● Tibet Kızları ●

Ben salı günü 7 tekrar gecicen kızlar benim aklıma takılan bende ter idrar lokması olmadı idrarda koyulaşma yok sivilce yok etki etmiyor mu acaba ama diyetle yaptığım için güzel sıkılaşma var zararlı şeyler yemedigim için belki toksin atımı yoktur diye düşünüyorum olabilirmi

Bende de o belirtilerin hiçbiri olmadı. Herkeste aynı seyretmiyor. Bence sıkıntı yok.

Benimde olmadi bu sefer bunlar ki normalde hep karşılaştığım şeylerdi ama hic sorun etmedim doğrusu,çünkü enerjisini cok güzel hissediyorum her yönden demek ki en acil yeri sinir sistemiymiş diye düşünüyorum...totaline bak nerde neyine yarıyor yada neyi elimine etmeye çalışıyor yani var olana bak çünkü ihtiyaç yerini etki altına alır ilk

Sen ne zamandır yapıyorsun kaç tekrardasin olumlu yada olumsuz gözlemlediğim etkiler nelerdir
Benim 11 ay falan oldu. Açıkçası neye iyi geldiğini artık takip etmiyorum. Eskiden belirtileri sürekli takip ederdim ve buraya da yazıyordum. Şimdiyse direk etkilere bakmadan vucuduma iyi geliyor, enerji ve dinçlik veriyor diye biraz da alışkanlık havasında devam ediyorum.

Ay umarım ya 3 tekrardan başlamak çok kolay ve mantikli geliyor şu an her an başlayabilirim.
Ahhhahaa bu ben değil mi ya,yillardir ben
Şaka bi yana da böyle tibete diyelim başladınız ve şans eseri cok iyi geldi ne olur birakmayin cunku bir daha o anı yakalamak zor oluyor,bu sefer defalarca defalarca baştan başlıyoruz ve bunu sanırım Sademm7 de yaşadı geçen sefer,biraz o anı yakalamak ve ilerlemek gerekiyor

Evet ya. İlk başladığımda müthiş etkilerini görmüş ve inanamamıştım ki bu etkileri henüz 5 yada 7 tekrarda görmüştüm. Sonra ev taşıdım falan bıraktım. Toparlayınca hayatımı biraz, yeniden başladım ve 13 tekrara gelmeme rağmen o etkileri göremedim pek. Neyse şu an ki duruma gelince ne yazık ki devam edemiyorum, şu son 2-3 haftadır falan üzerimde ölü toprağı var resmen. Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Bir de bu kısıtlamalar, yasaklar psikolojik olarak beni çok etkiliyor dışarıda vakit geçirmeme rağmen, böyle yasak , kısıtlama deyince ben bir kötü oluyorum. Bu üzerimdeki ölü toprağını da ona bağlıyorum. Offfff çok bunaldım ya

Bende yıllardır yapıyorum ama öyle bir başlangıç anına 3 5 kez denk geldiysem...umarım yeniden yakalarsın oyle bir zamanlamayı
ve lütfen fazla telaş ve panik yapma hayata dair,her birsey geçiyor sadece kendine alan yarat ve zaman tanı

Haydi bekliyoruz topluca ben ilk başta akşam saat dokuzda haber edecem dedigini sanmıştım. O gece geciktim diye heyecanla girdim ama baktım paylaşım yok sonra düzgünce okuyunca yüzleştim tabi gerçekle.
Aşıkmısin kiz dalgın gördüm seni
Ya aslında simdi de söyleyebilirim ya bi gizemi yok bazi belirtileri anlatcam 9 olunca arada sıkıştiririm dedim...
4.hareket bence tibetin kalbi gibi bisey gerek bende gerek yapanlardan fark ettiğim kadari ile 4.de zorlama yoksa tibetin etkileri iyi yoksa bilinçaltından vuruyor ve egzersizi komple zorlaştırıyor
Niye olabileceğine bi bakindim kalp kaslarini da çalıştırıyor yani tam kalp çakrası civarında....ve kalp çakrası düzgün olan kişinin diğer cakralari da nispeten o kadar toksik değil otomatikmen daha naif geçiyor bu süreçten zorlanmadan...
4.haraketi yaparken köprü pozisiyonundayken ağırlığı sadece bel ve bacak değil omurgaya da eşit dağıttığıp dagitmadigina emin olsun,yine haraket kolaylasmiyorsa evet tibet biraz zorlayacak demek çünkü kalp çakrasının dengelenme sürecine girmesi gerek....yillardir ilgimi cekti bu benim ama artık eminim bütün ruh hali 4.hareket açık ediyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…