- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.101
Gerçek hayatta olmasa da rüyalarımda o daldan bu dala aşk yaşayıp duruyorum kendimce tabi sabah kalkınca da ayrı bir hayal kırıklığı yaşıyorum ya o da ayrı bir dertAşıkmısin kiz dalgın gördüm seni
Ya aslında simdi de söyleyebilirim ya bi gizemi yok bazi belirtileri anlatcam 9 olunca arada sıkıştiririm dedim...
4.hareket bence tibetin kalbi gibi bisey gerek bende gerek yapanlardan fark ettiğim kadari ile 4.de zorlama yoksa tibetin etkileri iyi yoksa bilinçaltından vuruyor ve egzersizi komple zorlaştırıyor
Niye olabileceğine bi bakindim kalp kaslarini da çalıştırıyor yani tam kalp çakrası civarında....ve kalp çakrası düzgün olan kişinin diğer cakralari da nispeten o kadar toksik değil otomatikmen daha naif geçiyor bu süreçten zorlanmadan...
4.haraketi yaparken köprü pozisiyonundayken ağırlığı sadece bel ve bacak değil omurgaya da eşit dağıttığıp dagitmadigina emin olsun,yine haraket kolaylasmiyorsa evet tibet biraz zorlayacak demek çünkü kalp çakrasının dengelenme sürecine girmesi gerek....yillardir ilgimi cekti bu benim ama artık eminim bütün ruh hali 4.hareket açık ediyor
Hiç dikkat etmemiştim ama güzel yakalamışsın. Dördüncü hareketi beni hiç zorlamadan yapabiliyorum şükür hele bu hafta acaip kolay gelmeye başladı. Su gibi gidiyor. Tabi karnımın aşırı dolu olmaması gerekiyor aksi halde aşırı zorlayıp bıktırıyor.
Sanırım benim bir yıla yaklaştı. Kendimde başkalarının söylemiyle çok güzel bir şey fark ettim
Biraz daha emin olayım da size de açıklayacam inşallah