- 17 Ocak 2013
- 288
- 443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar sac icin normalden hizli uzama yazan arkadaslarimiz var ama beyazlamaya iliskin kimse birsey yazmamis beyazlariniza iyi geldimi
[
Beyaz saçlar önce sararıyor sonra eski rengine dönüyor
Çiğdem hanım Siz hiç bırakmadınız değilmi?sizin yorumunuzu okuduktan sonra başladım inşallah bırakmadan devam ederim
donerken zit yönde iki objeye gozlerini odakla canim ve bitirdiginde ellerini gogsjne çapraz sekilde göğsüne koyarak ayak parmaklarina bir seyleri dikkatle okumaya calisir gibi bak bas donmen gececektir.ama vertigon filan varsa yapman sakincali donmeleri onu da soyliyim.21 tekrarin 3. Gunundeyim ve mide bulantisi sorunum acta yapsam devam ediyor kendi etrafinda donme sonrasi bayagi kotu hissediyorum cozum bulan var mi? Devam ederse birakicam sanirim cunku bir gayret diger haraketleride yapip bitiriyorum ama zorluyor beni
Hızlı dönüyor olabilir misin acaba ben de öyleydim ama bu kadar ilerlemişken bırakmak iyi olmaz dinlene dinlene yaparım ben olsam..Tam da gerçek faydaları göreceğin seviyeye gelmişsin.Tabi vücut senin.Biraz dinlenin diyorlar zaten baş dönmesiyle diğer hareketler yapılmıyor.21 tekrarin 3. Gunundeyim ve mide bulantisi sorunum acta yapsam devam ediyor kendi etrafinda donme sonrasi bayagi kotu hissediyorum cozum bulan var mi? Devam ederse birakicam sanirim cunku bir gayret diger haraketleride yapip bitiriyorum ama zorluyor beni
Bildigim yok cnm birde bitiste senin dedigini yapayimdonerken zit yönde iki objeye gozlerini odakla canim ve bitirdiginde ellerini gogsjne çapraz sekilde göğsüne koyarak ayak parmaklarina bir seyleri dikkatle okumaya calisir gibi bak bas donmen gececektir.ama vertigon filan varsa yapman sakincali donmeleri onu da soyliyim.
faydali etkilerini gördün mu acaba
Yok zaten donup bekliyorum 2. Harakete hemen yaparsam cok ozur diliyorum cikarma evresine gelirim orta hiz ustteki arkadasin yazdigini bir deniycemHızlı dönüyor olabilir misin acaba ben de öyleydim ama bu kadar ilerlemişken bırakmak iyi olmaz dinlene dinlene yaparım ben olsam..Tam da gerçek faydaları göreceğin seviyeye gelmişsin.Tabi vücut senin.Biraz dinlenin diyorlar zaten baş dönmesiyle diğer hareketler yapılmıyor.
21 devrildim yapmadim valla yalan yok ama 21 e kadr bir disiplin bir disiplin di yaniYa huhuhuuu unıttunuz mu burayı :)