● Tibet Kızları ●

2.hareket karın kasını,5. hareket kol ve omuz kasını nasıl da yakıyor cayır cayır

Ama nasıl zevkli
Eskiden o yanma bende de oluyordu ama artık olmuyor. Bu iyi bir şey sanırım. Birrazcık otomatiğe baglamış gibi yapıp bitiriyorum
Ama çok harika bir kol kası yaptım Yanlış anlamayın asla kötü ve abartı durmuyor. Zaten aşırı bir şey degil ama koluma elleyince orada kası hissetmek aşırı hoşuma gidiyor.

Tabi sen bu yolları gectin artık

kol ve karın ben de yeni başladı,bacak popo şimdilik alıştı gibi bakalım ham olunca durum bu
zaten cok aşırı bir kas da yapmaz bu egzersizler sonuçta vücut ağırlığını kullanıyorsun ama guzel şekil veriyor hatlara,diri diri oluyor

Bisey daha sorucam boy kilo kac?
Senin de mi yağ oranın az? Cok ayni etkileri görüyoruz seninle incesin sen de kesin

Günaydin herkese , dün başladım bugün de yapıp geldim bir sorum olacak baş ve boyunda ağırlık hissi tüm gün normal mı ? Veya Hareketi yanlış yapıyor olabilir miyim ?
Ben ilk yaptığım günü hatırlıyorum da hic öyle birşey yoktu ama şimdi kişiden kisiye de değişiyor acaba boynunu çok mu kastın yaparken?

Bisey daha sorucam boy kilo kac?
Senin de mi yağ oranın az? Cok ayni etkileri görüyoruz seninle incesin sen de kesin
Evet ben de inceyim. Boy 1.62 civarı
Kilo ise 47 ama kilo almak istiyorum en azından 50-52 falan iyidir.
Bu nedenle de sanırım çok kolay şekle giriyor vucudum. Eskiden zayıf olunca öyle güzel durmuyordu vucudum ama hareketlerle belli bölgeler dolgunlaşıyor ve çok daha güzel duruyor aynı kiloda olmama ragmen.
Ayrıca Normalde de yaglı şeyleri sevmiyorum. Hamur işiyle de pek aram yok. Aşırı tatlı, şerbetli şeyleri falan da sevmem. Bunların da etkisi var.

Ahahaha ben de 165'e 47 ben allah ne verdiyse yiyorum zaman mekan farketmeksizin,canı isterse yarıyor istemezse yaramıyor aynı etkileri görüyoruz hep senle,dedim muhtemelen kilo derdi yok çünkü yağ orani az olunca hemen etki...gerci biz ruhsal olarak da ayni etkileri alıyoruz senle zaman zaman

Evet zayıf olmanın güzel yanı sanırım canın ne isterse hesapsız, sınırsız yiyorsun ama kiloya kolay kolay yansımıyor.
Tibet egzersizleri de sürpriz yumurta gibi içinden neler çıkacağı belli olmuyor ki herkese farklı farklı etkiler.

Aynen gözlemleye gözlemleye gitmek lazım,mesela ben hamileyken yapamıyordum ama diğer topicte bi arkadaş yapabiliyordu gerçi o da ne olur ne olmaz bırakmıştı da bunye meselesi işte
Cilvelikedicik arkadaşın ya bir tansiyon probelmi vardır yada muhtemelen boyun omuz kaslarını kasıp cok nefesi tutmuştur egzersiz sırasında...Aklıma baska bisey gelmiyor

İyi geceler kizlar ben bugün itibari ile 13 e gectim siz neler yapıyorsunuz yapanlar olumlu yada olumsuz yönde etkileri yazın hep beraber yapalim
Ben hep yazdım gecen sayfalarda
Ama bu hafta değişik birşey gözlemlemedim sanki
Sen anlat sende neler oldu? Gerek fiziksel gerek ruhsal ilgini çeken birşeyler oldu mu kilo kontrolü nasıl gidiyor?

13 tekrarın sonuna da geldim...bu hafta herhangi bir değişiklik sezmedim,geçmiş sayfalarda ki yazdığım etkiler devam ediyor...yarin belki ara veririm eğer alkolü 1-2 bardaktan fazlasını alırsam...hepinize sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum kızlar

Benimki de birraz gecikmeli oldu ama hepinize saglıklı mutlu bir yeni yıl diliyorum kızlar

İyi geceler kızlar ben 13 tekrarlayım ama yaparken ve sonrasında miğde bulantım.oluyor 4 . Harekette daha yoğun.oluuor bulantı bu aralar vajinal akıntı çok yaşıyorum kilo vermem durdu sanki ama diyete dev ediyorum

Tok karna yapma ama fazla aç da olma o da kötü yapar birde su içip hemen yapma
1-1.5 saat falan bekle yiyip ictikten sonra bulantılar bundan dolayı olabilir

nabersiniz kizlar...ben 1 hafta daha 15 tekrarda kalıcam sanırım...ufaktan squat yapmaya da başladım bu hafta arttirasim da yok gibi ya ama belli de olmaz,muhtemelen bi 15 daha takılırım
aman kararsızım
Kova hatunu bende 15 deyim bazen zorlanıyorum bı aklimm diyorki. 15 de kal ama biyandada 21 görmek istiyorum benim aklıma takılan 21 e geldikten sonra 21 de devam.etmesem örneğin 15 de takımdan sıkıntı olur mu

Kova hatunu bende 15 deyim bazen zorlanıyorum bı aklimm diyorki. 15 de kal ama biyandada 21 görmek istiyorum benim aklıma takılan 21 e geldikten sonra 21 de devam.etmesem örneğin 15 de takımdan sıkıntı olur mu
21 tekrara gelip ağır geliyorsa ara vermeden 15 tekrara sabitleyebilirsin tabi ki,ama ara ara 21'e gelmeyi dene hep belirli sürelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…