- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.121
Çok teşekkür ederim . Araştırdım dün okuyunca burasıda çok faydalı olur
Şimdi geldi hahaah
Başladın mi pekiÇok teşekkür ederim . Araştırdım dün okuyunca burasıda çok faydalı olur
Başladın mi peki
Ok başlarsan gel bize katıl listeye alirim seni iste etkileri falan konuşuruzHayır başlamadım niyetimi aldım yarın için
Ok başlarsan gel bize katıl listeye alirim seni iste etkileri falan konuşuruz
Bak ilk sayfada 2 tane detayli video var birde listemiz,sayfalari atlaya atlaya diger kişilerin de yorumlari yaşadıkları falan var
Beklerim her zaman
Yok her gun bildirim zorunlu değilYarın burdayım inşallah başlıyorumçok iyi olur . Şuan detaylı videoya bakıyorum. Günlük olarak burada bildiriyoruz yaptığımızı galiba ?
Dün baktım ama bulamadım kimler yapamaz epilepsi hastaları için zararlı mıdır ?Yok her gun bildirim zorunlu değil
Ama istersen bildir yani yok demeyiz
Tekrarlari arttirinca iste yaşadığın etkiler olunca yazıyoruz
Geçmiş olsun sen mi epilepsisin? 1.hareket sakıncalı olabilir bunun içinDün baktım ama bulamadım kimler yapamaz epilepsi hastaları için zararlı mıdır ?
Annem epilepsi hastası nöbet geçirmiyor bayadır düzenli ilaç kullanıyor ... son nöbetini geçireli 7 yıldan fazla oldu . Birlikte yapalım diye konusmustuk . Emin olamadım zararı olur mu diye teşekkür ediyorum tekrar ilginiz için.Geçmiş olsun sen mi epilepsisin? 1.hareket sakıncalı olabilir bunun için
Genellikle hamileler ve kalp hastalari tibet zorlar...bak 2.videoda detayli açıklama var
3 ay içinde nöbet gecirildiyse 1 haraket önerilmiyor ama riske girmesin bence ne olur ne olmaz...Annem epilepsi hastası nöbet geçirmiyor bayadır düzenli ilaç kullanıyor ... son nöbetini geçireli 7 yıldan fazla oldu . Birlikte yapalım diye konusmustuk . Emin olamadım zararı olur mu diye teşekkür ediyorum tekrar ilginiz için.
Var var olmaz mı ? Ben de oldukça eş zamanlıklar yaşıyorum ya, oldukça da dikkatli olmak lazim ha onu düşün bunu düşünme falanBu egzersizlerin telepatik gücü ortaya çıkarma veya artırma gibi bir etkisi var mı acaba. Zira benim şu aralar baya baya ortaya çıkmaya başladı da bu etkiler egzersizden dolayı mu yoksa başka şeyler mi tetikledi bilemiyorum. En basitinden o kadar alakasız bir olayı düşünüyordum ki tam o sırada bir yakınım düşündüğüm konuyu bana sordu. Yani bu tarz şeyler çogalmaya başladı
Ama güzel bir şey bence. Bari geliştirsem de millete düşüncelerimi bu yolla aktarsam
Ohooo müthiş bir şey buVar var olmaz mı ? Ben de oldukça eş zamanlıklar yaşıyorum ya, oldukça da dikkatli olmak lazim ha onu düşün bunu düşünme falan
Vay telefonunla yarıştasın haOhooo müthiş bir şey bu
Mesaj göndermek istediklerim üzerinde hemen çalışmaya başlayayım
Ben daha şu sıralar fark ediyorum. Eskiden ayda yılda bir olurdu ama şu aralar nerdeyse hep olmaya başladı. Hele bir de şey vartelefona ciddi ciddi çok odaklanıp bakınca herhangi birinden mesaj geliyor ahahahhhhhah.
İlk başta baya baya şok olmuştum bu duruma ama üzerinde durmamıştım.
Eh yapıyoruz biz de kendimizce bir şeyler işte hihihVay telefonunla yarıştasın ha
Aslinda kilit nokta istemek ve bilmek
Istiyorsun ve olucağını biliyorsun bu kadar.
O enerji seviyesinde olunca inanilmaz bir senkron oluşuyor
Telefonun ayarını bozma kız