● Tibet Kızları ●

Nabersiniz kızlar bugün son 11 tekrarı yaptım yarın 13
Ah bi zor geldi yalan yok 11
hatta 2 gun oyle bir bacak ve popo kas ağrılarım oldu ki eşime saatlerce masaj yaptırdım da oyle geçti ama sonrası sıkıntısız hem kas ağrısı iyidir işe yaradığının ispatı gerçekten de sekillenme devam ediyor...şu zamana kadar en sevimsiz yanı 1 tane sacma sapan sivilce çıkartması oldu cene ucumda,ben ki ergenligim sivilceli geçti de böylesini ilk defa gördüm kendimde...deri altı şiş ucu yoktu ama dokununca sanki su toplamış hissi neyse ki uc verdi ve sönmeye basladi cok hafif kaldı,ellemeden kendi kendine gidiyor
En en en şaşkın olduğum şey regl oldu
Zira benim 1.ve 3.gün regl sancim olur
Ama bu ay ne ruhsal ne fiziksel hic bir değişiklik yok regl nsl geldi nasıl gitti anlamadim bile

Ok başlarsan gel bize katıl listeye alirim seni iste etkileri falan konuşuruz
Bak ilk sayfada 2 tane detayli video var birde listemiz,sayfalari atlaya atlaya diger kişilerin de yorumlari yaşadıkları falan var
Beklerim her zaman

Yarın burdayım inşallah başlıyorum çok iyi olur . Şuan detaylı videoya bakıyorum. Günlük olarak burada bildiriyoruz yaptığımızı galiba ?

Geçmiş olsun sen mi epilepsisin? 1.hareket sakıncalı olabilir bunun için
Genellikle hamileler ve kalp hastalari tibet zorlar...bak 2.videoda detayli açıklama var
Annem epilepsi hastası nöbet geçirmiyor bayadır düzenli ilaç kullanıyor ... son nöbetini geçireli 7 yıldan fazla oldu . Birlikte yapalım diye konusmustuk . Emin olamadım zararı olur mu diye teşekkür ediyorum tekrar ilginiz için.

3 ay içinde nöbet gecirildiyse 1 haraket önerilmiyor ama riske girmesin bence ne olur ne olmaz...

Bu egzersizlerin telepatik gücü ortaya çıkarma veya artırma gibi bir etkisi var mı acaba. Zira benim şu aralar baya baya ortaya çıkmaya başladı da bu etkiler egzersizden dolayı mu yoksa başka şeyler mi tetikledi bilemiyorum. En basitinden o kadar alakasız bir olayı düşünüyordum ki tam o sırada bir yakınım düşündüğüm konuyu bana sordu. Yani bu tarz şeyler çogalmaya başladı
Ama güzel bir şey bence. Bari geliştirsem de millete düşüncelerimi bu yolla aktarsam

Var var olmaz mı ? Ben de oldukça eş zamanlıklar yaşıyorum ya, oldukça da dikkatli olmak lazim ha onu düşün bunu düşünme falan

Var var olmaz mı ? Ben de oldukça eş zamanlıklar yaşıyorum ya, oldukça da dikkatli olmak lazim ha onu düşün bunu düşünme falan
Ohooo müthiş bir şey bu
Mesaj göndermek istediklerim üzerinde hemen çalışmaya başlayayım
Ben daha şu sıralar fark ediyorum. Eskiden ayda yılda bir olurdu ama şu aralar nerdeyse hep olmaya başladı. Hele bir de şey var telefona ciddi ciddi çok odaklanıp bakınca herhangi birinden mesaj geliyor ahahahhhhhah.
İlk başta baya baya şok olmuştum bu duruma ama üzerinde durmamıştım.

Vay telefonunla yarıştasın ha
Aslinda kilit nokta istemek ve bilmek
Istiyorsun ve olucağını biliyorsun bu kadar.
O enerji seviyesinde olunca inanilmaz bir senkron oluşuyor
Telefonun ayarını bozma kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…