-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.161
Ozaman ben önce 21 i görmem lazım sonra 15 de sabitledim sanirim21 tekrara gelip ağır geliyorsa ara vermeden 15 tekrara sabitleyebilirsin tabi ki,ama ara ara 21'e gelmeyi dene hep belirli sürelerde
belli olmaz belki kolayına gelir kalırsın 21 deOzaman ben önce 21 i görmem lazım sonra 15 de sabitledim sanirim
Birilerini çok kıskandım bilsin istedimnabersiniz kizlar...ben 1 hafta daha 15 tekrarda kalıcam sanırım...ufaktan squat yapmaya da başladım bu hafta arttirasim da yok gibi ya ama belli de olmaz,muhtemelen bi 15 daha takılırım
aman kararsızım
Kıskanma gel gel gelBirilerini çok kıskandım bilsin istedim
Gelmemi ya arada bakıyordum kimse yazmıyordu bakmayı bıraktım
Tam başlayacaktım covid oldum canım şuan gücüm yetmiyor elimde de sorun varKıskanma gel gel gel
Iyidir ya ne olsunGelmemi ya arada bakıyordum kimse yazmıyordu bakmayı bıraktım
Nabersin
Ciddi miTam başlayacaktım covid oldum canım şuan gücüm yetmiyor elimde de sorun var
Yapamıyorum
Iyidir ya ne olsuntibete squata kafa göz daldım bakalım
Çok iyi yaptın valla bayağı koy vermiştik. Etkilerini yazmışsın daha okuyamadım. Okuyacam birazdan.Ciddi miçok geçmiş olsun kaçıncı günün...sağlıkla atlat inşallah
Ha anladım geçti etkisi kaldı,evet duymuştum kimisine uzun süre hasar yaşatiyor.... birsey sorucam sinirlerin zarar görmesi covid kaynaklı mi yoksa baska bir sorun mu var ?Çok iyi yaptın valla bayağı koy vermiştik. Etkilerini yazmışsın daha okuyamadım. Okuyacam birazdan.
Popo kalktı mı ? Bel inceliği vs ne durumda
Sağol canım .
Atlattım canım ama etkiler devam ediyor . Sağ kolda sorun var şuan sinirlerle ilgili . Tansiyon düşüyor sürekli vs vs vs diye gidiyor tamamen geçmesi uzun sürüyormuş.
Covid kaynaklı dendi. O da şöyle dr nin arkadaşları da benim gibi ağrı çekiyor emg yani sinir testinde sorun görünmüyor hasar geçici dedi.Ha anladım geçti etkisi kaldı,evet duymuştum kimisine uzun süre hasar yaşatiyor.... birsey sorucam sinirlerin zarar görmesi covid kaynaklı mi yoksa baska bir sorun mu var ?
Çok çok geçmiş olsun tekrardan canımCovid kaynaklı dendi. O da şöyle dr nin arkadaşları da benim gibi ağrı çekiyor emg yani sinir testinde sorun görünmüyor hasar geçici dedi.
Benim geçerli 20 gün oldu diyebilirim .
Ve şuan da temaslıyımbekliyorum belirti görürsem test verecem
Ruhsal yönden birşey yaşıyor musun?Nabersiniz kızlar bugün son 11 tekrarı yaptım yarın 13
Ah bi zor geldi yalan yok 11
hatta 2 gun oyle bir bacak ve popo kas ağrılarım oldu ki eşime saatlerce masaj yaptırdım da oyle geçti ama sonrası sıkıntısız hem kas ağrısı iyidir işe yaradığının ispatı gerçekten de sekillenme devam ediyor...şu zamana kadar en sevimsiz yanı 1 tane sacma sapan sivilce çıkartması oldu cene ucumda,ben ki ergenligim sivilceli geçti de böylesini ilk defa gördüm kendimde...deri altı şiş ucu yoktu ama dokununca sanki su toplamış hissi neyse ki uc verdi ve sönmeye basladi cok hafif kaldı,ellemeden kendi kendine gidiyor
En en en şaşkın olduğum şey regl oldu
Zira benim 1.ve 3.gün regl sancim olur
Ama bu ay ne ruhsal ne fiziksel hic bir değişiklik yok regl nsl geldi nasıl gitti anlamadim bile
Ruhsal yönden öyle ahım şahım açılımlar yaşamadım gecmise dair bu sefer eskisi gibiRuhsal yönden birşey yaşıyor musun?
Eş zamanlık demişsin de başka şey gibi
Cok zorlama,mesela 5 tekrar yap bir kac saniye dinlen nefes al sonra bir 5 daha sonra yine ara ver bir kac saniye falanEvet kızlar ben bugün 17 tekrara geçtimama bu ara çok yoruluyorum zorlandigim için sanirim tam adapte olamıyorum sanki artık etksiini hissetmiyorum gibi geliyor bana. Kilo vermem durdu bu ara diyetine devam ediyorum sizler ne alemdesiniz
Çok geçmiş olsun yaMerhaba kızlar size kötü haberle geldim. Bilegimde bir sorun çıktı. O nedenle Tibeti yapamıyorum. Bari 3 tekrarı yapayım belki bir şey olmaz dedim ama 3 tekrarda bile agrı yapıyor bilegimde maalesef. Ara vermek zorundayım
Kendimi iyi hissedince geri dönücem
Eskiden sen beni bekletiyordun da şimdi ben mi seni bekleticemÇok geçmiş olsun yahemen toparlarsin umarım
Bir gun zirve kahvesi içeceğiz seninle illaki