● Tibet Kızları ●

Gerçek hayatta olmasa da rüyalarımda o daldan bu dala aşk yaşayıp duruyorum kendimce tabi sabah kalkınca da ayrı bir hayal kırıklığı yaşıyorum ya o da ayrı bir dert

Hiç dikkat etmemiştim ama güzel yakalamışsın. Dördüncü hareketi beni hiç zorlamadan yapabiliyorum şükür hele bu hafta acaip kolay gelmeye başladı. Su gibi gidiyor. Tabi karnımın aşırı dolu olmaması gerekiyor aksi halde aşırı zorlayıp bıktırıyor.
Sanırım benim bir yıla yaklaştı. Kendimde başkalarının söylemiyle çok güzel bir şey fark ettim
Biraz daha emin olayım da size de açıklayacam inşallah

Ayyy sabırsızlıkla bekliyorum aşık kız aşkın mekanı olmaz,rüyada da iyidir enerjisini taşıyorsun ya ona bak

Ayyy sabırsızlıkla bekliyorum aşık kız aşkın mekanı olmaz,rüyada da iyidir enerjisini taşıyorsun ya ona bak
Evet cidden o enerjiyle doldum taşıyorum, sanırım vucudum enerjiyi atmak için bu durumu rüyalara yansıtıyor. Bana kendince doyum yaşatıyor

Yakında...

Selam kızlar ben 9 oldum
Ilk bastan fiziksel etkilerden gideyim
Dik duruş o zaten ilk belirtidir hep popoda şekillenme ve asıl bomba göğüsler duruslari değişti sanki daha dik ve dipdiri oldular ki şaştım kaldım,bu denli etkiyi ilk defa fark ediyorum sanırım bu konuda
Yüzümde bir aydinlanma bir ponciklesme var ama bu fiziksel anlamda değil nasil desem bir huzur bir dinginlesme seklinde oturmuş bir enerji gibi...

Tibete olan inancımi percinlestiren asıl olay bağışıklık sistemin güçlendirmesi oldu...1 yildir yerlerdeydi bnm bağışıklık
10 gündür falan baya soğuklara maruz kaldım,en basitinden yağmurlu havada bisiklet kullanmak zorunda mi kalmadım neler neler kalın giyinme huyum da pek nadir,soğuğu kemiklerime kadar hissede hissede dedim tamam naneyi yedin gripmiyim covidmiyim diye debelenip durursun artik ama bu beden banamisin demedi yahu burnum dahi akmadı yani ve dipnot olarak şunu ekleyeyim insanın frekansı yükseldikce bağışıklık sistemi o denli güçlü olur

enerjisel anlamda inanilmaz bir etkisi var
Mesela 2 3 saat falan birseye kafa yoruyorsun beyin zihin yoruluyor,sonra kalkıp mutfağa gidince sürükleye sürükleye gidersiniz ya o kafa yorgunlugundan iste o hic yok,haraket ettikçe icinde enerji akışının nasil kendini yenilediğini bizzat hissetim yahu şaka gibi

Benim 9 ile 13 tekrar arası gözlerde etki oluyordu bir derinlik oluşuyordu şu an bekliyorum bakalım birde bisey daha var ama o tam değil gibi biraz daha tekrari arttirayim ona göre onayimdan geçicek

Son düzenleme:
Etkiler maşallah o popo dikleşip şekillenme olayı en sevdigim. Bende de daha ilk haftada fark etmişti. İşte o zaman anladım benim eskiden düz bir popom varmış .

Gögüs için de bende hafif büyüme oldu eskiden küçüktü mesela hep büyüsün istiyordum ama 11. Ayda yeni başladı büyüme yine de çok memnunum. Evet dinamiklik, enerji bende de fark ediyorum ki üşengeçlikle tanınan bir insanım ama üzerimdeki hantallık kalkıyor tibetle

Aynen kafa dingin oluyor
birde dik duruş yok mu omuzlar ön plana çıkıyor kendiliğinden sen su an kac tekrardasin cnm çıkabildin mi 21'e geri

Aynen kafa dingin oluyor
birde dik duruş yok mu omuzlar ön plana çıkıyor kendiliğinden sen su an kac tekrardasin cnm çıkabildin mi 21'e geri
Ben mi
Ben taaa ilk konuştuğumuz zaman canıma tak etti deyip çıkmıştım 21'e zaten. Hala devam ediyorum 21'e o günden beri
21'den aşagısı paklamıyor beni artık

