gelince bugün yapmadım. Regl kesintisi yaşayanlar oldu diye tereddütteyim.
Teşekkürler cevabınız için akşam devam edeyim o zaman.ben yapıyorum hemde alternatif hareketleri kulllanmadan. 2. kez reglime denk geldi herhangi bir olumsuz etki gözlemlemedim henüz
canım nasılsın?durumlar nedir varmı istediğin gibi incelme?sevgili arkadaslarim 21 tekrar ikinci haftadayim.
bazen 4 ve 5 yerine alternatif hareketleri yapiyorum çünkü yatakta yaptigim icin bileklerime cok yük biniyor.
var mi böyle alternatif hareketleri uygulayan benim gibi
Yatakta daha zor denemiştim mecbur kaldığımda..Aerobik matları satılıyor fiyatları da gayet uygun onu kullanabilirsin.Decalthrondan almıştım ben 6 liraya...sevgili arkadaslarim 21 tekrar ikinci haftadayim.
bazen 4 ve 5 yerine alternatif hareketleri yapiyorum çünkü yatakta yaptigim icin bileklerime cok yük biniyor.
var mi böyle alternatif hareketleri uygulayan benim gibi
ayy canim ya incelmedigimi görüp bir gazla ne bulduysam yiyip üstüne 2 kilo aldimcanım nasılsın?durumlar nedir varmı istediğin gibi incelme?
ayy canim ya incelmedigimi görüp bir gazla ne bulduysam yiyip üstüne 2 kilo aldim(( bende durumlae pek ic acici degil..
sen güzel haberler ver bari..