-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.081
Evet bende de oluyor. Sanki ruhumda hissediyor gibiyim hareketleriIliklerime kadar hissediyorum her haraketi anlatamam nasıl zevkli geliyor bu sefer
Emojileri bende bulamıyorum
Evet bende de oluyor. Sanki ruhumda hissediyor gibiyim hareketleri
Vucudumdan ziyade ruhum dinleniyor sanki.
Bende de o belirtilerin hiçbiri olmadı. Herkeste aynı seyretmiyor. Bence sıkıntı yok.Ben salı günü 7 tekrar gecicen kızlar benim aklıma takılan bende ter idrar lokması olmadı idrarda koyulaşma yok sivilce yok etki etmiyor mu acaba ama diyetle yaptığım için güzel sıkılaşma var zararlı şeyler yemedigim için belki toksin atımı yoktur diye düşünüyorum olabilirmi
Sen ne zamandır yapıyorsun kaç tekrardasin olumlu yada olumsuz gözlemlediğim etkiler nelerdirBende de o belirtilerin hiçbiri olmadı. Herkeste aynı seyretmiyor. Bence sıkıntı yok.
Benimde olmadi bu sefer bunlar ki normalde hep karşılaştığım şeylerdi ama hic sorun etmedim doğrusu,çünkü enerjisini cok güzel hissediyorum her yönden demek ki en acil yeri sinir sistemiymiş diye düşünüyorum...totaline bak nerde neyine yarıyor yada neyi elimine etmeye çalışıyor yani var olana bak çünkü ihtiyaç yerini etki altına alır ilkBen salı günü 7 tekrar gecicen kızlar benim aklıma takılan bende ter idrar lokması olmadı idrarda koyulaşma yok sivilce yok etki etmiyor mu acaba ama diyetle yaptığım için güzel sıkılaşma var zararlı şeyler yemedigim için belki toksin atımı yoktur diye düşünüyorum olabilirmi
Benim 11 ay falan oldu. Açıkçası neye iyi geldiğini artık takip etmiyorum. Eskiden belirtileri sürekli takip ederdim ve buraya da yazıyordum. Şimdiyse direk etkilere bakmadan vucuduma iyi geliyor, enerji ve dinçlik veriyor diye biraz da alışkanlık havasında devam ediyorum.Sen ne zamandır yapıyorsun kaç tekrardasin olumlu yada olumsuz gözlemlediğim etkiler nelerdir
4.harektle ilgili acayip gözlemlerim var benim yıllardır,bu sefer de dikkatimi çektiBugün 7. Tekrara geçtim yapmaya devam 2.ve 4.hareket zorluyor ama iyi gidiyor şimdilik
13 bitti bıraktım bir süreliğine
Üzüldüm13 bitti bıraktım bir süreliğine.
Yararları azaldı gibi gelmisti ondan motivasyonum düştü ben de eziyet gibi yapacağıma sonra yeniden baslarim dedim. Bi de şu dönme hareketi çok sıktı beni 13 tekrarda.
Ay umarım ya 3 tekrardan başlamak çok kolay ve mantikli geliyor şu an her an başlayabilirim.Üzüldümyine bekleriz aramıza
AhhhahaaAy umarım ya 3 tekrardan başlamak çok kolay ve mantikli geliyor şu an her an başlayabilirim.
Evet ya. İlk başladığımda müthiş etkilerini görmüş ve inanamamıştım ki bu etkileri henüz 5 yada 7 tekrarda görmüştüm. Sonra ev taşıdım falan bıraktım. Toparlayınca hayatımı biraz, yeniden başladım ve 13 tekrara gelmeme rağmen o etkileri göremedim pek. Neyse şu an ki duruma gelince ne yazık ki devam edemiyorum, şu son 2-3 haftadır falan üzerimde ölü toprağı var resmen. Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Bir de bu kısıtlamalar, yasaklar psikolojik olarak beni çok etkiliyor dışarıda vakit geçirmeme rağmen, böyle yasak , kısıtlama deyince ben bir kötü oluyorum. Bu üzerimdeki ölü toprağını da ona bağlıyorum. Offfff çok bunaldım yaAhhhahaabu ben değil mi ya,yillardir ben
Şaka bi yana da böyle tibete diyelim başladınız ve şans eseri cok iyi geldi ne olur birakmayin cunku bir daha o anı yakalamak zor oluyor,bu sefer defalarca defalarca baştan başlıyoruz ve bunu sanırımSademm7 de yaşadı geçen sefer,biraz o anı yakalamak ve ilerlemek gerekiyor
Bende yıllardır yapıyorum ama öyle bir başlangıç anına 3 5 kez denk geldiysem...umarım yeniden yakalarsın oyle bir zamanlamayıEvet ya. İlk başladığımda müthiş etkilerini görmüş ve inanamamıştım ki bu etkileri henüz 5 yada 7 tekrarda görmüştüm. Sonra ev taşıdım falan bıraktım. Toparlayınca hayatımı biraz, yeniden başladım ve 13 tekrara gelmeme rağmen o etkileri göremedim pek. Neyse şu an ki duruma gelince ne yazık ki devam edemiyorum, şu son 2-3 haftadır falan üzerimde ölü toprağı var resmen. Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Bir de bu kısıtlamalar, yasaklar psikolojik olarak beni çok etkiliyor dışarıda vakit geçirmeme rağmen, böyle yasak , kısıtlama deyince ben bir kötü oluyorum. Bu üzerimdeki ölü toprağını da ona bağlıyorum. Offfff çok bunaldım ya
Ne zaman gecicenn9.tekrara heyecan yaptım şimdiden4.harektle ilgili acayip gözlemlerim var benim yıllardır,bu sefer de dikkatimi çekti
Bi 9 tekrar falan geciyim bazi etkilerden bahsedicem
Cuma günüNe zaman gecicenn9.tekrara heyecan yaptım şimdiden
Haydi bekliyoruz toplucaCuma günü
Aşıkmısin kiz dalgın gördüm seniHaydi bekliyoruz toplucaben ilk başta akşam saat dokuzda haber edecem dedigini sanmıştım. O gece geciktim diye heyecanla girdim ama baktım paylaşım yok sonra düzgünce okuyunca yüzleştim tabi gerçekle.