Kalp kalbe karşı derlermiş
Bildirimini alamayınca bi şaşırdım dedim acaba mı
Guzel etkilerini görmeye başlamana o kadar sevindim ki

Nabersiniz kızlar
Ben bugün 11. Tekrara geçtim
Şu ana kadar sadece 1 gün ara verdim o da uyuya kalmışım,isteyerek değildi
Bu arada yazmayi unuttum
ben birde afirmasyon yazıyorum 100 tane yani mantra..
Geçmiş sayfalarda yazmış olabilirim baya bi 7 8 ay kadar yazmıştım tibet yapamıyorken, sonra 2 hafta kadar ara verip en son tibetle beraber yeniden yazmaya başladım...bence cok etkili o da en az tibet kadar güçlü etkileri var cakralar uzerinde ...

Afirmasyon dedigin olumlamalar sanırım. Olumlu düşün hayatına çek. Çekim yasası falan.
Ben de birr ara bolluk bereket için yapmaya başlamıştım. Günlük Cümlelerim vardı ve gerçekten baya fark etmeye başlamıştı. Ama yogunluk, yorgunluk falan derken bırakmıştım.
Ama olumlu düşünmeyi sürekli uygulamaya çalışıyorum.

Turhan Guldaş'ın olumlamasini yazıyorum ben hergün değişik harf şekilleriyle yazılıyor,ilgini çekerse instadan bi göz at
Ee nsl gidiyor hayat

Turhan Guldaş'ın olumlamasini yazıyorum ben hergün değişik harf şekilleriyle yazılıyor,ilgini çekerse instadan bi göz at
Ee nsl gidiyor hayat
Merak ettim.
Zaten nerede ilginç şeyler var hep merakımı çeker. Onu da hemen deneyebilirim. Gideyim de bir bakayım

Bu nasıl bişey biraz daha detau veririm işin bende yapayım
Her gün 100 kere ayni cümleyi yazıyorsun "bugün daha mukemmel bizi yaratiyoruz" cumle bu ama her gün büyüklü küçüklü değişiyor harfleri onu da instadan veriyor
ilk başta alışık olmayınca biraz zor geliyor ama 1 haftadan sonra öyle bir alışıyorsun 15 dk falan alıyor
Youtubedan instagramdan Turhan Güldaşı araştırabilirsin

Merak ettim.
Zaten nerede ilginç şeyler var hep merakımı çeker. Onu da hemen deneyebilirim. Gideyim de bir bakayım
Ahaha ayni ben
Ben ilk ocakta yazmaya başladım anlatamam sana o ilk etkileri herkesin gözü üstünde ya...ve o kadar guzel iş teklifleri aldım ki ve ben o kadar uygun değildim ki sağlık sorunumla uğraşıyordum nitekim 2 ay sonra ona da çözüm bulmaya başlamıştım yavaş yavaş
Böyle hic niyetlenmedrn etmeden hayatina kim neye ihtiyacin varsa o frekansı sokuyor...bi 7 ay sonra ama bi ağır gelmeye başladı bi yazasim gelmedi ve zorlamadim da,biraz ara verip yeniden başladım

İyi geceler arkadaşlar ben 11 tekrara geçtim bugün su bilac gundur 3 ve 4. Hareketleri yaparken hiç zorlanmiyorum 2. Hareketi yaparken 6 dan sonra ellerimi kalçanın altına koyup destek alıyorum sıkıntı olurmu belim ağrıyor ama esnedigimi hissediyorum 3 . Ve 4 hareketi rahat yapmaya başladım ruh halim çok güzel dingin diyet devam regl olayı hala çok sıkıntılı olamıyorum sırf bu yüzden biraksammi diye düşünüyorum ne zaman normale döner acaba

Destek alabilirsin sorun yok...regl kac gun gecikti ki? Bnm 2 gün erken geldi bu sefer...bırakıp birakmama konusunda sen bilirsin tabi ama oralarda bir sorun var belli bi ara doktora görün kontrol amaclı

Destek alabilirsin sorun yok...regl kac gun gecikti ki? Bnm 2 gün erken geldi bu sefer...bırakıp birakmama konusunda sen bilirsin tabi ama oralarda bir sorun var belli bi ara doktora görün kontrol amaclı
Aslında geçilmiyor cnmmhatta erken geliyor ama çok az ped kullanmama gerek kalmicak şekilde az hatta bir türlü sökülüp olmuyor günler aynı anmiktar az buda kilo vermemj etkiliyor çok isterdim şöyle yoğun bı şekilde olmayı rahatça bolca olup kurtlulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…